- 20 Mart 2008
- 141.526
- 212.993
- 1.423
- 60
Bence son dönem asker kökenli olanlar başarılı değildi. En azından Özkök öyle değildi.
Başbuğa haksızlık yapıldı ama o adamın duruşu çok soğuk.
Necdet Sezer de benim favorimdi.
Bir dakika cümle ters olmuş. Özkökle birlikte seçimler iyi değildi demek istedim hanım abla orada.
Kahretsin yine okuduklarımdan sonra oy veresim geldi ERDOGAN'a
alll hepsini al oyların :)
Yolun açık olsun..C.başkanı ol ya da olma bana göre keşke başbakan olarak kalsaydın..
Umarım başbakan olarak kalırsın
Umarım cumhurbaşkanı olmaz yoksa başkanlık sistemiyle ülkemiz paramparça olacak,2023 ise hedefledikleri Cumhuriyet'imizi yıkma politikası neden 2023 ?!!
Bugün yolda yürürken yaşlı sadece burnu gözüken yaşlı bir teyze yolumu kesti oruçlu olup olmadığımı,namaz kılıp kılmadığımı sordu beni hafta sonu yapacakları hocaefendi söyleşisine davet etti tişörtümün kollarından çekerek"kızım uzun giyin kapan yabancı erkekler bakar" diye de zırvaladı bu şekilde Allah'a karşı geliyorsun diye de saçmaladı( ki Allah'ıma kitabıma sonsuz inanan biriyim)
Siz söyleyin kim fırsat veriyor sizce bu din tüccarlarına?
Sen ne hakla benim kılığımı kıyafetimi namazımı orucumu sorgularsın ne hakla?!!ben Allah'tan başka kimseye hesap vermem !!
Sabahtan beri o kadar gerginim ki saygı çerçevesi içinde ağzının payını verdim yaşına hürmeten
Allah çocuklarımızı çağdaş laik bir yönetim anlayışıyla büyütmemizi nasip etsin...
Olacaksa rte cumhurbaskani ve basarili olacaksa ki ulkenin refahi icin olsun isterim tabiki ama..Okadar da abartiya gerek yok..Su ulkede nesiller boyu unutulmayacak,ulke disinda adı atasozlerine deyimlere gececek,yine yurtdisinda adi caddelere sokaklara verilip hayati kitaplarca yazilacak tek lider vardir o da Mustafa Kemal Ataturktur.Altini,pirinci,bronz harfleri gecelim yani...Abartiya gerek yok...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
70 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyor bir de başbakanı oldu da cumhurbaşkanlığı kaldı. Başbakanlık seçimlerindede aynı şeyi söylemişti. Halkı ikiye böldü. Siz-biz demeye başladı. Desin diyebiliyorsa hadi gezicilerinde cumhurbaşkanı olacağım ama nerde. Hep aynı konuşma sonuç %50'ye hitap ediyor ancak. Herkesin ol ama benim olma lütfen rica edicem. Adaylığını koymasına da hiç şaşırmadım.
Eskiden kurt türk alevisi sunnisi sagcisi solcusu kardesmiydi ? Ben mi hatirlamiyorum yoksa bir zamanlar herkes el ele kol kola omuz omuzaydida ... Her zaman böyleydik , ha şimdi olan bir şey var oda " klavye delikanliligi" ... İnternet insanların nefretini daha rahat kusmalarini sagladi ... Bir insanin yüzüne kalkipta bidon kafali diyemezsin sıkar biraz , yada şöyle söyleyim herkes bu cesaret gösteremez di ama simdi saklan klavyenin arkasına istediğini yaz durumu var haliyle insanlar AKP ile bölünduk algisina kapiliyor !! Hayir hep vardi simdi teknoloji ile gün yüzüne cikti !
Kızın adını hatırlamıyorum klavye delikanliligi yapıp basbakana hakaretler etmişti ve Şikayet edildi mahkemeye çıkarıldı falan sonra da Hayır benim hesabım çalınmıştı o ben değildim falan filan diye boy boy konuşuyordu. Eğer sonradan inkar edecegin bir şey varsa ya konusmayacaksin ya da paşa paşa cezani cekeceksin, bu kadar. .
Kızın adını hatırlamıyorum klavye delikanliligi yapıp basbakana hakaretler etmişti ve Şikayet edildi mahkemeye çıkarıldı falan sonra da Hayır benim hesabım çalınmıştı o ben değildim falan filan diye boy boy konuşuyordu. Eğer sonradan inkar edecegin bir şey varsa ya konusmayacaksin ya da paşa paşa cezani cekeceksin, bu kadar. .
Haha kanit istiyorum kanit üyenin iki yorumundan biri kanit istiyorum link istiyorum hazirci olmasak bazen diyorum ya hani çok merak eden arastirmali :)) arkadaş sanirim bu siteden bahsetmedi twitter den bahsetmiş olması lazim buradan olsaydi sizden kaçmaz di :))
http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/erdogana-facebooktan-hakarete-6-bin-tl-ceza
Parkon buradan bakabilirsiniz. Zaten Ecem Fatma Abay yazarsaniz çıkar. .. yalan atmiyoruz heralde. .
Ya sanki kanıt vermeyeceğim hakikaten. Çok komik gerçekten de. Facebookta hakaret etmişti sonra da inkar etmişti. Sanki sıradan insanın hesabı niye ele gecirilsin. Peh
Haha kanit istiyorum kanit üyenin iki yorumundan biri kanit istiyorum link istiyorum hazirci olmasak bazen diyorum ya hani çok merak eden arastirmali :)) arkadaş sanirim bu siteden bahsetmedi twitter den bahsetmiş olması lazim buradan olsaydi sizden kaçmaz di :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?