• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

O zaman niye tahrike kapildiniz acaba? Ayrica Hep böyle söyleyip işin içinden siyrilirsiniz zaten. Biz sizden daha çok eziyetler cektik hanımefendi ( ki siz ne eziyet cekmisseniz ) ama kalkıp da bize açil şunu yap bunu yap diyen yaşlı teyzelere kin beslemedik. Siz kincisiniz ve şerriniz çok büyük. Isinize geleni savunur işinize geleni kotulersiniz.
Ayrıca ben mi otekilestirici ve ayrımcı yapıya sahibim hahahahah benim başıma gelenleri anlatinca otekilestirici oluyorum ama siz anlatinca haklı oluyorsunuz ha hahahahahahaah hı hı öyle öyle. Sizin gibilerin şerrinden Yüce Rabbime siginiyorum. Ama anladım ki ben de laf edeceğim, bundan sonra ortume laf edenlerin emdiği sütü burunlarindan getireceğim ki ben getiririm öyle bir gücüm var çok şükür.
Haydi sizin gibilere daha da cevap vermem ben......

Ister cevap ver ister verme zaten nasıl bir kişiliğinin olduğu üslubundan belli aynı başbakanın gibi sert,kibirli ve aşağılamaktan,ayrıştırmalardan zevk alan bi yapıya sahipsin bu belli..Ben seviyemi koruyarak konuşmaya devam edeceğim..
Ben yine ayırım yapmamaya devam edeceğim kapalı da açıkta insandır önce insan INSAN....
bu kadar kin barındırmayın içinizde yazık edersiniz kendinize hoşçakalın...

Kin ,nefret, ayirimci konusmalarina son hizla devam eder sonra da ben hepinizin basbakaniyim der. Benim basbakanim da degil cumhurbaskanim da olmayacak.
Dokunulmazligi kalkdigi anda da hakkinda acilan onlarca davadan yargilanmasini gorecegiz.

Hadi hepsini gectimde okuduğu okula şaibeli dediniz :) siz gündemden bihaberken kim su yazdiklariniza inanir ki :)) alevi diye kamu kurumlarında calistirmamak mi eee pes artik ! Asilsiz iddialar bunlar birilerini vurmaya calistiginiz yerden kendinizi vurdunuz ! Su söylediğiniz tamamen dedikodu asilsiz.. KPSS ye girersin yeterli puani alirsin hop memursun... Onca adayin oturup da kim alevi kim sünni diye ayrimini yapmazlar neler diyorsunuz boyle ya poff !!

Neden hepsini geçtimde diyorsunuz? Orasını anlamadım.yalan mı yanlış mı? Arladaşım ben buraya kimseye laf atmak için yazmadım düşündüklerimi yazdım.okul konusunda gayet de haberdarım.ayrıca herşeyi tutarken, polis olmak için dosyası kaybolan senin akrabaların değil asıl siz bi habersiniz. Ayrıca bişeyler başınıza gelmiyor diye de yok sayamazsınız.bi yerlerimizden uydurmuyoruz sonuç olarak.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Neden hepsini geçtimde diyorsunuz? Orasını anlamadım.yalan mı yanlış mı? Arladaşım ben buraya kimseye laf atmak için yazmadım düşündüklerimi yazdım.okul konusunda gayet de haberdarım.ayrıca herşeyi tutarken, polis olmak için dosyası kaybolan senin akrabaların değil asıl siz bi habersiniz. Ayrıca bişeyler başınıza gelmiyor diye de yok sayamazsınız.bi yerlerimizden uydurmuyoruz sonuç olarak.

Belli haberdar olduğunuz :)) su şeyi anlamadim polisin alevi olduğu için mi dosyasi kaybolmuş ? Basima geldi diye hep böyle yapiliyor diyemem sizin gibi... Bazen olaylarin altinda sizin sandiginiz dan çok daha farklı nedenler olabilir.. Birileri bir şeyleri carptirmis anlayacagin...

Belli haberdar olduğunuz :)) su şeyi anlamadim polisin alevi olduğu için mi dosyasi kaybolmuş ? Basima geldi diye hep böyle yapiliyor diyemem sizin gibi... Bazen olaylarin altinda sizin sandiginiz dan çok daha farklı nedenler olabilir.. Birileri bir şeyleri carptirmis anlayacagin...

Sana bişeyleri ispatlamak zorunda değilim. Kendimi hiç!!görmek istediğin de görürsün

Sana bişeyleri ispatlamak zorunda değilim. Kendimi hiç!!görmek istediğin de görürsün

Valla ispati yok da ondan... Sadece duyum ve duyumlara inanmam mümkün değil hem de hic !! Ben diğerleri için duyduklarimi anlatsam buradan edirneye yol olur ama ben hic dile getirmiyorum isim olmaz !!!

Valla ispati yok da ondan... Sadece duyum ve duyumlara inanmam mümkün değil hem de hic !! Ben diğerleri için duyduklarimi anlatsam buradan edirneye yol olur ama ben hic dile getirmiyorum isim olmaz !!!

Aksi ispatı da yok!ben nasıl söyleyebiliyorsam sende söyle.edirneye değil isterse fizana yol olsun.Hiç de umrum değil yani.Tayyip beyi savunmuyorum diye onları savuncak değilim. hepsi birbirinin değişik versiyonu...

Lütfen hepiniz sakinleşir misiniz?

Konu nerden nereye gelmiş, biz daha mağdur olduk, sınavlar gibi konulara girmişsiniz.
Bu ülkede çok sancılı süreçler yaşanmış, kimiler düşüncesinden, kimileri giyiminden dolayı istenmedik şeylere maruz kalmış, kim daha mağdur olmuş tartışmasına girerseniz işin içinden çıkamazsınız, herkes mağdur olmuş çünkü. Bu ülkede gençler asılmış, bu ülkede devlet adamları asılmış, canlarından olmuşlar bundan ötesi var mı?

Bir tarafa üzülürken diğer tarafa üzülmemek olmaz değil mi? Hepimiz doğrularımızla, yanlışlarımızla bu ülkenin vatandaşı değil miyiz? Hiçbirimiz acı çekmeye, canından olmaya müstehak değiliz, hepimiz özgürce, vatan topraklarımızda, bayrağımız altında barış içinde yaşamayı hak ediyoruz.

Sınavlar, torpillere değinmişsiniz, bunların ispatı olmaz elbette, eminim bir sürü insan nelere şahit olmuştur, eskiden beridir vardır bu tip iddialar, "hamili kart yakinimdir" yazan kartvizitlerin dolandığını 90'lı yıllarda da duyduk, hep duyuyoruz, bende neler bilirim fakat elde delil, ispat olmayınca iddiadan öteye geçemeyecek şeyler için birbirimizi kırmaya değer mi?

Kpss bakın birtek bunun üzerinde konuşulabilir belki, zira zamanında bu bölümde bazıları sınavlardaki şaibeler hakkında yazarken bazıları da bu şaibe iddialarına gülüyordu, hafızam kuvvetlidir, beynim hala database error vermedi:))) insanlar haklarının yendiğini söylerken az gülünmedi.

Bugün geldiğimiz noktaysa çok farklı, en yetkili ağızdan okuyun:

SINAVLARA ŞAİBE KARIŞTIRMIŞ OLABİLİRİLER

Paralel yapının Üniversite sınavlarına ve KPSS'ye de şaibe karıştırmış olabileceğine vurgu yapan Başbakan Erdoğan, 'KPSS' lerde olanlar bunlarla ilgili de bazı incelemeler var. Bakıyorsunuz karı-koca aynı puanı alıyor. Kim bilir buralardan nerelere ulaşılacak' dedi.
http://www.akasyam.com/haber/13206/bu-bir-casusluk-sucudur.html

Neyse herkese hayırlı sahurlar, polemikten ve hakaretten uzak, karşılıklı anlayış içinde ortak payda da buluşmanız dileğiyle...

Konu nerden nereye gelmiş, biz daha mağdur olduk, sınavlar gibi konulara girmişsiniz.
Bu ülkede çok sancılı süreçler yaşanmış, kimiler düşüncesinden, kimileri giyiminden dolayı istenmedik şeylere maruz kalmış, kim daha mağdur olmuş tartışmasına girerseniz işin içinden çıkamazsınız, herkes mağdur olmuş çünkü. Bu ülkede gençler asılmış, bu ülkede devlet adamları asılmış, canlarından olmuşlar bundan ötesi var mı?

Bir tarafa üzülürken diğer tarafa üzülmemek olmaz değil mi? Hepimiz doğrularımızla, yanlışlarımızla bu ülkenin vatandaşı değil miyiz? Hiçbirimiz acı çekmeye, canından olmaya müstehak değiliz, hepimiz özgürce, vatan topraklarımızda, bayrağımız altında barış içinde yaşamayı hak ediyoruz.

Sınavlar, torpillere değinmişsiniz, bunların ispatı olmaz elbette, eminim bir sürü insan nelere şahit olmuştur, eskiden beridir vardır bu tip iddialar, "hamili kart yakinimdir" yazan kartvizitlerin dolandığını 90'lı yıllarda da duyduk, hep duyuyoruz, bende neler bilirim fakat elde delil, ispat olmayınca iddiadan öteye geçemeyecek şeyler için birbirimizi kırmaya değer mi?

Kpss bakın birtek bunun üzerinde konuşulabilir belki, zira zamanında bu bölümde bazıları sınavlardaki şaibeler hakkında yazarken bazıları da bu şaibe iddialarına gülüyordu, hafızam kuvvetlidir, beynim hala database error vermedi:))) insanlar haklarının yendiğini söylerken az gülünmedi.

Paralel yapının Üniversite sınavlarına ve KPSS'ye de şaibe karıştırmış olabileceğine vurgu yapan Başbakan Erdoğan, 'KPSS' lerde olanlar bunlarla ilgili de bazı incelemeler var. Bakıyorsunuz karı-koca aynı puanı alıyor. Kim bilir buralardan nerelere ulaşılacak' dedi.

Neyse herkese hayırlı sahurlar, polemikten ve hakaretten uzak, karşılıklı anlayış içinde ortak payda da buluşmanız dileğiyle...

bir de bu var demi yaladıkları kemik birzamanlar aynıydı pisledikleri kap aynıydı bunların herkes biliyor bunları kemik bitti pislikleri ortaya saçlınca birbirlerini yemeye başladılar karı koca aynı puanı alıyor cemaatçi şifreli sınav yapıyorlar birincisi akpli bilmem neli şimdi paralel bilmem ne oldu bunlar bu millette afiyetle yiyor bunları ne diyelim ki anlatamıyoruz anlamıyorlar bizde bir kemik parçası düşermi diye bekleyen milyonlarca insan var ne yazıkki

Karı koca aynı puanı aldığı zaman aynı kaptan yemek yiyorlardı. Üstü örtüldü. Şimdi mi gündeme getirmiş mevzuyu? Valla bugün kpss'ye girdim. Resmen ortalık evet şimdiye kadar kopya çekildi ama artık çekilmicek diye bağırıyordu. Nasıl bir güvenlik önlemleri bunlar böyle. Karekodlar bilmemneler. Anahtarı bile içeri sokmamalar. Sokakta mı kalayım diyince dışarda birine rica et ver diyor adam. :) Anahtarla çantayla cüzdanla kalem kutumuzla sınavlara girebildiğimiz yıllarda demek ki kopya oluyordu. Ben bunu anlıyorum. Ne biliyim yıllar önce öss'ye giridğimde tam tekmil evi taşımıştım yanımda. Bu da lazım olur, şunu da alayım, kesin canım bundan çeker, lastik toka alayım minik mandal tokalarım, boş kağıtlar alayım. Böyleydi yani. Ayrıca karekod olayına şok oldum. Herkesin kitapçığının üstünde karekodlu bir sticker var onu çıkarıp gözetmenin elindeki kitapta isminin karşısına falan yapıştırıyorsun. Yüksek teknoloji kullanılmaya başlanmış :)

Kalemlerin üstünde emeğiniz emanetimizdir yazıyordu sınavda. İnşallah bu yazı dahil bugün olan her şey samimidir gerçektir.. İnşallah bundan sonra kimsenin hakkı yenmesin tek dileğimiz bu. Mağduriyetleri yarıştırmak ahlaksızca geliyor bana. Hiçbirimiz mağdur olmayalım herkes hakettiğini yaşasın.

Back