- 27 Ağustos 2019
- 240
- 90
- 28
- Konu Sahibi Ezgi Deniz
-
Adetliyken gidersen daha iyi olur hormon testine de bakar. Benim drum hep adetliyken çağırıyor kontrollere karından bakıyor zaten polip olabilir anlattıkların benimde öyle oluyordu birden kanamam boşalıyordu ped yetmiyordu o yoğunluğa pihtilar geliyordu . Polip cıktı historoskopi ile aldılar çok şükür hem adet kanamam azaldı hemde pıhtı gelmiyor artık. Böyle devam ederse kansizlikta oluşur yoğun kanamalardan mutlaka dr git.
Canım ağrı oluyor muBenim cogunlukla yogun oluyordu dr gidiyordum bisey yok diyip doğum kontrol hapı veriyorlardı. Ilaç kullanınca düzene giriyordu. Son zamanlarda ara kanamaların da oluyordu ve adetlerim yoğundu son gittiğim dr anladı histeroskopi önerdi çok şükür iyileştim
Dr gidersen olurda polip derse sakın korkma inan çok basit bir işlem.
oncesinde hamilelik testi yaptiniz mi? kadinlarin cogu dusuk yapiyor ama adet kanamasi saniyor internette yazilar var okuyun. gebe kalmis oluyorsun ama bazi sebeplerden adetle birlikte dusuk oluyor gidiyor.Merhaba arkadaşlar, benim her ay normal düzende adetim oluyordu ama bu ay hem bir hafta erken oldu hem de bi anda kocamankan pihtilari gelmeye başladı. Kanin kivami da cok koyu ve resmen uzuyor. Dr a gitmeye korkuyorum. Baska böyle olan var mi acaba
Merhaba canim azaldi mi kanama
Allah Allah 7.gune bitmesi lazim aslinda ama gitsen mi yarin? Haftasonu giriyor araya çünkü bence gitHayir canim azalmadi hala cok fazla olur pihtili geliyor hala.7. günüm
Allah Allah 7.gune bitmesi lazim aslinda ama gitsen mi yarin? Haftasonu giriyor araya çünkü bence git
Hadi yaaa. Dur bakalim yarini bekle o zaman ama halsiz duserdin kan yapici biseyler ye ne bilim domates falan cokta anlamam amaYa psikolojim bozuldu inankiAnasagligi merkezi vardi yakinda ona gittim aile hekimine. Bu ay izleyelim bi dahaki ay da böyle olursa kadin hastaliklarina git dedi. Kan aldi acaba bebek olabilir mi diye, düşük fln mi diye yarin sonuç alicam. Kafam allak bullak ya
Hadi yaaa. Dur bakalim yarini bekle o zaman ama halsiz duserdin kan yapici biseyler ye ne bilim domates falan cokta anlamam amainsallah onemli bisey yoktur canım
Herhangi bir şüphen varmiydi ki hamilelige dair veya test falan yapmismiydin doktorlarda hemen korkutuyorlar var ya..Ya inşallah yoktur bebekHalsiz düştüm baya gündüz hic uyumam normalde ama iki gundur uyuyakaliyorum. Demir ilaci kullaniyorumiki aydir ama bakalim nolck. Cok teşekkür ederim canim ilgin için. Yarin sonucu almaya gidicem yazarim. Durumu. Nasıl yuzlesicem bunla bilmiyorum ama bakalim
Herhangi bir şüphen varmiydi ki hamilelige dair veya test falan yapmismiydin doktorlarda hemen korkutuyorlar var ya..
Rica ederim canim. Stres yapma hersey bi sekilde.olacagina variyor ne guzel bosvermeyip gittin doktora kist gibi biseyde olmus olabilir belki de o atılmıştır adet ile.. olumlu düşün
Son dönemlerimde nerdeyse hiç kesilmiyordu kanamam 5.günden sonra azalıyordu ama az az hep geliyordu bende 4 tane polip cıktı onlardandi.Acaba senin kac gün oluyordu adetin,7. gundeyim hala cok fazla oluyor, böyle bi anda olur mu bu polip ilk kez bu ay böyle oldu
Histeroskopi sonrası da onceside hiç ağrım olmuyorduCanım ağrı oluyor mu
Son dönemlerimde nerdeyse hiç kesilmiyordu kanamam 5.günden sonra azalıyordu ama az az hep geliyordu bende 4 tane polip cıktı onlardandi.
Bence yarın randevu alamazsa acil de kadın dogum uzmanı olan hastaneye gitmelisin kanama durdurucu ilaçlar var onlardan birini kullanırsınBenim 7.gun oldu hala cok acayip oluyo ya sürekli çamaşır degistiriyorum hep dışına cikiyo. Bakalım ne zman duracak
Hangi şehirde yaşıyorsunuzBenim 7.gun oldu hala cok acayip oluyo ya sürekli çamaşır degistiriyorum hep dışına cikiyo. Bakalım ne zman duracak
Hangi şehirde yaşıyorsunuz
Galiba böyle devam ederse gidicem. Cok aşırı oluyor çünkü 7.gune bitmis olmaliydi normalde.edaa_gidersmpost: 61287840 .!.:Bence yarın randevu alamazsa acil de kadın dogum uzmanı olan hastaneye gitmelisin kanama durdurucu ilaçlar var onlardan birini kullanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?