Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Bence son dönem asker kökenli olanlar başarılı değildi. En azından Özkök öyle değildi.
Başbuğ’a haksızlık yapıldı ama o adamın duruşu çok soğuk.
Necdet Sezer de benim favorimdi.

İlker paşanın duruşu soğuk olabilir ama,aranan kriterlere uyuyor bana göre..
Özkök taraflıydı..

Bir dakika cümle ters olmuş. Özkökle birlikte seçimler iyi değildi demek istedim hanım abla orada.

Anladım

Yok kontes olsun Cumhurbaskani insallah Rabbimin izni ile..
Bildigin Cumhurbaskani olmayacak cünkü..
Adaylik aciklanirken yaptigi konusmasini dinledin mi?
Orada söyledigi sözlere iyi bak..

" Ya Rab bizim göğsümüzü genişlet. Hayır işlerimizi kolaylaştır. Bugün sana ve senin yarattıklarına yani halka hizmet için bir güzel yolculuğa hazırlanıyoruz. Bizi kibirden muhafaza eyle ya Rabbi. Bizi hasetten muhafaza et ya Rab. Bizi haksızlıktan adaletsizlikten zulümden beri eyle ya Rab. Bizi ailemizi ve bütün yol arkadaşlarımızı yolların tuzaklarından koru Allahım.
Işte bu bir hatime ( veda ) değil inanıyorum ki bir Fatihadır bir açılıştır. Onun için diyorum ki Esirgeyen ve Bağışlayan Allah'ın adıyla... O rahmandır ve rahimdir. Bizi doğru yola ilet. Gazaba uğrayanların sapkınların yoluna değil. Yolumuz bahtımız açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun."

Bu sözlerin bir sebebi var.
Asil simdi basliyor görevi.
Rabbim yar ve yardimcisi olsun.
Eger basarili olursa nesiller boyu unutulmayacak, tarihe altin harflerle yazilacak ismi...

Son düzenleme:
Olacaksa rte cumhurbaskani ve basarili olacaksa ki ulkenin refahi icin olsun isterim tabiki ama..Okadar da abartiya gerek yok..Su ulkede nesiller boyu unutulmayacak,ulke disinda adı atasozlerine deyimlere gececek,yine yurtdisinda adi caddelere sokaklara verilip hayati kitaplarca yazilacak tek lider vardir o da Mustafa Kemal Ataturktur.Altini,pirinci,bronz harfleri gecelim yani...Abartiya gerek yok...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

70 milyonun cumhurbaşkanı olacağım diyor bir de başbakanı oldu da cumhurbaşkanlığı kaldı. Başbakanlık seçimlerindede aynı şeyi söylemişti. Halkı ikiye böldü. Siz-biz demeye başladı. Desin diyebiliyorsa hadi gezicilerinde cumhurbaşkanı olacağım ama nerde. Hep aynı konuşma sonuç %50'ye hitap ediyor ancak. Herkesin ol ama benim olma lütfen rica edicem. Adaylığını koymasına da hiç şaşırmadım.

Erdoğan halki nasil bölüyor ya bir türlü anlamadim su cümleyi... Halk bölünmeye hazir zaten erdoğan bahane ! Bidon kafalilar yobazlar diyen erdoğan mi ? Bu cümleler bölücü ayristirici değil mi ? Köşe yazarları sanatçılar is adamları vs vs AKP seçmenine demediklerini birakmadilar ! Sokak çok mu farksiz polisin karsisina geçip koyunsunuz siz evladim diyenler , AKP cankayada broşür dagitirken cankayadan AKP lileri siz bu ilçeye giremezsiniz diye kovan kadınlar ne Allah askina ! Bence bölenler sokakta cadde de aramizda !!! Erdoganin lafini evirip çevirip gündeme getirip bakin başbakan bizi bölüyor diyen birileri ve o birilerinin gazina gelen birileri var durum bu isteeee ...

3 yıl önce bir arkadaşımız kampüste örtülü diye şeref. ..z bir adam basortusunden tutup yerlerde suruklemisti, saçını başını açmıştı, ablam otobüsteyken 70 yaşlarında 4 5 tane kadın ablama kızım bu sıcakta örtü olur mu? Gencsiniz guzelsiniz guzelliginizi saklamayin açılın demişlerdi ama ablam kalkıp da küfür etmedi, sinirleri hoplamadi sadece 'teyzecim benim inancım bana bunu emrediyor' demisti. ( o teyzeye çok şey denilir ama demedik )
Arkadaşım Ankara'da yürürken yaşlı bir adam 'bak bi de utanmadan aramızda yürüyor, rezil, utanmaz demişti ( ahh o adam parça parça edilir ama? ) teyzelerim sırf Çarşaflı diye arkalarindan 'kara Fatma kara Fatma' diye bagrilip taslanmislar ve kafaları gözleri kirilmisti ( ahh o adi köpekler idam edilmeli ama? ) ablamla otobüsten inerken yine yaşlı bir adam ' göreceksiniz hepiniz mahvolacaksiniz hepiniz acilacaksiniz pislikler koleler' diye daha ağza alınmayacak nice küfürler etmişti ( ahh o adamı alıp kopeklere yem edeceksin ama? )
Siz söyleyin? Kim fırsat veriyor sizce bu Çağdaşlık tüccarlarına?
Siz ne hakla bizim inancimizi sorgularsiniz ne hakla ne hakla? Allahtan başka kimseye hesap vermem.
Yillardan beri bunun siniriyle catliyorum.
Allah çocuklarımızı imanli, Kur'anli herkese saygılı birey olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah. ...

Allah im ya:)))
Yok Atatürk ün adini silip Erdogan in adini yazacaklarmis:))
Tövbe estafurullah ya.
Iste sorun bu.
Fatih Sultan mehmetinde adi tarihe kazindi, Kanuni ninde, Atatürk ünde, Selaattini Eyyübi ninde....Yani ille Atatprkle karsilastirip " hiiihhhh Atatürkten baskasinin adi yazilamaz hiiiihhhh" davranislari sergilemeniz, sizi dar bir pencereden bakan bir insan yapar.
Erdogan Allah in izni ile basarili olursa ve Türkiye nin yarinlari hayr olursa onunda adi altin harflerle tarihe diger iyi isler yapan liderlerin yanina yazilir.
Illede birininn adini silip Erdogan in ismini yazmak gerekmez.

Artik kurtulun su dar düsüncelerden.

Son düzenleme:

Yok canım olur mu hatta ölümsüzlüğü bulacaklar Erdoğan için dur sen. Bu ülkeden kimler geldi geçti ne tarihler gördü altın harflerle yazdırmış filan başkanlık sistemine hiç girmeyelim zaten adam ne yardan geçerim ne serden diyor sırf makamını bırakmamak için istifa etmeden aday oldu cumhurbaşkanı seçilemese bile görevine devam etme yetkisi aldı kendinden sonraki namzetini de belirlemiş elinden gelse oğluna bırakacak tahtını pardon başbakanlık koltuğunu. Başbakanlıktan vaz mı geçti yani hayır kendi belirlediği kurallara göre yönetilecek, kendi seçtiği namzet başa geçecek vs. Tam bir Osmanlı modeli. Güvendiği dağlara kar yağdırmasınlar, o şimdi ağlayan kuyusunu kazmasınlar da. Eğer o özendiği Osmanlı yönetiminde kalsaydık o sürekli laf ettiği kabullenemediği Atatürk'ün demokrasi düzeninin kullanıp şu an Cumhurbaşkanı adayı olamazdı kendisi. Bir sayfa yazdım neden oy vermeyeceğimi bir yanlışı varsa bunları o yapmadıysa çıkıp da biri iftira desin bakalım. Erdoğan seçilsin de halka ne olursa olsun zaten.

Eskiden kurt türk alevisi sunnisi sagcisi solcusu kardesmiydi ? Ben mi hatirlamiyorum yoksa bir zamanlar herkes el ele kol kola omuz omuzaydida ... Her zaman böyleydik , ha şimdi olan bir şey var oda " klavye delikanliligi" ... İnternet insanların nefretini daha rahat kusmalarini sagladi ... Bir insanin yüzüne kalkipta bidon kafali diyemezsin sıkar biraz , yada şöyle söyleyim herkes bu cesaret gösteremez di ama simdi saklan klavyenin arkasına istediğini yaz durumu var haliyle insanlar AKP ile bölünduk algisina kapiliyor !! Hayir hep vardi simdi teknoloji ile gün yüzüne cikti !

Karsilastirmasi cok yapildi gecenlerde konusu bile acildi cok denk geldigim icin soyluyorum hatta kendisi de o yapmadiii bizz yaptik dedigi durumlar da vardi..Soyleyeyim dedim yahuu :) Konu 50 naneye dondu varsin Ulu onder Ataturk'un de adi gecsin problem mi olur yanii ?
Neyse Allah uzun omur verirse goruruz hepberaber hatirlanip hatirlanmayacagini.ya da nasil anilip anilmayacagini...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynennn katılıyorummm......

Kızın adını hatırlamıyorum klavye delikanliligi yapıp basbakana hakaretler etmişti ve Şikayet edildi mahkemeye çıkarıldı falan sonra da Hayır benim hesabım çalınmıştı o ben değildim falan filan diye boy boy konuşuyordu. Eğer sonradan inkar edecegin bir şey varsa ya konusmayacaksin ya da paşa paşa cezani cekeceksin, bu kadar. .

Bak çok merak ettim şimdi bu kızı.
Siyaset topiğinin aktif kullanıcılarındanım böyle bir olaya şahit olmadım.
Öyle ortaya konuşmayın,konunun linkini verin bizde öğrenelim.

Haha kanit istiyorum kanit üyenin iki yorumundan biri kanit istiyorum link istiyorum hazirci olmasak bazen diyorum ya hani çok merak eden arastirmali :)) arkadaş sanirim bu siteden bahsetmedi twitter den bahsetmiş olması lazim buradan olsaydi sizden kaçmaz di :))

Evet öyle bir haber vardi. İste yazmaya gelince masallahimiz var da konuşmaya gelince zor biraz... O yüzden eskiden böyle şeyler yoktu algisi var insanlarda ama bence hep vardi..

Ya sanki kanıt vermeyeceğim hakikaten. Çok komik gerçekten de. Facebookta hakaret etmişti sonra da inkar etmişti. Sanki sıradan insanın hesabı niye ele gecirilsin. Peh

http://www.cnnturk.com/haber/turkiye/erdogana-facebooktan-hakarete-6-bin-tl-ceza
Parkon buradan bakabilirsiniz. Zaten Ecem Fatma Abay yazarsaniz çıkar. .. yalan atmiyoruz heralde. .

Ahaha,ben burda birinden bahssediyorsun sanmıştım,diyorum böyle birşey yok.
Face de tabii ki olabilir.
Şöyle düşün,insanların canını yakan olaylar olmuştur,Başbakana içinden geçenleri yazmıştır sonradan başına gelebilecekleri düşünmeden,
Polis falan görüncede korkmuştur..
Hem bu çok normal değil mi?
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı bile cemaat konusunda 180 derece dönüp kandırıldım demedi mi?
Aynı hesap işte

Ya sanki kanıt vermeyeceğim hakikaten. Çok komik gerçekten de. Facebookta hakaret etmişti sonra da inkar etmişti. Sanki sıradan insanın hesabı niye ele gecirilsin. Peh

Ya nasil oldu da bu siteden bahsedildiğini düşündü hayret ettim :)) bu siteden olsa defalarca konusu geçerdi burada başbakana bir şey diyemiyoruz bile bir uyemizin basina boyle bir olay geldi diye her konuda kullanilirdi yani kacmazdi :) her neyse yani bazen merak eden kendi arastirmali diye düşünüyorum

Kanıtsız ,yalan konuşmadığım için uydurma haberleride sevmiyorum.
Sen neden rahatsız oldun?
Kanıtlayamayacağın birşey mi sordum sana geçmişte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…