- Konu Sahibi adayadayxix
-
aday adayı benim 9 gün bitti beklemek gerçekten çok zor.bende yarın yapsam mı diyorum.bebiş varsa çıkar mı kesin
ya haksizlik bu hani yarin beraber ögrenecektik
gözün aydin arkadasim cok sevindim allah tamamina erdirsin darisi bizlere insallah
moonlight bence bekle, 10 gün geçti 2 gün geçmedi hatta kanı verdik 45 dakika o 12 günden daha zor geçti. ama canım dr.ların bir bildiği var ki 12 diyorlar. Allah hakkında hayırlısını versin, inşallah sende pozitif cevabını alırsın. erken çıkanlar var ama ben cesaret edemedim.
kızlaaaar ben yarını bekleyemedim bugünden yaptıredım 219 çıktı değerim. sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm. Allah hepinize nasip etsin, şoktayım sanırım ne diyeceğimi bilmiyorum, Allahıma şükürler olsun. :teytey:
beklemek en hayırlısı galiba adayadayı.sonuç pozitif olur inş.sen artık anne adayısın duaların kabul olur bizede dua et
kızlaaaar ben yarını bekleyemedim bugünden yaptıredım 219 çıktı değerim. sanırım hamileyimmmmmmmmmmmmmmm. Allah hepinize nasip etsin, şoktayım sanırım ne diyeceğimi bilmiyorum, Allahıma şükürler olsun. :teytey:
canım benim 10. gün çıkmadı 12. günü bekle derim boşuna üzülme sonuçta insan üzülüyor a.s.
canim cooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sevindim inanki.....biliyordum ben icime dogmustu....:teytey::teytey:[/QUOT
canım teşekkür ederim, evet en başından beri sen hep söyledin olacak diye. Allahım sana da, isteyen herkesede nasip etsin en kısa zamanda.
tbr ederım canım allahım kucagınada almayı nasıp eder ıhsallah
hangı ıgneyı kullandın ve kac yumurtan olustu acaba
tebrikler canım. ohhhhhhhhhhhh ne güzel oluyor ya bilg. açıp da sabah sabah böyle süper haberler duymak. içim ferahlıyor. allah nazarlardan korusun canım. maşşşşşşşşşşşşallah. bize de dua etmeyi unutma emi. transferimi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?