Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Şok oldum:27::27:

Bence en son olacak isimlerden olmalı Davutoğlunun dış işlerinde özellikle de Ortadoğu ile ilgili ne kadar beceriksiz olduğu gün gibi ortada:ssz:

Diğeri de al birini vur ötekine elde başka malzeme var mı?
Orta Doğu çok kritik bir bölge. Tek başına bir şey yapamaz. Birileri sürekli kumanda eder zaten.

Hiç umudum yok asla ve asla demez bunu...
Sen inanıyormusun dediklerine..
Ben neden inanmıyorum buna..

Olumlu bakmaya çalışıyorum belki ve inanmak istiyorum...
En üst makama geliyor ve karşısında hala ciddi elle tutulur bir oluşum yok...
Chp kendi çıkardığı aday üzerinde hala tam manasıyla fikir birliği edememiş..
Burada bile akp li olmayanların bir kısmı oy kullanmamaktan bahsediyorlar..
Bu kadar dağılmışlık varken hali hazırda TC nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ı anlamaya çalışmak daha kolayıma geliyor..
Çünkü diğerlerini anlamaya çalışmaktan hala değişmeyen sabit fikirliliklerinden yoruldum...
Ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi..

Ramazanda sahur vaktii hangi evin isigi yaniyo diye oruc tutuyo diye fislenenip yobaz diyenler var.selamun aleykum dedigi icin gerici denenler var..daha nicesi..sozum onlara benim de yoksa yobazlga gericilge karsyim.dindar insanlara yillarca boyle dediler
bunun tersinide yaşayanlar oldu .. yani her 2 taraftanda uçlar var. genele bakmak lazım ama

Son düzenleme:
Aslında kendisinden kurtulduk sayılır. Cumhurbaşkanının fazla yetkisi yok. Asıl akp ne olacak. Başına kim geçecek. Başa geçen söz dinleyecek mi yoksa iktidar sarhoşluğuyla esip gürleyecekmi? Pek hayırlı görmüyorum bu işin sonunu.
Bir de kimse bu dünyaya kazık çakmamış. Elbet birgün...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Keske kurtulsak buna verdigim oylara uzuluyorum Allah onu kahretsn 2 yol yapiyor bizim ulkede hemen adam calisiyor diyor ama milyonlari goturuyor oy verenlern cogu asgari ucretle aliyor olsn yiycekse o yesin diyorlar daha ne yiycek acabaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olumlu bakmaya çalışıyorum belki ve inanmak istiyorum...
En üst makama geliyor ve karşısında hala ciddi elle tutulur bir oluşum yok...
Chp kendi çıkardığı aday üzerinde hala tam manasıyla fikir birliği edememiş..
Burada bile akp li olmayanların bir kısmı oy kullanmamaktan bahsediyorlar..
Bu kadar dağılmışlık varken hali hazırda TC nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan ı anlamaya çalışmak daha kolayıma geliyor..
Çünkü diğerlerini anlamaya çalışmaktan hala değişmeyen sabit fikirliliklerinden yoruldum...
Ortada kalmış gibi hissediyorum kendimi..

Ben hiç inanmıyorum buna,fikri ne ise zikride o bence..
Oy konusunda hala düşüncedeyim..

Pembe,
Ayrışmayı yapan kim söylermisin,ötekileştiren ,bir kesimi evde zor tutuyorum diyen kim??
Halkına hakaret eden kim??

bas bas bağıran başbakanımız varken,bas bas bağıran hakaret eden cumhurbaşkanımız hayırlı olsun:51:

Keske kurtulsak buna verdigim oylara uzuluyorum Allah onu kahretsn 2 yol yapiyor bizim ulkede hemen adam calisiyor diyor ama milyonlari goturuyor oy verenlern cogu asgari ucretle aliyor olsn yiycekse o yesin diyorlar daha ne yiycek acabaa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sozlerinize dikkat ettin.Tc basbakanina burdan boyle beddua edip saygizca konusmayin.halkin yarisi ona gonul vermis zorunuza gitse de..

Back