Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni görevinde başarılarının devamını dilerim...allah yar ve yardımcısı olsun...
Süpriz yapsaydı aday değilim deseydi kahrolanüzülenler olacaktı![]()
Ben de hiç ama hiç şaşırmadım. Başbakan da Abdullah Gül olacak.Böyle değirmen gibi su kendi içinde dönüyor
farketmedi o zaman adayım dedi kahrolanüzülenler oldu![]()
Ben de hiç ama hiç şaşırmadım. Başbakan da Abdullah Gül olacak.Böyle değirmen gibi su kendi içinde dönüyor
ama şimdi de Emine Erdoğan kahrolanüzülen olmuştur
malum sözüde pek dinlenmiyor, başbakanımızda çok yorulacak hırpalanacak![]()
ya zaten biz hiç bi şekilde kahrolup üzülmezdik aday olmasa bile başbakan olarak kalacaktı zaten, Allahım ya gül gül öldüm![]()
geziciler var..
bölücüler var..
koministler aleviler kürtler var..
buradaki hatunlar var..
herkes oy vermiyor.. peki bu akpye kimler oy veriyor. adam nasıl %50 % 47 alabiliyor
bence başbakan ali babacan yada binali yıldırım olacak gibi geliyor.
Kendisinden bi kurtulamadik ulkeyi ye ye doymadii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ali Babacan çok genç.
Siyaset böyle bir şey işte.
Kimileri ömür veriyor tam alamıyor karşılığını, kimileri de bir akıntıya takılmış oluyor Allah yürü ya kulum diyor..
Aslında kendisinden kurtulduk sayılır. Cumhurbaşkanının fazla yetkisi yok. Asıl akp ne olacak. Başına kim geçecek. Başa geçen söz dinleyecek mi yoksa iktidar sarhoşluğuyla esip gürleyecekmi? Pek hayırlı görmüyorum bu işin sonunu.
Bir de kimse bu dünyaya kazık çakmamış. Elbet birgün...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aslında kendisinden kurtulduk sayılır. Cumhurbaşkanının fazla yetkisi yok. Asıl akp ne olacak. Başına kim geçecek. Başa geçen söz dinleyecek mi yoksa iktidar sarhoşluğuyla esip gürleyecekmi? Pek hayırlı görmüyorum bu işin sonunu.
Bir de kimse bu dünyaya kazık çakmamış. Elbet birgün...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bence basbakan Bulent Arinc olmali.aslnda Efkan Ala da cok iyi cok cengaver.ama daha zamana ihtyaci var gibi.
Canlı konusmasından birazdan ''tekbiiirrrr'' sesleri yükselirse hiç şaşırmayacağım..