- Konu Sahibi adayadayxix
-
a.s.:1hug:canııııııııım ne kadarsevindim bilemezsin....allah gönlündeki muradını verdi işte.....ne güzeeeeeeeeel......inşallah biz de hayırlısıyla böyle birmutluluk yaşarıııııııııızzz....bence her anının özelgeçmesini sağlaaaaaa,,tadını çıkar hamileliğinin...darısı da benim gibi tüm isteyenlerin başına inşallahhh....amin.:1hug::sm_cool:
ay çok güzel ya....Allah kucağına aldığın günleride göstersin sıkıntısızca....:)))
canım teşekkür ederim, evet en başından beri sen hep söyledin olacak diye. Allahım sana da, isteyen herkesede nasip etsin en kısa zamanda.
Canim nelere dikkat ettin asilaman olduktan sonra
yattinmi surekli neler ye neler yeme dedi doktorum
yardimci olursan sevinirim benimde yarin saat 2 de olucak asilamam
Canım ne kadar sevindim bilemezsin, tebrik ederim. Şuan tatildeyim nete giremiyorum pek ama senin sonuç 7sinde belli olacak diye bugün girip aradım. Yaa çok güzel bişey bu! ilk tüpbebek denemen miydi? Daha öncekiler aşılama diye hatırlıyorum. Herneyse sonuç harika. Biz tekrar ne zaman başlayacağız belli değil, işten izin almak en büyük sıkıntım hergün İzmir'e git gel falan. Yaş 30a dayandı, üstelik bir değil birkaç çocuğum olsun istiyorum, menpoza girene kadar yetişir mi???:) Dua et. Hoşçakal, kendine çok çok iyi bak
canim senin 10. gun kac cikmistiki kan degerin?
sen neredesin bakayım anne adayı hiç sormuyorsun kardeşim senin değerlerin kaç oldu diye ayrıca değerim 400 olmuş
kızlaaaar ben yarını bekleyemedim bugünden yaptıredım 219 çıktı değerim. sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm. Allah hepinize nasip etsin, şoktayım sanırım ne diyeceğimi bilmiyorum, Allahıma şükürler olsun. :teytey:
canım 12. gün 114 çıktı 10. gün çıkmadı bu gün 15. gün 400 olmuş darısı sana ve tüm arkadaşlara:hooray:
online bulamıyorum ki sorayım, şaka bi yana tebrik ederim canım, artış çok güzel. darısı başıma yarın ben de baktıracağım. sen dr. a gittin mi hamilelikle ilgili? ben yarın gideceğim. ya şimdi kaç haftalık oluyor bebekler biliyor musun?
:teytey: :teytey: NARİN CADI, TEBRİKLER... ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN....
hamişler nelere dikkat ediyorsunuz neleri yapmıyacağız valla benimki sitrese girdi ilişkiye giremeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?