Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

Sonuç belli cnm kendini buna alıştırsan iyi olur,30 Mart'ı yeni atlatmışken biraz ağır gelecek ama ne yapalım halk onu seviyor onu seçiyor bu gerçeğe alışın artık :34:

Pardon!!
Bu ne atarlanma böyle ...

Hanım abla, o ağlayan kişi " boş işler müdiresi " olduğu için böyle boş şeye ağlamasına da şaşırmadık. :37:

Herşeyede ağlanmaz ki demi :27::27:

Pardon!!
Bu ne atarlanma böyle ...

Herşeyede ağlanmaz ki demi :27::27:
Her şeye ağlamıyorlar zaten Hanım abla. Mesela ülkenin bu haline bizim içimiz kan ağlıyor bunlar gayet mutlu. Çok zıtlar yani. Zıt olmalarına da şaşırmamak gerek sonuçta "ak dediler kara çıktı her taraftan para çıktı" durumu var. :24:

Her şeye ağlamıyorlar zaten Hanım abla. Mesela ülkenin bu haline bizim içimiz kan ağlıyor bunlar gayet mutlu. Çok zıtlar yani. Zıt olmalarına da şaşırmamak gerek sonuçta "ak dediler kara çıktı her taraftan para çıktı" durumu var. :24:

Hep ağlıyor görüyorum genelde,bizim içimiz ağlasa derman olacaklarmı sanki...
Ben kaçıyorum konu derin,görüşmeküzere

Akp seçmeni değilim ama kılıçtarogluda milletvekili degil ama CHP başkanı olduğu için meclise girdi..
CHP olabilecek en kötü adayı çıkararak köşkü Erdoğan'a resmen hediye etti..ekmelerin İhsanoğlu 30 yaşına kadar Mısır'da yaşamış. Bu adaymı Atatürk ilkelerini korayacak.. Babası cumhuriyet ilan edilince Mısır'a kaçmış. Erdoğan'dan tek farkı daha kibar konuşması...
Sanırım yanlış biliyorsunuz Kemal Kılıçdaroğlu 2002 ve 2007 yılında yapılan seçimlerde Istanbul miletvekili olarak meclise girmiştir 2010 yılında ise partinin başına geçmiştir.

Akp seçmeni değilim ama kılıçtarogluda milletvekili degil ama CHP başkanı olduğu için meclise girdi..
CHP olabilecek en kötü adayı çıkararak köşkü Erdoğan'a resmen hediye etti..ekmelerin İhsanoğlu 30 yaşına kadar Mısır'da yaşamış. Bu adaymı Atatürk ilkelerini korayacak.. Babası cumhuriyet ilan edilince Mısır'a kaçmış. Erdoğan'dan tek farkı daha kibar konuşması...

İyi de ben zaten size yazmadım ki o mesajı.Ben de ne CHP ne AKP seçmeniyim,madem belirtmişsiniz.Kimi aday çıkaracaklardı ki ? Ortası bulunmaya çalışılmış.Bahçeli olmazdı,Baykal keza öyle.Ben isterdim ki bir kadın aday çıkarsalardı.Meral Akşener mesela.İllallah artık erkeklerden,bi kurtulamadık.:27:

Eh o zaman yeni cumhurbaşkan imiz belli oldu diyelim mi :)) diyelim bence RTE kesin olarak CB secim sonucu belli aksi ancak hayal olur...

Kesinlikle.Bu şartlar altında seçim yapmak anca masraf olacak.:27:

9. Sayfada minnoşuumm adlı üye başbakanımız için Allah onu kahretsin yazdı buna da yaptırımınız olacak inşallah ayrıca dilekarilı adlı üye de yıne bu topikte başbakanımız için Allah bin türlü belasını versin rüşvetçi hırsız diye hakaret etmiş bilginize

Allah kahretsin onu demek,bela okumak bunlarin yaptirimini bilmiyorum kurallar geregi farzet bolumunde cok sıklıkla kullanildigina gore ceza gerektirmiyor diye biliyorum.Bu bahsettiginiz soylemler size yonelikse eger uyeler kesinlikle ceza almali tabi ama Hirsiz,Katil Erdogan demek suc degil hakarette degil :))) Yani veryansininiz tamamen bb'na olan hassasiyetinizle alakali..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tv den duyduklarından bahsediyosun yani sizin gibler yüzünden bu haldeyiz zaten ordunun içine ettiniz şimdi pkk nın işid in köpeği olduk bu günden bahsetmiyormuş hanım efendi geçimişte ne oldu senin arkadaşın çarşafını milletin gözüne sokarsa kocasıda ben dindarım tarikatlara katılıyorum kafa sallıyorum derse tabi atacaklar şu mübarek gün dileklerimden biride sizin şu ülkede artık bitmeniz yettiniz artık bee yalanla dolanla hırsızlıkla rüşvetle bu ülkeyi ne hale getirdiniz biride beddua etme demiş tayyipe ALLAH bin türlü belasını versin hırsız rüşvetçinin

Yok artık.
Ne demek senin arkadaşın çarşafını gözüne sokarsa?
Ne demek dindarsa kafa sallıyorsa atacaklar?
Ne demek bu ülkede bitmeniz ya hu?
Edep arkadaşım, edep.

tepki başörtülü olduğum için, asma da muhtemelen amcanın fantazisi, bilemedim.. bildiğim tek şey artık çok ama çok sıkıldığım fındık.. sürekli çekişme ve çatışma ortasında yaşıyormuş gibi hissediyorum.. çok saygısız ve sevgisiz bir ortam oluşturduk, kendimden çok çocuklar için endişe ediyorum artık..

Otobüsteyiz Office, yıllar önce.
İmam-hatipliyiz, 2005.
İki bayan var ön koltukta.
Bizi gördüler, aman Allah'ım ağza alınmayacak şekilde hakaretler başladı.
Zorla kapanıyorlar'dan tutun da aslında bunlar yollu'ya kadar geldi mevzu (bu da onların fantezisiydi sanırım, ayteeen yine bunlar iyi, başörtülü ama çarşaflılar altından neler neler giyiyormuş) :)

Zorla örtünmüyoruz, dedim.
Çünkü hani bizim iyiliğimizi düşünüyorlarsa içleri rahat etsindi.
Bu cevap üstüne daha da hırçınlaştılar.
Niçin örtünenlere zorlanmış ya da daha gözü açılmamış, bilgisiz gibi yakıştırmalar var ki?
Sanki onların olması istediği gibi olmak zorunda mıyız?
O kadar üzülmüştüm, o kadar kırılmıştım ki..
Yıl oldu 2014,
Hala aynı şeyler devam ediyor, karşılaşıyorum hala.
Sabırla gülümsüyorum ve dua ediyorum.
Çünkü sevgi bu demek.
Saygı bu demek..

Densizlik yapan her kesimde var.Ben de başörtülüyüm,ferace giyiyorum.Geçen otobüse bindim,ellerimde bir sürü torbayla zar zor yer bulup attım kendimi koltuğa...Orta yaşlı bir kadın bindi.Koltuğumun etrafında da insanlar var,ha deyince kalkacak modda da değilim.Arkadaki başörtülü teyzem,omzumu çürütercesine ''kalksana bir de başını örtmüşsün,kapkara giyinmişin,ne terbiyesizsin.''dedi.:27: Önümde,sağımda,solumda bir sürü erkek münasip yerlerini yaya yaya otururken kabak bana patladı ya,yanarım yanarım ona yanarım.

Bende simdi buraya gelip " Yeter artik, CHP nin zihniyetindende, ideolojisindende biktik, Allah belasini versin, kökünüz kurumadi su ülkeden, basörtüsü, din düsmanlari, Amerikan usaklari, 80 yildir yediniz ülkeyi, bir arpa boyu yol alamadi, islam düsmanlari sizi..................................................... " desem acaba nasil bir tepki verilir.
Gerci ben böyle seyler yazman hele hele su mübarek günlerde hic yazmam ama merak ediyorum ne derlerdi acaba..Baksaniza insanlar agizlarinin dolusu hakaret ve beddua ediyor, basörtülüye, carsafliya, AKP liye..

Not: noktali yerleri noktali birakayim, sayet burada yazan arkadasin seviyesinde yazarsam foruma bomba düsmüs gibi olur.....Gecenlerde bir baslik vardi oradan yola cikin siz doldurun artik...

Son düzenleme:
Densizlik yapan her kesimde var.Ben de başörtülüyüm,ferace giyiyorum.Geçen otobüse bindim,ellerimde bir sürü torbayla zar zor yer bulup attım kendimi koltuğa...Orta yaşlı bir kadın bindi.Koltuğumun etrafında da insanlar var,ha deyince kalkacak modda da değilim.Arkadaki başörtülü teyzem,omzumu çürütercesine ''kalksana bir de başını örtmüşsün,kapkara giyinmişin,ne terbiyesizsin.''dedi.:27: Önümde,sağımda,solumda bir sürü erkek münasip yerlerini yaya yaya otururken kabak bana patladı ya,yanarım yanarım ona yanarım.

Bende aynı giyiyorum başından geçen olay çok sinir bozucu ! :/

Bende aynı giyiyorum başından geçen olay çok sinir bozucu ! :/

Ben sallamıyorum artık.Hoş,sinirden ellerim titredi ama cevap vermedim.Versem bu sefer de çemkiriyor diyecekler.O yüzden kim olursa olsun Allah layığını versin deyip geçiyorum.:27:

Bende simdi buraya gelip " Yeter artik, CHP nin zihniyetindende, ideolojisindende biktik, Allah belasini versin, kökünüz kurumadi su ülkeden, basörtüsü, din düsmanlari, Amerikan usaklari, 80 yildir yediniz ülkeyi, bir arpa boyu yol alamadi, islam düsmanlari sizi..................................................... " desem acaba nasil bir tepki verilir.
Gerci ben böyle seyler yazman hele hele su mübarek günlerde hic yazmam ama merak ediyorum ne derlerdi acaba..Baksaniza insanlar agizlarinin dolusu hakaret ve beddua ediyor, basörtülüye, carsafliya, AKP liye..

Not: noktali yerleri noktali birakayim, sayet burada yazan arkadasin seviyesinde yazarsam foruma bomba düsmüs gibi olur.....Gecenlerde bir baslik vardi oradan yola cikin siz doldurun artik...

şimdi yazmamışmı oldun :25::25:

İşin komik tarafı yapılan genelleme ve ön yargılardan şikayetçi olanların aynı davranışları sergilemesi. Birbirimizden bir farkımız yok demekki. Aslında yeni türkiye diye birşey yok. Aynı kotun laciverti var.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

(1) Türk Milletini, Türkiye Cumhuriyeti Devletini, Türkiye Büyük Millet Meclisini, Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ve Devletin yargı organlarını alenen aşağılayan kişi, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Meclis partilerden oluşuyor biliyorsunuz, tek partili değil, bir parti göklere çıkarılıp diğeri al aşağı edilemez :34:

Densizlik yapan her kesimde var.Ben de başörtülüyüm,ferace giyiyorum.Geçen otobüse bindim,ellerimde bir sürü torbayla zar zor yer bulup attım kendimi koltuğa...Orta yaşlı bir kadın bindi.Koltuğumun etrafında da insanlar var,ha deyince kalkacak modda da değilim.Arkadaki başörtülü teyzem,omzumu çürütercesine ''kalksana bir de başını örtmüşsün,kapkara giyinmişin,ne terbiyesizsin.''dedi.:27: Önümde,sağımda,solumda bir sürü erkek münasip yerlerini yaya yaya otururken kabak bana patladı ya,yanarım yanarım ona yanarım.[/

Acikcasi ben butun basortululerin de islami kaniksadigini dusunmuyorum.
Gelenekselci insanlar da basortusunden vazgecemeyebiliyorlar.
Bilhassa kaba ve cirkin sozlulere islam bu degil diye haykirmak istiyorum.
Elbette densiz her yerde densizdir kategorisiz.

QUOTE]

Ohooooo anlaşıldı, seçim bitene kadar çok insan banlanacak demek ki.

Hakareti bile hakaret olarak görmüyorsunuz, maşallah herkes ağız dolusu sayıp döküyor.
Okumanızı rica ediyorum.
Yasalara göre suç kapsamına giren haller...

Ban furyasi olacak desene Mune abla.Sicak bir 1 ay olacak ..

Mahkeme kararinca en sonki yorumumda gecen soylemler hakaret sayilmadigi haberi cikti.Ona istinaden dedim de sanal ortamda siber suclar kapsaminda yazmanin yaptirimi farkli mi oluyor ki acaba? Bilmiyordum bunu.

Sanirim yazdiklarinizin bir uyeye nazire oldugu anlasilmadi.
Ama evet parti acisindan bakmasam dahi carsafi gozune sokarcasina gezmeyi ayiplayan bir kisiye verilecek en guzel tavsiye edebini muhafaza etmesini istemek, en guzel cevapsa susmaktir sanirim.
Cunku asikarane asagilama var.

Back