adet ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Merhaba kızlar

yaklasık 5 gundur çok sıddetlı agrım var , reglımın üzerınden 2 gun gectı

gunduz agrı cekıyorum gece hıcbırsey olmuyor
karnımın altında sankı kan pompalanıyormus gıbı bır hıs var sız boyle seyler hıssetınız mı

Canım selamlar adet agrısı gıbı oluyor evet , erken gebelık testı alıp yapmanı onerırım eczanelerde 20₺

selamlar arkadaşlar yıllar geçmiş buraya yazılan yazılar üzerinden ama burada yazılan her şeyi okudum hala aktif olan var mı bilmiyorum ama varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. burada yazılan şeyleri bende şimdi yaşıyorum 8-9 aydır bizde çocuk istiyoruz ama olmadı maalesef normalde her ay bir belirti yaşıyor gibi oluyordum ama sonuç negatif oldu hep. bu ay ise içimde hep hamile değilsin düşüncesi vardı hatta eşime hep bu ay değilim hiç aklımda hamileymişim gibi bir düşünce yok falan dedim ama cuma günü adet olmam lazımdı ama hala olmadım hep bir ağrı kasıklarımda alt karnımda bacaklarıma vuruyor ağrı ama sonra geçiyor akıntım var şimdi tamam adet oldum diyorum ama gidiyorum bişey yok belimde de ağrı var. artık test yapıp tek çizgi görmekten yoruldum çok keyfim kaçıyor tek görünce sizde durum nedir yapsam mı test hala sanki değilmişim gibi geliyor ama burada yazanları okuyunca da bilemedim, hadi bana bir fikir verin lütfen

Merhaba canım bende bu yorumları okuyordum az önce mesajını gördüm benimde adet olmama 6 gün var daha ama yaklaşık 2 haftadır senin dedigin belirtileri yaşıyorum bende testlerde hep negatif görmekten yoruldum bu mesajlar belki vardır diyor kurcalıyor aklımı ama benimde içimden hamile değilsin geçiyor inanmıyorum artık belkide sürekli negatif çıkmasından bizde negatif diye düşünüyoruzdur bilemiyorum bı test yap bence negatifsede zaten alıştık ama değilse bu senin için çok güzel haber olur :) test sonucunu benimle de paylaşır mısın

merhaba canım şu an emin değilim hala herhangi bir ümidim olmadığı için yapasım gelmiyor açıkçası, en azından bu hafta sonuna beklemeyi düşünüyorum en az 1 hafta geçsin diye çünkü kimisi diyo varsa ne zaman test yapsan çıkar kimi de diyo en az bir hafta adetinin gecikmesi lazım o zaman belli olur falan o yüzden beklerim içimden test yapmak gelmiyor gerçekten sonuç belli diye düşünüyorum hep. yazdım ya bir de her ay bahaneler üretmişim kafamda hep şu belirti var bu belirti var diye her şeyi onun üzerine düşündüğümüz için beynimiz bize oyun oynuyor resmen ama bu ay yok öyle aklım net. adet olacağım diye bekledim hatta cuma günü karnım ağrıdı bende dedim tamam oluyorum ama olmadı öncesinde de bir hafta falan vardı karnım ara ara ağrıdı ama normalde bir önceden hafif hafif başlar bu sefer öyle olmadı anlamadım valla.

test yaparsam da yaptığımda yazarım canım mutlaka haber veririm ama ümitlenme boşver olmuyo çünkü boşu boşuna kendimizi yiyip bitiriyoruz. sadece ara ara karın ağrısı ara ara bel ağrısı ve kasıklarımda şişkinlik var ama bende kabızlık sorunu vardı her zaman o yüzden de kasıklarımı öyle şiş gibi hissediyo olabilirim

he bir de şey var tabi adet olmadığım bu hassasiyet olabilir o yüzden ümitli değilim yapmayacağım herhalde test

he bir de şey var tabi adet olmadığım bu hassasiyet olabilir o yüzden ümitli değilim yapmayacağım herhalde test
Olabilir tabi haklısın canım en güzeli reglin gecikmesi o zamana kadar umitlenmemek en güzeli yoksa ben cidden soluğu psikiyatri de alicam :/

Olabilir tabi haklısın canım en güzeli reglin gecikmesi o zamana kadar umitlenmemek en güzeli yoksa ben cidden soluğu psikiyatri de alicam :/
benim regli gecikti 4-5 gün oldu ama yine de diyorum ya negatif olacağı için artık test yapmaktan yana değilim, sadece burada yazılanlarla hemen hemen aynı şeyler oluyo bende birini okuyorum evet kesinlikle bu aynı diyorum sonra başka okuyorum bu da aynı diyorum ama ne yazıkki yıllar geçmiş kimse de bu belirtilerle hamile olup olmadığını söylememiş

Aynen haklısın ben başka yerlere yazdım başka konuları okudum orda gebe olduklarını yazanlar var bu belirtilerle istersen konu aç sende sor aklında kalmasın hem olumsuz düşünme belki vakti simdidir

Biz kendimizi çok dinliyoruz kafayı rahatlatmak lazım ben 1.5 senedir istiyorum ve ekimde 31 yaşına gireceğim. Rahim filmi , sperm testi aklınıza gelebilecek bütün her şeyi yaptırdık her şey çok normal hiçbir sorun yok bizimki sebepsiz. Yaşınız kaç bilmiyorum ama genelde 1 sene olmasa bile bekletiyorlar her zaman için. Ben corona muhabbeti girdiğinden beri kafama hiç takmadım hatta kafama takmadığım için adetim bile erken geliyordu bir keresinde kafama o kadar taktım ki tam 36. Günde adet olmuştum :) bir de benim adet belirtilerim 1 hafta önceden başlar şu an iki gün gecikti ama yarın olcam çünkü inanılmaz bir baş ağrısı var hatta ilaç bile içtim nede olsa hamile değilim diye . Ben aşılamaya başlıyorum Allah nasip ederse adet olup bir kaç tahlil yaptırmam gerekiyor bu yüzden adet olmayı bekliyorum .

Ben bu zamana kadar (1.5 senedir) sadece iki kere test yaptım ondada hep uzun gecikmeler olduğu için , ben gecikmesine rağmen hüsrana uğradım :) yinede benden tavsiye regliniz geçmeden yapmayın belli olmuyor benim bir arkadaşım erken gebelikle reglisine bir kaç gün kala öğrendi . Ama bazıları ise regl geçsede sonuç vermeyebiliyor bu yüzden en az üzerinden 5 gün geçsin diyorlar hatta en iyi sonuç için kan tahlili verin diyorlar .. kaç yaşındasınız bilmiyorum ama 35 den önceyseniz bir sene bekletiyorlar ben 31 olcam ekimde :)

doğru söylüyorsun canım valla bakmak lazım aslında ama bakalım kısmet ama dediğim gibi tek çizgi görmek gerçekten çok kötü oluyo bekleyip görelim

ah canım gerçekten kafaya takmamak lazım ama takılıyo işte ne yapalım ama bu ay gerçekten hiç umutlu değilim o yüzden oldukça rahatım aslında ama o baş ağrısı bende de oldu bir iki gün önce hatta ilaç içtim geçirmedi sabah akşam yatarken baş ağrısı vardı uyuyunca geçer dedim ama sabah kalkar kalkmaz ağrı devam etti bazı yerlerde baş ağrısının da bir belirti olduğunu okudum grip olacak gibiyim burnum tıkanıyor ama başka hiçbir şey yok o yüzden grip gibi de değilim bunun da belirti olduğunu söyleyenler var ama yine de dediğin gibi biz kendimizi çok dinliyoruz dinlememek lazım o kadar diyorum sonra karın ağrısı rahat bırakmıyor cuma ya da cumartesi test yapacağım bir hafta olmasını bekliyorum

bu arada 26 yaşındayım bende bir çok yaptırdım doktora çok gittim polikistik over var bende o yüzden sürekli kontrol yaptırdım eşim sperm testi yaptırdı artık rahim filmi dediler bende şu an için yaptırmak istemedim korktum açıkçası ama bitkilerin gücüne çok inanan biriyim bitkisel şeyler yaptık daha çok içmediğim yemediğim kalmadı nerdeyse hatta kayınvalidem kaynatılmış otların olduğu suyun buharına oturtturdu hamam gibi butün rahimi temizliyormuş inandım bende buna yaptık gerçekten de işe yaradı ilaçsız adet olamazdım geçen ay ilaçsız adet oldum ama bu ay da dedim ki o tedavi de mi olmadı adet olmadım çünkü kısmet gerçekten

Anladım canım . Rahim filmi özelde yaptırdım devlette uzun sürüyormuş , ben 5 dakikalık ağrıya dayanamadım ama kişiden kişiye değişiyor çünkü ben regl ağrısınıda çok yoğun yaşıyorum ilaç içerim günde iki üç tane , rahim filmindede aynı o Ağrı oluyor :) çakşır suyu içtim olmadı bende kist yok şükür , miyom var oda rahim önünde değil :) Bi de benim reglim 28-31 gün arasında değişiyor bazen 32 de oluyor en son geçen ay 24 ağustosta oldum yarını bekliyorum hala gelmedi ama o kadar şiddetli bir karın ağrısı var ki sürekli oldum diye WC gidiyorum :) ilişki sıklığıda önemli genelde iki güNde bir diyorlar bizim öyle zaten. Ovülasyon testi kullandım ama işe yaramadı bende çünkü doktorda bana , iki günde bir ilişkiye giriyorsan olmama ihtimali düşük dedi anlayacağın her şey normal :) bakalım işte şu regl gelsinde gidip testlerimi yaptırayım diyorum .

Bizde öyle canım iki günde bir denedik hep karnimda ki ağrı gelip gelip gidiyo basim fena ağrıyo iki üç gündür artık dayanamadım test aldım negatifse ilaç icebilmek için test bozuk çıktı galiba iç kısmı kaymışti t çizgisinin olduğu yerde sünger değil kağıt vardı hiç çizgi görünmüyo içini açtım yerine oturtturdum anlamak için bu sefer de t tarafında çizgi yok c tarafında çizgi var biraz da ortada kaliyo anlayamadım ama galiba hamile değilim ben

Merhabalar, benim de bir sorum olacaktı. Tıpkı sizin yorumunuza benzer bir durumla karşılaştım su an, su an adetim 5 gün gecikti ve normal de ben ağrı hissettiğim gün adet olurdum fakat olmadım ve ara ara adet sancısı vuruyor hafiften, ve akıntım arttı en büyük değişiklik bu ikisi şimdilik. Son adetimden sonra covid atlattım acaba orada kullandığım ilaç veya stres mi etkilemiştir yoksa hamile olma ihtimali var mı, çünkü testte yaptım iki gün önce negatif çıktı

Merhaba arkadaslar benim adetim e 15 gun var normalde adet olacağım gun yada bir gun önceden karnim ağırir ama 15 gun önce başladı suanda adetim 11 gun var bacağıma vuran bi agri da cabası acaba hamile olabilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…