O zaman niye tahrike kapildiniz acaba? Ayrica Hep böyle söyleyip işin içinden siyrilirsiniz zaten. Biz sizden daha çok eziyetler cektik hanımefendi ( ki siz ne eziyet cekmisseniz ) ama kalkıp da bize açil şunu yap bunu yap diyen yaşlı teyzelere kin beslemedik. Siz kincisiniz ve şerriniz çok büyük. Isinize geleni savunur işinize geleni kotulersiniz.
Ayrıca ben mi otekilestirici ve ayrımcı yapıya sahibim hahahahah benim başıma gelenleri anlatinca otekilestirici oluyorum ama siz anlatinca haklı oluyorsunuz ha hahahahahahaah hı hı öyle öyle. Sizin gibilerin şerrinden Yüce Rabbime siginiyorum. Ama anladım ki ben de laf edeceğim, bundan sonra ortume laf edenlerin emdiği sütü burunlarindan getireceğim ki ben getiririm öyle bir gücüm var çok şükür.
Haydi sizin gibilere daha da cevap vermem ben......
Ister cevap ver ister verme zaten nasıl bir kişiliğinin olduğu üslubundan belli aynı başbakanın gibi sert,kibirli ve aşağılamaktan,ayrıştırmalardan zevk alan bi yapıya sahipsin bu belli..Ben seviyemi koruyarak konuşmaya devam edeceğim..
Ben yine ayırım yapmamaya devam edeceğim kapalı da açıkta insandır önce insan INSAN....
bu kadar kin barındırmayın içinizde yazık edersiniz kendinize hoşçakalın...