• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Adet agrısımı gebelik belirtisi mi bunu anlamanın yolu yok mu :KK43:

Yarin adet gunum adet olucakmisim gibi fena agrim var ya acaba bu agri hamilelik belirtsimi acaba deliricem ya

Selam adetime bir gun kaldi bende akinti geldi kan biraz geldi simdi yok basimda catliyo ya ama karnimda adet olucakmisim gibi agri var bacaklarimda agriyor belimde sizce hamile ola bilirmiyim lutfen bilen arkadaslar yardim etsin

Selam adetime bir gun kaldi bende akinti geldi kan biraz geldi simdi yok basimda catliyo ya ama karnimda adet olucakmisim gibi agri var bacaklarimda agriyor belimde sizce hamile ola bilirmiyim lutfen bilen arkadaslar yardim etsin
Kan nası bi kandı.kırmızıysa malesef canım..

Benimde adet olmadan 15-20 dk önce ağrım başlar ve adet olurdum. Bu sefer 3 gün boyunca gün içerisinde 1-2 kez yoklayan ve 5-10 saniye süren sancılarım oldu ama adet olmadım. O zaman anladım hamile olduğumu. Adetimi bir gün geçince idrar testi yaptım çift çizgiydi. Kan tahliline gittim 92,37 çıktı. Bir idrar testi daha yapın bence.

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım. Adetim 4 gündür gecikti.çok sık idrara çıkıyorum biraz sızlama var sırtıma ağrılar giriyor arkama yaşlanma ihtiyacı duyuyorum 4-5 gündür. . göğüslerimde fena halde aciyo..yinede sanki adet olacakmisim hissi var ara ara ağrılarım oluyo çünki..hamileliginden önce bu tür sorunlar yasiyan oldumu sizce hamile olabilirmiyim :((testte yapamıyorum negatif çıkacak diye :(( yarın 30.günü periyodumun

Slm kızlar ben aranıza yeni katıldım. Adetim 4 gündür gecikti.çok sık idrara çıkıyorum biraz sızlama var sırtıma ağrılar giriyor arkama yaşlanma ihtiyacı duyuyorum 4-5 gündür. . göğüslerimde fena halde aciyo..yinede sanki adet olacakmisim hissi var ara ara ağrılarım oluyo çünki..hamileliginden önce bu tür sorunlar yasiyan oldumu sizce hamile olabilirmiyim :KK43:(testte yapamıyorum negatif çıkacak diye :KK43:( yarın 30.günü periyodumun
Slm cnm sonucun çoktan belli olmuştur merak ettim bnm de aynı durumlarım bar şuan

Merhaba arkadaslar yeni ue oldum ve size danismak istiorum adetime 4 gun var dunden beri inanilmaz bi kasik agrisi yasiorum goguslerim yaklasik 9 gundir sis ve aciyor halsizlil var ama bunlar adet dineminde de yasadigim belirtiler adetmi yoksagebelikmi anlayamilrum yardomci olun lutfeeeeen

Merhaba arkadaslar yeni ue oldum ve size danismak istiorum adetime 4 gun var dunden beri inanilmaz bi kasik agrisi yasiorum goguslerim yaklasik 9 gundir sis ve aciyor halsizlil var ama bunlar adet dineminde de yasadigim belirtiler adetmi yoksagebelikmi anlayamilrum yardomci olun lutfeeeeen
Canim benimde 5_6 gun var 2 gundur felaket adet agrisi cekiyorum karnim surekli gurul gurul sesli belimde de bi agri var bende senin gibi beklmedeyim 6 ay once dusuk yaptim hic bi belirtim yoktu hamile olmadigim aylarda hep belirti yasayip regl oluyorum hamilelikte hicbisey hissetmiyorum insallah vardir hakkimizda hayirlisi olsun

Selam kızlar. Adetime yaklaşık 10 gun varken beta 20.54 çıktı. 3 gun sonra 122 iki gun sonra 259 çıktı. Son adet tarihim 26 ocak. Bugün yarın olmam gerekiyordu yani. Ama 10 gündür ağrılarım hiç geçmedi. Normalde adtlerim hep ağrılı geçer. İğne serum yemeden ayağa kalkamam. Sebebi rahimim geriye yatikmis. Adet olacakmış gibi ağrım var. Çalışıyorum da. Normal mi sizce

Mrb arkadaslar
Eşimle bebeğimiz olsun diye karar verdik . Şimdi 4-5 gun sonra adet günüm dua ediyoruz bişey gelmesin diye. SoruM şu ki hamilelikten supheleniyorum bu şüphemin arasında eşimle birlikte olurken birden adet sancım oluyo bırakınca geçiyo. Hamile olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.

Mrb arkadaslar
Eşimle bebeğimiz olsun diye karar verdik . Şimdi 4-5 gun sonra adet günüm dua ediyoruz bişey gelmesin diye. SoruM şu ki hamilelikten supheleniyorum bu şüphemin arasında eşimle birlikte olurken birden adet sancım oluyo bırakınca geçiyo. Hamile olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim.
Canım o belirtimidir bilmem ama bende 5 gün varken test yaptım cook silik cizgi çıktı 2 gün sonrasında da kan verdim ve hamileymişim bendeki tek belirti adet belirtileri başka hiç bir belirti olmadı hatta halâ da yok kişiden kişiye değişebiliyo istersen kan testi yaptır onda kesin sonuç

Back