- 8 Haziran 2012
- 5.378
- 1.437
- 248
bana ne chp'den.ben chp'li değilim
Onu bir anlatamadık zaten muhalefet olan, eleştiren herkes chp'li bazılarına göre
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bana ne chp'den.ben chp'li değilim
Zamanında üniversiteye gidemeyen, çalışamayan başörtülüler kastediliyor olsa gerek...
ya insanları anlamıyorum nerede yaşıyorlar.çok şehirde yaşadım ne başörtüme ne ibadetime saygısızlık gördüm.nasıl oluyor anlamıyorum.ibadetini yapan insanlara yobaz dendiğini de buradan öğrendim.
Bir bize denk gelmemiş demek ki her ne hikmetse hep Akp taraftarlarına denk gelmiş yobaz sözleri, oruç tutana karışılması, yanan ışıktan rapor tutulması filan valla ortaokuldan 1. sınıftan beri orucumu tutarım hatta dersin son saatine gelirdi iftar vakti o zamanlar öğretmenimizden izin alır suyumuzu içer bir şeyler atıştırırdık hiçbir zaman ne benim öğretmenim ne başkası orucunu burada açma, oruç tutma gibi bir durumda bulunmadı herkes teravih namazına da gitti, bayramını da kutladı ne fişlemesi yani. Bizim ailemizde hiç başörtülü yok zaten bir tek Akp ye oy tutanlar da var ve onların da zor durumda kaldıklarını bilmiyorum ki biz de öyle muhafazakar semtlerde oturmadık.
bilmiyorum neden bahsettiklerini,açıklasınlar o zaman
kemale de bahçeliye de eksik olmasın
yok ablacım ne şaşırması zaten biliyorduk
siz ayrışmayı iyi bilirsiniz. zira hiç halka yaklaşmadınız.
iyi de her erdoğana karşı olan chp'li mi.:44:
hiç oy vermedim ben chp'ye,yerel seçimde bir kere verdim akepe'ye.o da şahıs için
Bir bize denk gelmemiş demek ki her ne hikmetse hep Akp taraftarlarına denk gelmiş yobaz sözleri, oruç tutana karışılması, yanan ışıktan rapor tutulması filan valla ortaokuldan 1. sınıftan beri orucumu tutarım hatta dersin son saatine gelirdi iftar vakti o zamanlar öğretmenimizden izin alır suyumuzu içer bir şeyler atıştırırdık hiçbir zaman ne benim öğretmenim ne başkası orucunu burada açma, oruç tutma gibi bir durumda bulunmadı herkes teravih namazına da gitti, bayramını da kutladı ne fişlemesi yani. Bizim ailemizde hiç başörtülü yok zaten bir tek Akp ye oy tutanlar da var ve onların da zor durumda kaldıklarını bilmiyorum ki biz de öyle muhafazakar semtlerde oturmadık.
İşte birinin yaşamamış olması, o olayın yaşanmadığı anlamına gelmez.. eşleri yada anneleri kapalı diye, namaz kılıp oruç tutuyorlar diye görevlerinden atılan askerleri duymadın mı? Onların çocukları neler yaşadı kimbilir değil mi?
28 şubat sürecinde burada değildiniz herhalde egem abla...
bilmiyorum neden bahsettiklerini,açıklasınlar o zaman
yıl 2014, ben hala oturduğum semtte tepki alıyorum abla.. çoğu zaman yolumu değiştirmek zorunda kalıyorum.. kısmetse asacaklarmış, öyle buyurdu geçen hafta komşumuz olan amca ha takıyor muyum? artık değil, duymamak için mp3 ile yürümek zorunda kalıyorum, araba falan çarpmasa bari bir gün
İşte birinin yaşamamış olması, o olayın yaşanmadığı anlamına gelmez.. eşleri yada anneleri kapalı diye, namaz kılıp oruç tutuyorlar diye görevlerinden atılan askerleri duymadın mı? Onların çocukları neler yaşadı kimbilir değil mi?
Asker eşi olarak ben cevap vereyim size..
Görevden atılan diyorsunuzda,namaz kılıp oruç tutan,eşleri kapalı olan mı ordudan atılıyor sizce?
Bakın atılma durumu varsa uzun süren araştırma sonucunda buna karar verilir,tarikat gibi işlere bulaşıldıysa ordudan ihraç olur
Yoksa namaz kılıyor diye,eşi kapalı diye ordudan atılma olmaz..
Benim babam asker. Tüm çocukluğum kışlalarda geçti.
Namaz kıldığı için görevinden atılan asker görmedim hiç. Onlar tamamen irticai faaliyetlere karışanlar.
Kimseye zararı olmadan namazını kılana kim karışmış şimdiye kadar??
nerede yaşıyorsun,çok şanslıyım demek ki
Benim babam asker. Tüm çocukluğum kışlalarda geçti.
Namaz kıldığı için görevinden atılan asker görmedim hiç. Onlar tamamen irticai faaliyetlere karışanlar.
Kimseye zararı olmadan namazını kılana kim karışmış şimdiye kadar??
semt çok farketmiyor abla.. Bağdat caddesinde yürürken hiçbir tepki almazken, Bakırköy de alışveriş yaparken çakılan laflara maruz kalabiliyorum..
bu ülkenin insanı değişmedi, değişmeyecek.. ne yalan söyleyeyim çok da umurumda değil artık, gitmeyi düşünüyorum zaten..
Benim arkadaşımın babası atıldı, birebir gördüm yaşanan olayı... herhangi bir tarikata da bağlı değildi...
tarikata bağlılığın tespitini nasıl yapıyorlar da işten atıyorlar, nasıl bir araştırma yapıyorlar merak ettim... bildiklerim var benim de sizin açıklamanızı merak ettim, açıklarsanız eğer...
subay kızıyım .çocukluğum genç kızlığım subay lojmanlarında geçti. oruç tutan namAz kılan subaylar ,eşler gördüm. iftara çağrılan. ben patagonyadamı yaşadım babam oradamı subaydı anlamıyorum.Asker eşi olarak ben cevap vereyim size..
Görevden atılan diyorsunuzda,namaz kılıp oruç tutan,eşleri kapalı olan mı ordudan atılıyor sizce?
Bakın atılma durumu varsa uzun süren araştırma sonucunda buna karar verilir,tarikat gibi işlere bulaşıldıysa ordudan ihraç olur
Yoksa namaz kılıyor diye,eşi kapalı diye ordudan atılma olmaz..