• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Merhabalar iyi günler herkese.
Ben geçenlerde erkek arkadaşimla surtunme yoluyla ilişkiye girdim boşalma öncesi sadece ucu içeriye girdi. Son adet tarihimi de hatırlamıyorum ama en az 20 gün en fazla da 50 gün arası bir adet döneminde gecikme olabilir(Son regli hatırlamadığım için ). Gecenlerde doktora gittim. Ultrasound'da birşey görülmedi. Tarlusal yazdı 3 gundur kullanıyorum daha adet gormedim ne zaman adet görürüm bu ilacı kullanmaya başladıktan itibaren. Gebelik umarım yoktur yoksa herşey çok kötü olacak. :-(

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım. Adetim 4 gündür gecikti.çok sık idrara çıkıyorum biraz sızlama var sırtıma ağrılar giriyor arkama yaşlanma ihtiyacı duyuyorum 4-5 gündür. . göğüslerimde fena halde aciyo..yinede sanki adet olacakmisim hissi var ara ara ağrılarım oluyo çünki..hamileliginden önce bu tür sorunlar yasiyan oldumu sizce hamile olabilirmiyim :KK43:(testte yapamıyorum negatif çıkacak diye :KK43:( yarın 30.günü periyodumun
Bnde 33.güne gircem aynı sıkıntılar bende de var olcam die korkuyorum

Benimde adet olmadan 15-20 dk önce ağrım başlar ve adet olurdum. Bu sefer 3 gün boyunca gün içerisinde 1-2 kez yoklayan ve 5-10 saniye süren sancılarım oldu ama adet olmadım. O zaman anladım hamile olduğumu. Adetimi bir gün geçince idrar testi yaptım çift çizgiydi. Kan tahliline gittim 92,37 çıktı. Bir idrar testi daha yapın bence.
İyi günler peki aynısı bendede oluyor şuan bugün adet olmam lazım olmadım daha peki sizde akıntı olmadı değil mi bende şuan tek bi akıntı yokta

Benimde adet olmadan 15-20 dk önce ağrım başlar ve adet olurdum. Bu sefer 3 gün boyunca gün içerisinde 1-2 kez yoklayan ve 5-10 saniye süren sancılarım oldu ama adet olmadım. O zaman anladım hamile olduğumu. Adetimi bir gün geçince idrar testi yaptım çift çizgiydi. Kan tahliline gittim 92,37 çıktı. Bir idrar testi daha yapın bence.

Kızlar benim de sağ kasığımdan ayak bileğime kadar ağrı oluyor adet belirtisi mi arada bi de adet sancısı gibi yoklayıp gidiyor bugün adet olmam lazım tecrübeleri olanlar yardımcı olabilirmiş acaba

Kızlar benim de sağ kasığımdan ayak bileğime kadar ağrı oluyor adet belirtisi mi arada bi de adet sancısı gibi yoklayıp gidiyor bugün adet olmam lazım tecrübeleri olanlar yardımcı olabilirmiş acaba
Naptın canm var mı bebek?

Merhaba
Benim de adetim 4 gun gecikti. ve bir haftadir adet agrisi cekiyorum. tabi son gunlerde agri bir tuhaf. sag kasigimda daha cok. gece cok agri oluyor. belim ve bacaklarim agriyor. usuyorum. akintim yoktu bugun cok az geldi . gaz sancisi da oluyor. istahsizlik var birde. ama baska belirti yok. test yapmaya korkuyorum ama icimden bir his bu kez hamilesin diyor. daha once hic boyle olmadi cunku. isin tuhaf kismi 1 yildir deniyoruz son aylarda salladik artik cocuk istegim gecmisti. hatta hamile kalmayi istemiyordum. yine de bir dr gidip sıkıntı var mi diye baktirayim demistim. adeti bekliyordum olsamda randevu alsam diye.
Ne dersiniz hamile miyim sizce?

Merhaba
Benim de adetim 4 gun gecikti. ve bir haftadir adet agrisi cekiyorum. tabi son gunlerde agri bir tuhaf. sag kasigimda daha cok. gece cok agri oluyor. belim ve bacaklarim agriyor. usuyorum. akintim yoktu bugun cok az geldi . gaz sancisi da oluyor. istahsizlik var birde. ama baska belirti yok. test yapmaya korkuyorum ama icimden bir his bu kez hamilesin diyor. daha once hic boyle olmadi cunku. isin tuhaf kismi 1 yildir deniyoruz son aylarda salladik artik cocuk istegim gecmisti. hatta hamile kalmayi istemiyordum. yine de bir dr gidip sıkıntı var mi diye baktirayim demistim. adeti bekliyordum olsamda randevu alsam diye.
Ne dersiniz hamile miyim sizce?

Belirtiler o yönde inşallah hamilesindir güzel haberi buraya da yaz canım

Evde 2 defa test yaptim aninda cift cizgi cikti ☺ yarin doktora gidip netlestircem
Hayırlı olsun canim bana da umut oldun 3-4 gündür benim de adet ağrım var ama akinti falan yok insallah ben de senin gibi hamileyimdir

Ben 1 yildir deniyorum. Hani hep diyorlar ya aklindan cikarman gerek diye. Iste ben son 4-5 aydir artik cocuk fikrinden uzaklasmistim. hatta bu son 2-3 ayda dusunmuyordum. hayatla ilgili planlar yapiyordum ve planlarin icinde cocuk yer almiyordu. ve bu ay hamile kalmisim. ilk aylarda doktora gitmistim. ilac verdi yumurtlama ve dusuk olmasim diye. sonra doktora sinir olup tedaviyi birakmistim cunku kontrol etmeden ilaca baslatmisti. hatta esime keciboynuzu kuru yaptim kendime incir kuru hicbir etkisini gormedim. demek istedigim hayatiniza bakin cocuksuz planlar yapin. o olmadan da hayatinizin guzel oldugunu farkedin birakin o katilsin size. ve tabi ki calismalara devam edin ama sadece zevkine beklemeyin lutfen uzmeyin kendinizi. umarim yardimci olabilirim.
Belirtilere gelirsek bir haftadir adet agrim var ve anlamadim hamile oldugumu. gecikince bile normal karsiladim. o kadar alismisim ki hamile degilimdir havadandir dedim. 3 gecikince bile ama 4 gun olunca isler degisti cunku hayatimda ilk defa boyle oldu. ve bir gun daha bekledim ardindan test yaptim 2 tane ve aksami 1 tane daha.
Siz hayatinizi duzene sokun, dunya o zaman duzene girecektir...

Ben 1 yildir deniyorum. Hani hep diyorlar ya aklindan cikarman gerek diye. Iste ben son 4-5 aydir artik cocuk fikrinden uzaklasmistim. hatta bu son 2-3 ayda dusunmuyordum. hayatla ilgili planlar yapiyordum ve planlarin icinde cocuk yer almiyordu. ve bu ay hamile kalmisim. ilk aylarda doktora gitmistim. ilac verdi yumurtlama ve dusuk olmasim diye. sonra doktora sinir olup tedaviyi birakmistim cunku kontrol etmeden ilaca baslatmisti. hatta esime keciboynuzu kuru yaptim kendime incir kuru hicbir etkisini gormedim. demek istedigim hayatiniza bakin cocuksuz planlar yapin. o olmadan da hayatinizin guzel oldugunu farkedin birakin o katilsin size. ve tabi ki calismalara devam edin ama sadece zevkine beklemeyin lutfen uzmeyin kendinizi. umarim yardimci olabilirim.
Belirtilere gelirsek bir haftadir adet agrim var ve anlamadim hamile oldugumu. gecikince bile normal karsiladim. o kadar alismisim ki hamile degilimdir havadandir dedim. 3 gecikince bile ama 4 gun olunca isler degisti cunku hayatimda ilk defa boyle oldu. ve bir gun daha bekledim ardindan test yaptim 2 tane ve aksami 1 tane daha.
Siz hayatinizi duzene sokun, dunya o zaman duzene girecektir...

Gerçekten kafadan atmak lazım... Bakalım bugun doktora gittm bende.... Allah hayırlısını versin hepimiz için. Var bi durak yeri. Vakti gelince geliyo işte

Arkadaslar hepinizin yazdığı belirtiler bendede var.reglimde 3 gün gecikti.1 haftadır sürekli adet sancısı çekiyorum,bazen artık geldi diye peceteyle siliyorum tık yok.ama her an olacakmış gibi hissediyorum tüm belirtiler adet öncesi belirtileri. Beyaz akıntıda var biraz.
Ama test alıp yapmaya korkuyorum,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. ben zaten vajinismus illetiyle hala savastayim eğer hamile kalmışsam bu benim en büyük mucizem ve sevincim olur.
Umarım bende sevinçli haberi alirim

Arkadaslar hepinizin yazdığı belirtiler bendede var.reglimde 3 gün gecikti.1 haftadır sürekli adet sancısı çekiyorum,bazen artık geldi diye peceteyle siliyorum tık yok.ama her an olacakmış gibi hissediyorum tüm belirtiler adet öncesi belirtileri. Beyaz akıntıda var biraz.
Ama test alıp yapmaya korkuyorum,hayal kırıklığına uğramak istemiyorum. ben zaten vajinismus illetiyle hala savastayim eğer hamile kalmışsam bu benim en büyük mucizem ve sevincim olur.
Umarım bende sevinçli haberi alirim

Yarın kan ver bence. İllaki yüzleşeceksin canım. İnşallah bebiş vardır Allah yardmcn olsun

Ben 1 yildir deniyorum. Hani hep diyorlar ya aklindan cikarman gerek diye. Iste ben son 4-5 aydir artik cocuk fikrinden uzaklasmistim. hatta bu son 2-3 ayda dusunmuyordum. hayatla ilgili planlar yapiyordum ve planlarin icinde cocuk yer almiyordu. ve bu ay hamile kalmisim. ilk aylarda doktora gitmistim. ilac verdi yumurtlama ve dusuk olmasim diye. sonra doktora sinir olup tedaviyi birakmistim cunku kontrol etmeden ilaca baslatmisti. hatta esime keciboynuzu kuru yaptim kendime incir kuru hicbir etkisini gormedim. demek istedigim hayatiniza bakin cocuksuz planlar yapin. o olmadan da hayatinizin guzel oldugunu farkedin birakin o katilsin size. ve tabi ki calismalara devam edin ama sadece zevkine beklemeyin lutfen uzmeyin kendinizi. umarim yardimci

Back