Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

umarım aktif siyaset yapar ....gözler ona alışık ....özlerrrr
işin yoksa yoksa kılıçtaroğlunun saçmalıkları, bahçelinin gafları dinle dur:60:

Aynen ya :) ben de meydanlarda basbakanimzn o guzel sesi inlemiyecek diye pek istemiyorm cumhurbaşkanı olmasni.evet umarm ozletmez kendini..

Ramazan ayindayiz biraz böyle sakin sakin olayim diyorum:)
Eger gercekten sasirmak isteyen varsa;
CHP nin, babasini irtica tehtidi oldugu gerekcesi ile MISIR a sürgün ettigi Ekmeleddin Ihsanoglu nu aday yapmasina sasirilmali:))
Okudugu üniversitede rektörlere " rektör " degil " şeyh" diye hitap eden, El Ezher üniversitesinde okumus, IKÖ nün basinda görev yapan, hatta hatta babasini irtica tehditi olarak gördükleri adami Cumhurbaskani adayi yaptilar.
Bence asil sasilacak sey bu zira, bugüne kadar Cumhuriyet mitingleri yapip " tehlikenin farkindamisiniz" martavallari atanlar belliki o tehlike ile isbirligi halinde:)))

Yani AKP acisindan beklenen olduda, bence CHP nin icinde bulundugu ironiye iki cift kelam edinde ideolojinin kelepcesinin disina cikmis olun..

Şimdi yine ilber ortaylı capsi paylaşacağım ,birileri zeka, yaratıcılık, özgünlük diye kendini paralayacak. O yüzden susuyorum. :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tekbirden zarar gelmez bu kadar korkma.
ALLAHU EKBER

Tekbirrr niye bu kadar rahatsz ediyor sizi.musluman bi ulkede yasiyorz.TEKBIRRRR ALLAHUU EKBERRR

Yazarken de dedim şimdi tekbirden korkma rahatsız etmez kontralarını :)))
Herşeyin yeri zamanı oldugunu düşünüyorum sadece o kadar.Siyasi bir ortamda adaylıgını acıklıyor olayı bu kadar dine,Siyasetle Allahı bağlaştırmanın bir anlamı yoktu bu kadar:)
Sınıfta ogrencılerınle tekbir getiriyor musun pembe böyle karşılıklı bağıra bağıra ??
Onun gibi bişey bence.Bu kadar.

Bu aarada recep tayyıbın logo arak çıktı :)) Vatana millete hayırlı olsun.Hiç vazgeçmeyecek :ssz:

Eksik bişiiler var da kendilerinin dili söylemeye gitmiyor nedense :27::27::27:

Niye milletin adamı?
Neden Türk milleti değil?
Bunları açıklasın bana :31::31:

Bu kadar detaylara takılmıyorum ben Türk Milleti de der..
Sloganda Türk milletinin adamı yerine milletin adamı daha akıcı o sebeple seçilmiştir diye düşünüyorum..
Umarım yeni konumunda gerçekten şu an konuştuğu gibi hareket eder bunu dilemekten başka elimden birşey gelmiyor..

Bu ulkede birileri size ; gerici,yobaz,cagdisi diyorsa bilin ki dogru yoldasiniz...! (NECIP FAZIL)

neden tünelin ucundaki ışık, daha tünelden çıkmadık mı:27::27:

Bu kadar detaylara takılmıyorum ben Türk Milleti de der..
Sloganda Türk milletinin adamı yerine milletin adamı daha akıcı o sebeple seçilmiştir diye düşünüyorum..
Umarım yeni konumunda gerçekten şu an konuştuğu gibi hareket eder bunu dilemekten başka elimden birşey gelmiyor..

Hiç umudum yok asla ve asla demez bunu...
Sen inanıyormusun dediklerine..
Ben neden inanmıyorum buna..

Recep Tayyip Erdogan Cumhurbaskani secilince artik kim basbakan olmus kim olmamamis bir önemi kalmayacak..
Su mübarek günde tek dilegim bugüne kadar hersey planlandigi gibi gelisti, bugünden sonrada ayni devam etmesi ve Türkiyemin artik hakettigi noktaya gelmesi..
Rabbim hayirlisini versin..

Son düzenleme:
Herkes kendine göre doğru yolda. Sadece bsşkasına fikir ve davranış dayatma huyu var birçok insanda. Bunu aşmak lazım. Başbakanın yaptığı en büyük hatalardan biri de budur.

Bu her açıdan doğru değildir ki. Gerçekten gerici, yobaz olan insanlar var.
Kesinlikle yanlış bir genelleme.

Ramazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler

Şok oldum:27::27:
Eğer içlerinden biri olursa Davutoğlu olsun derim ben de.
Arınç da çok dingin ama bazen çok patavatsız.

Bence en son olacak isimlerden olmalı Davutoğlunun dış işlerinde özellikle de Ortadoğu ile ilgili ne kadar beceriksiz olduğu gün gibi ortada:ssz:

Son düzenleme:
Ramazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler

valla bu ifadeler biraz abartılı olmamış mı, tam tersi sahurda ışığı yanmayana kafir derlerdi, hala da diyorlar, çünkü oruç tutmayan azınlıkta, tutan değil

Türkiye üzerindeki plan projeler bitmedi bir türlü. Bir gerçekleştirseler de rahat etseler. Gelecekle ilgili yöneticilere asla güvenim yok. Bu projelerin gerçekleşmemesi için elimden geleni yapacağım sadece ve sabırla olacakları bekleyeceğim.

Son düzenleme:

Bunlar farklı şeyler. Yani insanların işi gücü yok sahurda hangi evin ışığı yanıyor diye bakıyorlar ve sen de bunu takıyorsan sorun sende.
Sen güçlü bir kişiliksen eğer kendi doğrularını yaşarsın; millet ne demiş ne önemi var ki?

Kaldı ki Necip Fazıl’ın da hangi konu için dediği belli bu tür şeyleri kapsıyor. Ancak sen tek cümle pat diye yazınca havada kalıyor. Her yöne çekilmeye müsait.

Back