• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

canım,hristiyanlık onlara göre madernlik çağdaşlıktr ama isalm gericiliktir(tövbeee) yazık batıya özentiden başka bir cahillik değil bu!....

'Hak' olan insanın zoruna gidermis. Onlar da biliyorlar ki Islam hak dindir. Zorlarina bu gidiyor. ..

o zamanlar müslümanlık daha güzel yaşanıyordu deiğinz mgüzelliği bi açar mısınz?
başbakandan önceki hayatı özet geçeyim: din düşmanı cahiller,ırkçılar baştacı;dinibütünler gerici,köken olarak türk olmayanlar ikinci sınıf insanıydı be! sözün bittiği yer:bu başbakanı halk seçti halk bu noktaya kadar getirdi halk cumhurbaşkanı edecek.akp öncesi tozlandi tarih oldu....

Hı hı o zamanlar daha iyi yasıyorlardı tabi doğru söylüyorsun. Başörtüsü yüzünden tipi hukuku bırakan, evinde oturmak zorunda kalan hatta sokağa çıktığında bile ocu gibi bakılan insanlar daha iyi yaşıyordu.
Bence o zaman siz daha iyi yasiyordunuz çünkü Islam Allah Muhammed kelimelerini duymuyor, sizden daha iyi kazanan daha iyi konumda olan bir başörtülü görmüyor, bir Başörtülü den ya da sakallidan emir almıyor, onlarla aynı havayı solumuyordunuz. O yüzden siz iyi yasiyordunuz! Şimdi biz iyi yaşıyoruz, cok sey değişti hanımefendi. Artık insanlar ocu gibi bakmıyor. Artık bize göre kıyafetler satılıyor, dinimizi rahatça yaşıyoruz, en üst mertebeye gelmek için artık basortume bakmiyorlar, sınava sokmak için basortumu cikartmiyorlar. Artık biz de ozguruz, dizilerde kulturlu saygıdeğer insanlar olarak canlandirilabiliyoruz ayyasin önünden içki kaldıran dadi ve hizmetçi olarak canlandirilanlar şimdi insan! Olarak canlandirilabiliyor. Pek bi şey degismemis ha?
Sizin zorunuza giden örtülü bir insanin sizinle aynı seviyede aynı sınıfta aynı makamda hatta daha üstün olması mi? Hiç zorunuza gitmesin. 2017de inşallah 3.havalimanina kapalı bir pilot olarak gireceğim vazgecmistim ama insanı zorluyorsunuz. Daha bu ne ki çok şey goreceksiniz vesselâm. ..
hay ağzına sağlık kardeşim!

Ben başörtülü insanlar zoruma gidiyor, Muhammed, Allah kelimelerini duymaktan rahatsız oluyorum dedim de haberim mi yok? Önyargılı olmayın.

Evet o zamanlar daha güzel yaşanıyordu. İnsanlar dini kitlesel değil içsel yaşıyordu olması gerektiği gibi. İnsanların gözüne sokar gibi bas bas bağırmıyor, cumaya giderken milyon kere poz vermiyordu.

Ben başörtülü birinin benden daha önde olmasından gocunmam, her insan farklıdır. Başörtülü başörtüsüz olması birşey ifade etmez.Siz zamanında çok gocunmuşsunz ki içinize dert olmuş.

Şimdi herşeye sahip olmanın sarhoşluğunu yaşıyorsunuz bence. İktidar sarhoşluğu :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hele bi akp değilde başka bi parti akpnin icraatlarını yapaydı tövbe tövbe ilah ederledi.geçmşte de zorla taptırmaya kalkştkları gbi!akp ye olan kinin nefretn tek sebei apknin dindar bi parti olmasıı.at üsküdarı geçtiiii geçmiş ola.bitti o zulüm devirleri.akpyi düşürmek için yapmadığınz kalmadı.ama bu halk aptal dğil.akp ampülünü söndüremediğinz gibi biz avize yapyrz ağustosta:1:

Ben başörtülü insanlar zoruma gidiyor, Muhammed, Allah kelimelerini duymaktan rahatsız oluyorum dedim de haberim mi yok? Önyargılı olmayın.

Evet o zamanlar daha güzel yaşanıyordu. İnsanlar dini kitlesel değil içsel yaşıyordu olması gerektiği gibi. İnsanların gözüne sokar gibi bas bas bağırmıyor, cumaya giderken milyon kere poz vermiyordu.

Ben başörtülü birinin benden daha önde olmasından gocunmam, her insan farklıdır. Başörtülü başörtüsüz olması birşey ifade etmez.Siz zamanında çok gocunmuşsunz ki içinize dert olmuş.

Şimdi herşeye sahip olmanın sarhoşluğunu yaşıyorsunuz bence. İktidar sarhoşluğu :)

siz şu an kapalılarla eşit olduğunz halde yapmadığnz kalmadı.biz türbandan dolayı kamudan okullardan biçok yerden atılrken gocunmamz çok mu?siz plajlara bikinili hatta üstü de çkrsanz kmse bi,şey dyor mu?kamuda mini etekle grdnz kmse bşey dedi mi peki kapalılarn çektği neydi yıllarca? sarhoşluğa gelnce evet zafer sarhoşlu...ne mutlu bize..

Hı hı o zamanlar daha iyi yasıyorlardı tabi doğru söylüyorsun. Başörtüsü yüzünden tipi hukuku bırakan, evinde oturmak zorunda kalan hatta sokağa çıktığında bile ocu gibi bakılan insanlar daha iyi yaşıyordu.
Bence o zaman siz daha iyi yasiyordunuz çünkü Islam Allah Muhammed kelimelerini duymuyor, sizden daha iyi kazanan daha iyi konumda olan bir başörtülü görmüyor, bir Başörtülü den ya da sakallidan emir almıyor, onlarla aynı havayı solumuyordunuz. O yüzden siz iyi yasiyordunuz! Şimdi biz iyi yaşıyoruz, cok sey değişti hanımefendi. Artık insanlar ocu gibi bakmıyor. Artık bize göre kıyafetler satılıyor, dinimizi rahatça yaşıyoruz, en üst mertebeye gelmek için artık basortume bakmiyorlar, sınava sokmak için basortumu cikartmiyorlar. Artık biz de ozguruz, dizilerde kulturlu saygıdeğer insanlar olarak canlandirilabiliyoruz ayyasin önünden içki kaldıran dadi ve hizmetçi olarak canlandirilanlar şimdi insan! Olarak canlandirilabiliyor. Pek bi şey degismemis ha?
Sizin zorunuza giden örtülü bir insanin sizinle aynı seviyede aynı sınıfta aynı makamda hatta daha üstün olması mi? Hiç zorunuza gitmesin. 2017de inşallah 3.havalimanina kapalı bir pilot olarak gireceğim vazgecmistim ama insanı zorluyorsunuz. Daha bu ne ki çok şey goreceksiniz vesselâm. ..

Siz daha iyi yasiyordunuz cunku Islam,Allah,Muhammed kelimelerini duymuyormuydunuz.Bence sen pilot olmus ucmussun zaten 2017 yi beklemeye gerek yok..Ettigi lafa bak arkadas ya..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Zamanında o sarhoslugu siz çok yaşadınız bırakın da biraz da biz yaşayalım. Siz barlara giderken fotolar çekip paylaşırken camiye giden niye camide çekip paylaşmasin? Zorunuza ne gidiyor? Hayat herkes için yaşanılir olmalı. Aksine islam içsel yasana yasana bu kadar geride kalmıştı. Artık herkes duyuyor ve görüyor ve fark ediyor 'aaaa Islam' ...
Bu kadar...

siz şu an kapalılarla eşit olduğunz halde yapmadığnz kalmadı.biz türbandan dolayı kamudan okullardan biçok yerden atılrken gocunmamz çok mu?siz plajlara bikinili hatta üstü de çkrsanz kmse bi,şey dyor mu?kamuda mini etekle grdnz kmse bşey dedi mi peki kapalılarn çektği neydi yıllarca? sarhoşluğa gelnce evet zafer sarhoşlu...ne mutlu bize..

Kamuya mini etekle girmek yasaktır bana anlatma. Sülalem memur benim.
Şimdi de siz başörtüyle kamudasınız size birşey diyen var mı?

Son düzenleme:
Hadi hak veriyorum mgduriyetlerine diyorum,zamaninda cogu haktan yararlanamamislar,dedikleri gibi cekmisler,magduriyet yasamislar diyorum sonra kalkip boyle sacmalardan secmeler laflarla geliyorlar tum o hakliliklarini goturuyor gozumde.Hakliyken batirmak bu oluyor sanirim.

Kamuya mini etekle girmek yasaktır bana anlatma. Sülalem memur benim.
Şimdi de siz başörtüyle kamudasınız size birşey diyen var mı?

ben kendim bi kamu memuru olarak söyleyeyim:valla mini eteğe taş çıkaran etekler,elibiseler giyen arkadaşlarm var kamuda canım.evet ben türbanımla işime gidip geliyorum çok şükür.siz öncesini ballandıra ballandıra yazınca size hatrlatmak istedm.

Son düzenleme:
Hadi hak veriyorum mgduriyetlerine diyorum,zamaninda cogu haktan yararlanamamislar,dedikleri gibi cekmisler,magduriyet yasamislar diyorum sonra kalkip boyle sacmalardan secmeler laflarla geliyorlar tum o hakliliklarini goturuyor gozumde.Hakliyken batirmak bu oluyor sanirim.

öznel değil de nesnel verilerle gelin ki komik duruma düşmeyn.

ben kendim bi kamu memuru olarak söyleyeyim:valla mini eteğe taş çıkaran etekler,elibiseler giyen arkadaşlarm var kamuda canım.evet ben türbanımla işime gidip geliyorum çok şükür.siz öncesini ballandıra ballandıra yazınca size hatrlatmak istedm.

Ne mutlu size.

AKP iktidarına kadar insanlara kanunlar adına hep zulüm edildi, asgari birimlere girerken analarımızın başındaki eşarbı cikarttirdi bu kanunlar, kızlarımızın okuma özgürlüğü alındı ellerinden, çalısma hakları alındı örtülü bayanlarımızın elinden şimdi söyleyin nerede özgürlük nerde hürriyet asıl şimdi anlamı yerini buldu hürriyetin.

HanimKelesimiGetir adlı bayana ithafen. . Liderler her zaman örnek olmalıdır, hem dinen hem aklen hem ilmen. . Selametle...

Atatürk 16 Mart 1923’te Adana’da Türk Ocağı’nda esnaf ve san’atkârlara yaptığı hitabede şöyle diyor:
“…Bilhassa bizim dinimiz için herkesin elinde bir miyar vardır. Bu miyarla hangi şeyin bu dine uygun olup olmadığını kolayca takdir edebilirsiniz. Hangi şey ki akla, mantığa halkın menfaatine uygundur, biliniz ki, o bizim dinimize de uygundur. Bir şey akıl ve mantığa, milletin menfaatine muvafıksa kimseye sormayın, o şey dinidir. Eğer bizim dinimiz aklın, mantığın tetabuk ettiği bir din olmasaydı ekmel olmazdı, ahir din olmazdı.Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla alakası olmadığını bildiriyor. Bazı kimseler asri olmayı kafir olmak sayıyorlar. Asıl küfür, onların bu zannıdır. Bu yanlış tefsiri yapanların maksadı, İslamların kafirlere esir olmasını istemek değil de nedir?! Her sarıklıyı hoca sanmayın. Hoca olmak sarıkla değil, dimagladir"

Ayrica ;
Atatürk, 30.10.1922 tarihli MECLIS konuşmasının başlangıcında, Peygamberlerin gönderilmesindeki ilahi usule, dinimizin son din ve Hz. Peygamber oluşundaki hikmete temas ederken şöyle diyor: “Ey arkadaşlar! Tanrı birdir, büyüktür. Adat-ı ilahiyyenin tecelliyatına bakarak diyebiliriz ki, insanlar iki sınıfta iki devirde mütalaa olunabilir. İlk devir, beşeriyetin sabavet ve şehabet devridir. İkinci devir, beşeriyetin rüşt ve kemal devridir. Beşeriyetin birinci devrede tıpkı bir çocuk gibi, tıpkı bir genç gibi, yakından maddi vasıtalarla kendisiyle iştigal edilmeyi istilzam eder. Allah, kulların lazım olan nokta-i tekamüle vusulüne kadar, içlerinden vasıtalarla dahi kullarıyla iştigali, lazime-i uluhiyetten ad-deylemiştir. Onlara Hz Adem aleyhisselamdan itibaren mazbut ve gayr-ı mazbut bildirilen ve bildirilmeyen namütenahi denecek kadar çok nebiler, peygamberler ve rasuller göndermiştir.Fakat Peygamberimiz vasıtasıyla en son hakayık-ı diniyye ve me-deniyyeyi verdikten sonra artık beşeriyetle bilvasıta temasta bulunmağa lüzum görmemiştir. Beşeriyetin derece-i idrak, tenevvür ve tekemmülü, her kulun doğrudan doğruya ilhamat-ı ilahiyye ile temas kabiliyetine vasıl olduğunu kabul buyurmuştur. Ve bu sebepledir ki, Cenab-ı Peygamber, Ha-temü’l-Enbiya olmuştur ve kitabı, Kitab-ı Ekmeldir.”

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...

Yasam alani kalmayincaya dek durmak yok yola devam

Bu neden sizi bu kadar rahatsız etti ki ramazan ayındayız, bunun akp hükümetiyle bir ilgisi de yok ki. Benim çocukluğumdan beri ramazan ayında televizyonlarda iftar, dua programları olur. İzlemek zorunda da değilsiniz kanalı değiştirirsiniz olur biter.

Herkes kendine göre haklı!! Ama kimsecikler de kusura bakmasın... Meydanlarda dedikodu yapar gibi siyaset yapan,yıllarca beraber oturdukları mahallede yeri gelmiş ekmeğini paylaşmış,hoşgörülü insanları ayıran,öteleyen,ötekileştiren,siz busunuz, biz buyuz diyen,alevi diye bazı kamu kuruluşlarında çalıştırmayan,dosyaları kaybettiren,aslı nesli, okuduğu okulu bile hala şaibeli olan,bildiğin dedikoducu,çirkef,üste çıkmak için her türlü şeyi yapan bir aday... Herkes çıkarını düşünüyor. Kimseyi başörtüsü var diye yadırgamadım. Yeri geldi helal olsun dedim. Sıcakta öle kapalı gezen bayanları gördüğümde Allah sabrını versin dedim. Ama yeter artık ya bir de çıkarlarınız olmadan bakın şu ülkeye,başımıza çıkardığınız insanlara bi bakın. Bu kadar mı körsünüz?

Herkes kendine göre haklı!! Ama kimsecikler de kusura bakmasın... Meydanlarda dedikodu yapar gibi siyaset yapan,yıllarca beraber oturdukları mahallede yeri gelmiş ekmeğini paylaşmış,hoşgörülü insanları ayıran,öteleyen,ötekileştiren,siz busunuz, biz buyuz diyen,alevi diye bazı kamu kuruluşlarında çalıştırmayan,dosyaları kaybettiren,aslı nesli, okuduğu okulu bile hala şaibeli olan,bildiğin dedikoducu,çirkef,üste çıkmak için her türlü şeyi yapan bir aday... Herkes çıkarını düşünüyor. Kimseyi başörtüsü var diye yadırgamadım. Yeri geldi helal olsun dedim. Sıcakta öle kapalı gezen bayanları gördüğümde Allah sabrını versin dedim. Ama yeter artık ya bir de çıkarlarınız olmadan bakın şu ülkeye,başımıza çıkardığınız insanlara bi bakın. Bu kadar mı körsünüz?

Hadi hepsini gectimde okuduğu okula şaibeli dediniz :) siz gündemden bihaberken kim su yazdiklariniza inanir ki :)) alevi diye kamu kurumlarında calistirmamak mi eee pes artik ! Asilsiz iddialar bunlar birilerini vurmaya calistiginiz yerden kendinizi vurdunuz ! Su söylediğiniz tamamen dedikodu asilsiz.. KPSS ye girersin yeterli puani alirsin hop memursun... Onca adayin oturup da kim alevi kim sünni diye ayrimini yapmazlar neler diyorsunuz boyle ya poff !!

Back