Şok oldum
Bence en son olacak isimlerden olmalı Davutoğlunun dış işlerinde özellikle de Ortadoğu ile ilgili ne kadar beceriksiz olduğu gün gibi ortada
Neyse hatunlar oylar recebimize yine :))
Hiç umudum yok asla ve asla demez bunu...
Sen inanıyormusun dediklerine..
Ben neden inanmıyorum buna..
Neyse hatunlar oylar recebimize yine :))
bunun tersinide yaşayanlar oldu .. yani her 2 taraftanda uçlar var. genele bakmak lazım amaRamazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler
benden bu seçimde kimseye oy moy yok. evde oturacağım. kullanmayacağım:))Neyse hatunlar oylar recebimize yine :))
Aslında kendisinden kurtulduk sayılır. Cumhurbaşkanının fazla yetkisi yok. Asıl akp ne olacak. Başına kim geçecek. Başa geçen söz dinleyecek mi yoksa iktidar sarhoşluğuyla esip gürleyecekmi? Pek hayırlı görmüyorum bu işin sonunu.
Bir de kimse bu dünyaya kazık çakmamış. Elbet birgün...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Olumlu bakmaya çalışıyorum belki ve inanmak istiyorum...
En üst makama geliyor ve karşısında hala ciddi elle tutulur bir oluşum yok...
Chp kendi çıkardığı aday üzerinde hala tam manasıyla fikir birliği edememiş..
Burada bile akp li olmayanların bir kısmı oy kullanmamaktan bahsediyorlar..
Bu kadar dağılmışlık varken hali hazırda TC nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ı anlamaya çalışmak daha kolayıma geliyor..
Çünkü diğerlerini anlamaya çalışmaktan hala değişmeyen sabit fikirliliklerinden yoruldum...
Ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi..
Nasıl yani ya????
!!!
halkı ayrıştıran,birbirine düşman eden cumhurbaşkanı
siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
çıkacak canım. ben çıkacağını düşünüyorum.Şaşırma recep efendi aday oldu
Makamda nasıl oturacak eğer çıkaesa tabi
Pembe,
Ayrışmayı yapan kim söylermisin,ötekileştiren ,bir kesimi evde zor tutuyorum diyen kim??
Halkına hakaret eden kim??
Sozlerinize dikkat ettin.Tc basbakanina burdan boyle beddua edip saygizca konusmayin.halkin yarisi ona gonul vermis zorunuza gitse de..Keske kurtulsak buna verdigim oylara uzuluyorum Allah onu kahretsn 2 yol yapiyor bizim ulkede hemen adam calisiyor diyor ama milyonlari goturuyor oy verenlern cogu asgari ucretle aliyor olsn yiycekse o yesin diyorlar daha ne yiycek acabaa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?