- 22 Şubat 2020
- 1.063
- 1.073
- 83
Ah ah bende hepsini yaşadım ama malesef tabi sizin olabilir de ama çok erken dahaMerhaba arkadaslar benim adetim e 15 gun var normalde adet olacağım gun yada bir gun önceden karnim ağırir ama 15 gun önce başladı suanda adetim 11 gun var bacağıma vuran bi agri da cabası acaba hamile olabilirmiyim
Rabbım önce size sonra da bana nasip etsin inşallah bir yıl oldu evleneliAh ah bende hepsini yaşadım ama malesef tabi sizin olabilir de ama çok erken daha
İnşallah bütün isteyenlere nasip etsin. Gerçekten zor bi bekleyiş birde hamilemisin diye soranlar var sürekli o daha sinir bozucuRabbım önce size sonra da bana nasip etsin inşallah bir yıl oldu evleneli
Al benden de okadar kimi görsem bebek varmi benim adet günlerim hep gecikir bekarliktan beri evlendikten sonrada düzelmedi sonra doktora gittim yumurtaliklarin catlamiyor dedi famera verdi üç ay kullandım günü gününe adet oldum bu ay kullanmadım acaba tekrar düzeni bozulurmu onuda ayrıca merak ediyorumİnşallah bütün isteyenlere nasip etsin. Gerçekten zor bi bekleyiş birde hamilemisin diye soranlar var sürekli o daha sinir bozucu
Benim bekarlıktan beri düzenlidir adetim geçen ay 6 gün gecikti aha dedim kesin hamileyim ama ader oldum. Bu ayda olursam doktora gidicem bende daha 1 yılı doldurmadım o yüzden gitmiyim diyorum ama gebelik düşünüyorum sonuçta ne var ne yok öğrenelim biAl benden de okadar kimi görsem bebek varmi benim adet günlerim hep gecikir bekarliktan beri evlendikten sonrada düzelmedi sonra doktora gittim yumurtaliklarin catlamiyor dedi famera verdi üç ay kullandım günü gününe adet oldum bu ay kullanmadım acaba tekrar düzeni bozulurmu onuda ayrıca merak ediyorum
Git tabi şimdiden testlerini yaptir önemli birsey yoksa zaten tedavi falan başlamıyor bir yılı doldurmani istiyorlar ben 5 aylık evliyken gittim nevar ne yok diyeBenim bekarlıktan beri düzenlidir adetim geçen ay 6 gün gecikti aha dedim kesin hamileyim ama ader oldum. Bu ayda olursam doktora gidicem bende daha 1 yılı doldurmadım o yüzden gitmiyim diyorum ama gebelik düşünüyorum sonuçta ne var ne yok öğrenelim bi
Evet bu ay gidicem inşallah kafadan atmak gerekiyordu işte atılmıyor bi türlüGit tabi şimdiden testlerini yaptir önemli birsey yoksa zaten tedavi falan başlamıyor bir yılı doldurmani istiyorlar ben 5 aylık evliyken gittim nevar ne yok diye
Merhaba arkadaşım varmi bi gelisme test yaptinmiMerhaba kızlar aynı durum bende de var. 10 gün önceden başladı ağrı bende tam oldum diyorum ama yok olamadım 3 gündür de ara ara geliyor 1 2 dakika sürüyor ve geçiyor ağrı şimdi de iki gün geçti adetim ama hala bekliyorum çünkü tam olacak gibi hissediyorum
Merhaba, hamilelik testi yaptin mi?Kızlar mrb birsey sormak istiyorum famera diye bi ilaç kullandım adetlerim düzensiz di 3 ay kullandım 28 günde hic geçmeden günümü adet oldum bu ay kullanmadım diyelim ki yine düzeni bozuldu üç gün dur günü mü geçiyorum ama ben duzensizken böyle sancilanmazdim nezaman olacaksam ozaman sancilanirdim hamile olabilormiyim sizce
Yaptim negatif cnm ama hala adet olmadım ve karnimda ve kasiklarimda agri var..iki gündür böyle her sabah tm olmuşumdur diye wc gidiyorum az bisey beyaz krem gibi akinti..bide ben tuhaf bisey yaptim daha doğrusu şeytan dürttü testin içini açtım baktım cift çizgi kafayı yiyorum galibaMerhaba, hamilelik testi yaptin mi?
Benim de adetime 2 gun kala hafif agrilar basladi test yaptim silik cizgi cikti adet günümde yine yaptim baya belirgindi yani pozitif, normal adet günümün üstünden 2 gün geçtiama hala arada kramplarim var ve ani hareketlerde batma oluyor.
Umutcan söylediğine göre sen hamilesin..Allah gönlüne göre versin canim bütün kalbimle dua ediyorum emin olYaptim negatif cnm ama hala adet olmadım ve karnimda ve kasiklarimda agri var..iki gündür böyle her sabah tm olmuşumdur diye wc gidiyorum az bisey beyaz krem gibi akinti..bide ben tuhaf bisey yaptim daha doğrusu şeytan dürttü testin içini açtım baktım cift çizgi kafayı yiyorum galiba
Arkadaslar bende 4 gun geçiyorum test yaptim negatif ama sancilarim adetten 10 gun önce basladi hala devam ediyor bide bugün bende merak ettim testin içini açtım tek cizgi çıkan yerde bisey yok ama diğer tarafta t çizginin olduğu yerde beyaz bi yapışkan kağıt yani öyle idrar değince eriyebilecek bi kağıt degil kağıdı bi kaldırdım ikinci cizgi oraya saklanmış böyle bisey yaşayan varmiBizde öyle canım iki günde bir denedik hep karnimda ki ağrı gelip gelip gidiyo basim fena ağrıyo iki üç gündür artık dayanamadım test aldım negatifse ilaç icebilmek için test bozuk çıktı galiba iç kısmı kaymışti t çizgisinin olduğu yerde sünger değil kağıt vardı hiç çizgi görünmüyo içini açtım yerine oturtturdum anlamak için bu sefer de t tarafında çizgi yok c tarafında çizgi var biraz da ortada kaliyo anlayamadım ama galiba hamile değilim ben
Canım 4 gun gecikmeyle cikar test yap bence :) insallah hamilesindirMerhaba, çok eski bir konu ama bu yıl yazanlarda olmuş, inşallah geçmiş zamanda yazan herkes hamile kalmıştırBenimde adetim 4 gün geçti, belimde hiç ağrı yaşamazdım inanılmaz ağrıyo, neredeyse ağlıcam Sabahtan beri kahve akıntı var ama adet yok, bu şekilde olan varmı ? Diyeceksiniz neden test yaptırmıyosun, biraz gerildim galiba
Merhaba benm de sizin gibi 4 gün geçti testte negatif çıktı. Bi değişiklik var mı merak ettim siziArkadaslar bende 4 gun geçiyorum test yaptim negatif ama sancilarim adetten 10 gun önce basladi hala devam ediyor bide bugün bende merak ettim testin içini açtım tek cizgi çıkan yerde bisey yok ama diğer tarafta t çizginin olduğu yerde beyaz bi yapışkan kağıt yani öyle idrar değince eriyebilecek bi kağıt degil kağıdı bi kaldırdım ikinci cizgi oraya saklanmış böyle bisey yaşayan varmi
Benimde adetime 2 gün var ve kasık bacak bel ağrısı çekiyorum ayrıyeten dediğin gibi bende de sarımtrak akıntı var hamilemiyim acabakızlar kesinlikle hamilelik belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı.kasık agrısı bacak agrısı bunlar hamilelikte de mevcut.ayrıca benim belirtilerim arasında sarımtrak akıntı halsizlik ve uyku hali vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?