Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Ahmet Davutoğlu gelir gibi geliyor bana, partinin başına..

bülent arınç çok fevri bence olmaz ...gül de çok pasif ...hayırlısı olsun ben rte nin cumhurbaşkanı olmasını istemiyordum aslında ....

Aslnda ben de pek istemiyordum.ama bir bildgi var basbakanimin.Bulent Arinc zaten olmam demisti simdi hatrladim.Davutoglu olsun o vakit

Hayırlısı olsun milletimiz adına ...

şahsi fikrim başbakanın görevinde kalmasıydı .... aktif adam, cumhurlukda ne yapar bilmem :44:

Düşündüğüm gibi recep tayyip erdogan c.başkanı adaylıgına getiriliyor..

Başbakan ya Binali

Ya ahmet davutoğlu

ya da bülent arınç olur düşüncesindeyim

Açıkçası gönlüm Erdogan'ın başbakan olarak kalmasından yanaydı...Ne diyelim..

Aslnda ben de pek istemiyordum.ama bir bildgi var basbakanimin.Bulent Arinc zaten olmam demisti simdi hatrladim.Davutoglu olsun o vakit

Bildiğim kadarı ile ak partide 3 dönem tüzüğü vardı,Birçok ismin bu dönem son sesi,2015 te genel seçimler olacak ve bir çok kişi aday olamıyacak diye biliyorum 3 dönem tüzüğünü değiştirmediler eğer değiştirmezlerse Bülent Arınç'ta aday olamaz Ali Babacan'da olamaz.

umarım aktif siyaset yapar ....gözler ona alışık ....özlerrrr
işin yoksa yoksa kılıçtaroğlunun saçmalıkları, bahçelinin gafları dinle dur:60:

İnş. vatanımıza hayırlısı olur cok sevindim :)

$25050063.jpg

Logo, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanılacak.
Bugün ilk kez gösterilen logonun anlamı ''Tünelin ucundaki ışık'' demek...
KAMPANYANIN 2 SLOGANI
Başbakan kampanyasında iki slogan kullanacak. Sloganlar ''Milli irade, milli güç'' ve ''Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan''...
Hürriyet...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1174126

Logo, Başbakan Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı seçim kampanyasında kullanılacak.
Bugün ilk kez gösterilen logonun anlamı ''Tünelin ucundaki ışık'' demek...
KAMPANYANIN 2 SLOGANI
Başbakan kampanyasında iki slogan kullanacak. Sloganlar ''Milli irade, milli güç'' ve ''Milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan''...

Niye milletin adamı?
Neden Türk milleti değil?
Bunları açıklasın bana :31::31:

Back