kızlar adet günümde evde test yaptım.negatifti. adetim 4 gün gecikti. ve 2-3 gündür kasıklarımda adet ağrısı gaz bacaklarıma vuruyor ama adet olamıyorum. 1 senedir bebek istiyorum olmadı. şimdi de test alıp yapmaya korkuyorum çıkmıcak diye
hamile bayanlar bu şekilde adet ağrısı oluyor mu yoksa ben adet olamadığım için mi ağrım var. çünkü benim adet dönemlerimde ağrımın peşinden hemen adet olurdum
Adetin gecikmeden belli olmuyor. Belirtiler hep aynı. Sen icini ferah tut olmazsa da takma kafana. Olacak birgun sen yeter ki rahatlaKızlar benimde adet agrısı gibi bir agrım oldu ama adetime daha altı gün var sizce hamile ihtimali varmı
Beklemekten baska care yok ne yazik ki. Belirtiler ayni oluyor. Hatta bazen belirti olmuyor bile adet gecikmesi disinda. Insallah isteyen herkes kavusur bebegine. Cocuk odakli olmayin yeterOnu yapıcam ama yurt dışındayım da kısa süreliğine ondan belkim bişiler dersiniz diye yazdım yine de sağolun
CAnım bunu yazdığın sırada hamile oldun muKızlar kafayı yicem ya şu 5 ekim gelsede bende kurtulsam böyle belirsizlikde çok kötüymüş :2: bir hafta var daha kasıklarıma aniden bi sancı saplanıyo böyle belimde bir ağırlık akıntım da var ama bende öyle yerleşme kanaması dedikleri koyu renki bi akıntı olmad :2: dün evde uzanırken dayanamadım belimden bi sancı kasığımda bi ağırlık hamilelik belirtisi m bunlar çok merak ediyorum ya :18:
Evet canım oğluma hamile kaldım şimdi kardeşi olucak Allah sizlerede nasip etsin inşallahCAnım bunu yazdığın sırada hamile oldun mu
Ne güzel maşallahEvet canım oğluma hamile kaldım şimdi kardeşi olucak Allah sizlerede nasip etsin inşallah
Hee bi de ilişki sırasında da kasığa batma oluyo muyduCAnım bunu yazdığın sırada hamile oldun mu
Ben bu hamileliğimde ilginç bişey öğrendim burdan adete 5 gün kala ovilasyon testi yaptım ikiside aynı koyulukta çizgi çıktı sonra adete 2 gün kala yaptım diğerinden daha koyu çıktı meğer hamileymişim,adette gecikince gebelik testinde pozitifi gördüm,aslında ovilasyondaki o çizgi idrardki lh seviyesini gösteriyo her zaman silik çıkar sadece yumurtlama günlerinde koyu çıkar bide hamile oluncada koyu çıkıyomuş test ettik onayladık :) varsa elinde bir kaç gün sonra denemelisin:)Ne güzel maşallah
Benin de sekiz gün kala bugün karnım ağrımaya başladı ondan merak ettim
Bende evliliğimde 9. Ayımı dolduruyorum, 3 aydır bebek için uğraşıyoruz ama hala olmadı, bu ayki adetime 3 gün var ve bikaç gündür adet ağrısı gibi karnım ağrıyor heycan ve merakla bekliyorum haber veririm inşallah hayırlısı ile hamileyimdirKızlar bende 4 aydır hamile kalmayı deniyorum ama henüz hamile kalamadımBugün yada yarın adet olmam gerekiyor.bütğn belirtileri var ama henüz olmadım. Hamile kalıpta adet belirtisi yaşayan varmı acabaa Pleaseee
Canım hayırlı olsun . Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah . Benim adetim 10gun gecikti test yapmadım çünkü sürekli gecikiyor zaten ama bu sefer bı fark var adet sancım var ve oldum diyorum hiç bişey yok . Düne kadar akıntım vardı bugün yok . Of bilmiyorum 6 yıl oldu evleneli nasipBenim de yaklaşık 1 haftadır ağrım var adet olacakmış gibi bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım yarın adet olmam lazım ama 4 gün kala test yaptım böyle çıktı acaba iğne etkisi olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?