• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adet ağrısı hamilelik belirtisi mi?

Mrh benim de beş altı gündür adet olacakmış gibi genelde geceleri sancı giriyo kısa süreli dün gece daha şiddetli oldu ama yine kısa sürdü 1 dk desem yeridir uzun zamandır bende bekliyorum inşallah hamileyimdir 3 4 gün var âdet ime sizin belirtilerle aynı gibi dua edin kızlar bana

kızlar adet günümde evde test yaptım.negatifti. adetim 4 gün gecikti. ve 2-3 gündür kasıklarımda adet ağrısı gaz bacaklarıma vuruyor ama adet olamıyorum. 1 senedir bebek istiyorum olmadı. şimdi de test alıp yapmaya korkuyorum çıkmıcak diye

hamile bayanlar bu şekilde adet ağrısı oluyor mu yoksa ben adet olamadığım için mi ağrım var. çünkü benim adet dönemlerimde ağrımın peşinden hemen adet olurdum

Kızlar benimde adet agrısı gibi bir agrım oldu ama adetime daha altı gün var sizce hamile ihtimali varmı

Kızlar benimde adet agrısı gibi bir agrım oldu ama adetime daha altı gün var sizce hamile ihtimali varmı
Adetin gecikmeden belli olmuyor. Belirtiler hep aynı. Sen icini ferah tut olmazsa da takma kafana. Olacak birgun sen yeter ki rahatla ;)

Hamilelikte Adet Görülür Mü?
Bu sorunun cevabı, hem evet hem de hayır olarak yanıtlanabilir. Pek çok kadın, normal olarak en son âdetini görür ve daha sonra yumurtlaması ile beraber hamile kalarak, adet olmaya son verir. Bazı kadınlarda ise, bu durum tam tersi şeklinde gerçekleşir. Kısacası, kadın yumurtlaması gerçekleşip hamile olduğu zaman dahi, adet olmaya devam edebilir. Bu durum, hamileyken adet olmanın istisnai bir durumdur. Hamilelik ve adet düzeni hakkında merak ettiklerinizin hepsi ve daha fazlasını Prof. Dr. Bülent Tıraş Kadınlar Kulübü TV’ye anlatıyor!
Kadınlar Kulübü'nün değerli forum üyeleri sizlere faydalı olması için açtığımız Kadınlar Kulübü TV için video izleme desteklerinizi, sosyal medyalarını takipte kalmanızı bekliyoruz. Haydi hanımlar görelim bakalım! :)

Salırtesi çok saol adet oldum malesef içimi ferah tutucam rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inş

Merhabalar arkadaşlarım adetim 2 gün geçti 32.gündeyim adet sancılarım gibi sandım var ama kısa süreli bir de ağrıyınca gelirdi bi iki güne... Ama hiç yok belirti lekelenme olurdu yok...sadece bi anda adet oldum sanıp bakıyorum sarı bi su mu desem akıntı mı...bilemedim valla geriyor artık beklemek yardımlarınıxı bekliyorum

Merhaba arkadasim ,

Bizim yardim edebilecehimiz bir durum yok ki hamilelilik testi al yap hamile olabilirsin , belirtiler adet agrisiyla ayni cunku

Onu yapıcam ama yurt dışındayım da kısa süreliğine ondan belkim bişiler dersiniz diye yazdım yine de sağolun

Onu yapıcam ama yurt dışındayım da kısa süreliğine ondan belkim bişiler dersiniz diye yazdım yine de sağolun
Beklemekten baska care yok ne yazik ki. Belirtiler ayni oluyor. Hatta bazen belirti olmuyor bile adet gecikmesi disinda. Insallah isteyen herkes kavusur bebegine. Cocuk odakli olmayin yeter

Kızlar kafayı yicem ya şu 5 ekim gelsede bende kurtulsam böyle belirsizlikde çok kötüymüş :2: bir hafta var daha kasıklarıma aniden bi sancı saplanıyo böyle belimde bir ağırlık akıntım da var ama bende öyle yerleşme kanaması dedikleri koyu renki bi akıntı olmad :2: dün evde uzanırken dayanamadım belimden bi sancı kasığımda bi ağırlık hamilelik belirtisi m bunlar çok merak ediyorum ya :18:
CAnım bunu yazdığın sırada hamile oldun mu

Ne güzel maşallah
Benin de sekiz gün kala bugün karnım ağrımaya başladı ondan merak ettim
Ben bu hamileliğimde ilginç bişey öğrendim burdan adete 5 gün kala ovilasyon testi yaptım ikiside aynı koyulukta çizgi çıktı sonra adete 2 gün kala yaptım diğerinden daha koyu çıktı meğer hamileymişim,adette gecikince gebelik testinde pozitifi gördüm,aslında ovilasyondaki o çizgi idrardki lh seviyesini gösteriyo her zaman silik çıkar sadece yumurtlama günlerinde koyu çıkar bide hamile oluncada koyu çıkıyomuş test ettik onayladık :) varsa elinde bir kaç gün sonra denemelisin:)

Kızlar bende 4 aydır hamile kalmayı deniyorum ama henüz hamile kalamadım:110:Bugün yada yarın adet olmam gerekiyor.bütğn belirtileri var ama henüz olmadım. Hamile kalıpta adet belirtisi yaşayan varmı acabaa Pleaseee:KK42:

Kızlar bende 4 aydır hamile kalmayı deniyorum ama henüz hamile kalamadım:110:Bugün yada yarın adet olmam gerekiyor.bütğn belirtileri var ama henüz olmadım. Hamile kalıpta adet belirtisi yaşayan varmı acabaa Pleaseee:KK42:
Bende evliliğimde 9. Ayımı dolduruyorum, 3 aydır bebek için uğraşıyoruz ama hala olmadı, bu ayki adetime 3 gün var ve bikaç gündür adet ağrısı gibi karnım ağrıyor heycan ve merakla bekliyorum haber veririm inşallah hayırlısı ile hamileyimdir

Benim de yaklaşık 1 haftadır ağrım var adet olacakmış gibi bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım yarın adet olmam lazım ama 4 gün kala test yaptım böyle çıktı acaba iğne etkisi olabilir mi

Eklentiler

• IMG_20190426_074801.jpg
    IMG_20190426_074801.jpg
    28,1 KB · Görüntüleme: 851
Benim de yaklaşık 1 haftadır ağrım var adet olacakmış gibi bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım yarın adet olmam lazım ama 4 gün kala test yaptım böyle çıktı acaba iğne etkisi olabilir mi
Canım hayırlı olsun . Sağlıkla al kucağına bebeğini inşallah . Benim adetim 10gun gecikti test yapmadım çünkü sürekli gecikiyor zaten ama bu sefer bı fark var adet sancım var ve oldum diyorum hiç bişey yok . Düne kadar akıntım vardı bugün yok . Of bilmiyorum 6 yıl oldu evleneli nasip

Back