• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aday açıklandı: Recep Tayyip Erdoğan

nasıl yani yaşam alanı kalmayıncaya kadar...
TV lerdeki görsel bu kadar rahatsız mı ediyor sizi?
uydunuz yok mu zap zap...

Bence de..
Müslüman ülkesinde 11 ayda bir özel olan bir aya özel program yayınlanması çok normal değil mi ?
Zaten tüm kanallarda bu yok ki
Ben mesela işten eve gidiyorum Çarkıfelek başlamış oluyor onu izliyorum, ardından diziler başlıyor

açıkçası oruç tutan biri olarak ben de sohbet, dua izlemiyorum.. ama onun haricinde o kadar çok kanal var ki özellikle uydunuz var ise.. film, müzik, dizi, belgesel, spor, haber v.s.

bunun yaşam alanıyla bir ilgisi yok, ramazan dolayısıyla her kanalda iftar saati bu programlar var.. opsiyonlar da çok onun haricinde :34:
Yok cnm boyle seyleri modernlesmeye cagdaslga engel goruyorlar.sonra da bizim maneviyatmz özel!..yok konusulmaz yok dokunulmaz tukaka aman agza alma duayi selayi o bizim ozelimz konusulmasin.icimzde yasarz susun konusmayinnn! Peh peh

Bir de bir laf ogrenmisler dillerine pelesenk yok otekislestiriyoruz.yillarca itildi katildi dindarlar.tv deki filmlere dizilere bi bak nerde ezik aptal cahil bir karekter varsa ya namaz kiliyordr ya adi ramazandr sabandir gaffur dur.insanlara boyle asilandi hep dindarlar.ortaokuldaki melek misali fen bilgisi ogretmenimn ki yoksul ogrenclere yardm eden psikolojk sorunlaryla da ugrasan gul yuzlu hocam basortusu taktgi icin gorevnden alnmsti onun gozyaslarini unutamam asla.bir de adeletten ozgurlukten bahseder sahtekarlar.yok bacm cok sustuk ezildik susmak yok yola devam...!
şu kırmızıyla işaretlediğim yere doğru demeden geçemeyeceğim. maalesef doğru ve bazen kasti yapılıyor..
hatta bunu diyen de şahsen ben değilim bir araştırma sonucunda da bu tür karakterlere yanlı senaristlerin bilerek o tür isimler verdiğini okumuştum.

Bence de..
Müslüman ülkesinde 11 ayda bir özel olan bir aya özel program yayınlanması çok normal değil mi ?
Zaten tüm kanallarda bu yok ki
Ben mesela işten eve gidiyorum Çarkıfelek başlamış oluyor onu izliyorum, ardından diziler başlıyor

Aklıma bir komşumuz geldi çek. biz lisedeydik o zaman. ezan sesinden rahatsız oluyorlarmış. "azcık da bizi düşünüp kısık sesle okusalar" diyorlardı.bilemiyorum ki nasıl bir yaklaşım.. Çoğuluğun olduğu yerde.. kim kızarsa kızsın ben bu tür şeyleri yanlı görüyorum."yaşam alanın daralması" gibi...

şu kırmızıyla işaretlediğim yere doğru demeden geçemeyeceğim. maalesef doğru ve bazen kasti yapılıyor..
hatta bunu diyen de şahsen ben değilim bir araştırma sonucunda da bu tür karakterlere yanlı senaristlerin bilerek o tür isimler verdiğini okumuştum.

Maalesef oyle.Allahin isimleriyle dalga gecildi alalen.Allah buyuktur elbet herkes hesabini verir.

Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...

Yasam alani kalmayincaya dek durmak yok yola devam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Anten kullanıyorsunuz herhalde ki bir kaç kanal dan başka izleyemiyorsunuz :)) ayrıca yabanci dizi film vs izliyorsunuz değil mi ? Bizim türk dizilerinde dini bir şey olay olur .... Yabanci dizilerde kiliseden görüntüler, kilise de yapilan evlilik törenleri kimseyi rahatsız etmiyor !! Müslümanlar yapamaz değil mi müslüman lar dini program yaparsa eyvah ülke elden gider ! Dürüst olun biraz yabancı diziler izlerken nasil dini sahnelerden rahatsız olmuyorsaniz aynisini bizim diziler de de yapin ....

Gercekten ne hale gelmisiz acinacak haldeyiz baksaniza.dua iftar sohbet...Allahim ne korkunc seyler.modernlik elden gitmis desenize.halbu ki dansoz olacakti icki kadehleri tokusturulacakti.cagdaslik gitmis desenize.vay halimize vay!

aynen :))))ayyyyy ne banalllll:52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::36::36::37:

çok özür dilerim inanın bilmediğimden soruyorum ..bir konuda gördüm

ATATÜRK demekle GAZİ MUSTAFA KEMAL demek arasında ne fark var...iki isimde bir kişiyi belirtmiyormu

Son düzenleme:
Bir de bir laf ogrenmisler dillerine pelesenk yok otekislestiriyoruz.yillarca itildi katildi dindarlar.tv deki filmlere dizilere bi bak nerde ezik aptal cahil bir karekter varsa ya namaz kiliyordr ya adi ramazandr sabandir gaffur dur.insanlara boyle asilandi hep dindarlar.ortaokuldaki melek misali fen bilgisi ogretmenimn ki yoksul ogrenclere yardm eden psikolojk sorunlaryla da ugrasan gul yuzlu hocam basortusu taktgi icin gorevnden alnmsti onun gozyaslarini unutamam asla.bir de adeletten ozgurlukten bahseder sahtekarlar.yok bacm cok sustuk ezildik susmak yok yola devam...!
Artık görecekler susmayacagim. Madem biz otekilestiriyoruz farkında değiller bizi otekilestirdiklerinin.. Ayy bunlara cevap verilmez. Dedigim gibi kendileri yapınca susmayinca sorun yok ama bize gelince sorunluyuz. Yok öyle üç kuruşa beş köfte. Herkes haddini bilecek.
susa susa bu hale geldik. ben artık susmuyorum. cevabını veriyorum artık.

Ben de susmayacagim artık yeter gerçekten.

Susmayan versiyonumuz buysa vay halimize, yanlış anlamayın hepimiz için söylüyorum. :)

aman kim ne derse desin boşverin canlar....meyve veren ağaç taşlanır. canım başbakanım yola devam.seninleyiz:16:

Zaten dun esimle tv izlerken esim "ne ara bu hale geldi bu ulke" dedi. Hangi kanali acsak dua, iftar, sohbet...

Siz zaten müslüman degildiniz bildiğim kadarıyla. Niye o kanalları izliyorsunuz başka kanalıniz mi yok? Yabancıların nikahini bile kilisede din adamı kiyarken, yıllarca yabancı filmlerde baba oğul ve kutsal ruh üçlemesi yapılırken , Tanrı seni korusun, Yüce Isa aşkına falan filan gibi bir çok dini unsur geçerken. Müslümanların filmlerinde dizilerinden programlarında bi iki islami unsur var diye mi bu kadar gerildiniz. Geri geri Ohhh azıcık da siz gerilin. Dedigim gibi eskiden kaldı o şarap sisesini ayyasin önünden kaldıran kapalı hizmetciler. Yeşilcamda kaldı onlar. Hadi gidin siz onları izleyin.
Bizi de dinimizle yalnız bırakın aksi halde oruç tutmadiginiz için işten atilmaniza iyiki yapmışlar diyeceğim. Siz bize saygı duymuyorken bizim ve bizim gibilerin duymasını da beklemeyin. Evet artık bu ülke müslümanlar için de yasanilabilir bir hale geldi çok şükür. İsteyen görmez. Nasıl biz sizin oruclunun önünde yiyip icmenizi gormuyorsak siz de bizim ibadetimizi ya gormeyeceksiniz ya da karşı cikmayacaksiniz.. Isinize gelirse...

Recep tayyipten önce de bu ülkede çok müslüman vardı , açığı kapalısı... O zaman onlar yaşamıyor muydu?
Bence o zamanlar müslümanlık daha güzel yaşanıyordu.
Şimdi başörtü ile her yere girebilmek, herkesin dilinden islam kelimeleri duymak mslümanlığı rahat yaşamaksa bence doğru düşünmüyorsunuz.
Geçmişte başörtülü olduğu için dışlanan insanlar oldu evet. Ama artık böyle bir sorun kalmadı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum, olmamalı da.
Bunlar dışında ne oldu peki söyler misiniz?müslmanlar nasıl rahat yaşıyor?

Bu ne terbiyesizlik ya ? Geçen gün açtığınız konuda ötekileştiriliyorum demişsiniz de sizin yaptığınız ne ?

Ne demek yaşam alanı kalmamak ? Kumanda elinizde,zorla izleten yok.

Siz zaten müslüman degildiniz bildiğim kadarıyla. Niye o kanalları izliyorsunuz başka kanalıniz mi yok? Yabancıların nikahini bile kilisede din adamı kiyarken, yıllarca yabancı filmlerde baba oğul ve kutsal ruh üçlemesi yapılırken , Tanrı seni korusun, Yüce Isa aşkına falan filan gibi bir çok dini unsur geçerken. Müslümanların filmlerinde dizilerinden programlarında bi iki islami unsur var diye mi bu kadar gerildiniz. Geri geri Ohhh azıcık da siz gerilin. Dedigim gibi eskiden kaldı o şarap sisesini ayyasin önünden kaldıran kapalı hizmetciler. Yeşilcamda kaldı onlar. Hadi gidin siz onları izleyin.
Bizi de dinimizle yalnız bırakın aksi halde oruç tutmadiginiz için işten atilmaniza iyiki yapmışlar diyeceğim. Siz bize saygı duymuyorken bizim ve bizim gibilerin duymasını da beklemeyin. Evet artık bu ülke müslümanlar için de yasanilabilir bir hale geldi çok şükür. İsteyen görmez. Nasıl biz sizin oruclunun önünde yiyip icmenizi gormuyorsak siz de bizim ibadetimizi ya gormeyeceksiniz ya da karşı cikmayacaksiniz.. Isinize gelirse...
canım,hristiyanlık onlara göre madernlik çağdaşlıktr ama isalm gericiliktir(tövbeee) yazık batıya özentiden başka bir cahillik değil bu!....

Recep tayyipten önce de bu ülkede çok müslüman vardı , açığı kapalısı... O zaman onlar yaşamıyor muydu?
Şimdi başörtü ile her yere girebilmek, herkesin dilinden islam kelimeleri duymak mslümanlığı rahat yaşamaksa bence doğru düşünmüyorsunuz.
Geçmişte başörtülü olduğu için dışlanan insanlar oldu evet. Ama artık böyle bir sorun kalmadı. Bundan sonra olacağını da sanmıyorum, olmamalı da.

o zamanlar müslümanlık daha güzel yaşanıyordu deiğinz mgüzelliği bi açar mısınz?

Hı hı o zamanlar daha iyi yasıyorlardı tabi doğru söylüyorsun. Başörtüsü yüzünden tipi hukuku bırakan, evinde oturmak zorunda kalan hatta sokağa çıktığında bile ocu gibi bakılan insanlar daha iyi yaşıyordu.
Bence o zaman siz daha iyi yasiyordunuz çünkü Islam Allah Muhammed kelimelerini duymuyor, sizden daha iyi kazanan daha iyi konumda olan bir başörtülü görmüyor, bir Başörtülü den ya da sakallidan emir almıyor, onlarla aynı havayı solumuyordunuz. O yüzden siz iyi yasiyordunuz! Şimdi biz iyi yaşıyoruz, cok sey değişti hanımefendi. Artık insanlar ocu gibi bakmıyor. Artık bize göre kıyafetler satılıyor, dinimizi rahatça yaşıyoruz, en üst mertebeye gelmek için artık basortume bakmiyorlar, sınava sokmak için basortumu cikartmiyorlar. Artık biz de ozguruz, dizilerde kulturlu saygıdeğer insanlar olarak canlandirilabiliyoruz ayyasin önünden içki kaldıran dadi ve hizmetçi olarak canlandirilanlar şimdi insan! Olarak canlandirilabiliyor. Pek bi şey degismemis ha?
Sizin zorunuza giden örtülü bir insanin sizinle aynı seviyede aynı sınıfta aynı makamda hatta daha üstün olması mi? Hiç zorunuza gitmesin. 2017de inşallah 3.havalimanina kapalı bir pilot olarak gireceğim vazgecmistim ama insanı zorluyorsunuz. Daha bu ne ki çok şey goreceksiniz vesselâm. ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Back