- 29 Ağustos 2008
- 4.086
- 614
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ban furyasi olacak desene Mune abla.Sicak bir 1 ay olacak ..
Mahkeme kararinca en sonki yorumumda gecen soylemler hakaret sayilmadigi haberi cikti.Ona istinaden dedim de sanal ortamda siber suclar kapsaminda yazmanin yaptirimi farkli mi oluyor ki acaba? Bilmiyordum bunu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Allah kahretsin onu demek,bela okumak bunlarin yaptirimini bilmiyorum kurallar geregi farzet bolumunde cok sıklıkla kullanildigina gore ceza gerektirmiyor diye biliyorum.Bu bahsettiginiz soylemler size yonelikse eger uyeler kesinlikle ceza almali tabi ama Hirsiz,Katil Erdogan demek suc degil hakarette degil :))) Yani veryansininiz tamamen bb'na olan hassasiyetinizle alakali..
Ablacım, ne suç ne suç kapsamı dışında belli olmaz, ben TC kanunlarında yer alan maddeyi paylaştım, bu maddeye göre aşağılama, karalama suç.
Ayrıca site kurallarında yer alan 14. maddeye göre de yazdıklarınıza dikkat etmeniz gerekiyor.
XIV) Kişileri, kurumları, kuruluşları veya herhangi bir devleti küçük düşürecek resim, yazı, alıntı vb. kullanmak kesinlikle yasaktır. Bu gibi durumlarda uyarı yapmadan üyeyi forumdan silme hakkımız saklıdır.
Valla zaten hava dehşet derece de sıcak birde siz kaynama noktasına getirmeyin
Peşin peşin uyarıyorum daha ne olsun.
Keske kurtulsak buna verdigim oylara uzuluyorum Allah onu kahretsn 2 yol yapiyor bizim ulkede hemen adam calisiyor diyor ama milyonlari goturuyor oy verenlern cogu asgari ucretle aliyor olsn yiycekse o yesin diyorlar daha ne yiycek acabaa
o teyzeye söyleyecek çok şey varmışta. neyse..Umarım cumhurbaşkanı olmaz yoksa başkanlık sistemiyle ülkemiz paramparça olacak,2023 ise hedefledikleri Cumhuriyet'imizi yıkma politikası neden 2023 ?!!
Bugün yolda yürürken yaşlı sadece burnu gözüken yaşlı bir teyze yolumu kesti oruçlu olup olmadığımı,namaz kılıp kılmadığımı sordu beni hafta sonu yapacakları hocaefendi söyleşisine davet etti tişörtümün kollarından çekerek"kızım uzun giyin kapan yabancı erkekler bakar" diye de zırvaladı bu şekilde Allah'a karşı geliyorsun diye de saçmaladı( ki Allah'ıma kitabıma sonsuz inanan biriyim)
Siz söyleyin kim fırsat veriyor sizce bu din tüccarlarına?
Sen ne hakla benim kılığımı kıyafetimi namazımı orucumu sorgularsın ne hakla?!!ben Allah'tan başka kimseye hesap vermem !!
Sabahtan beri o kadar gerginim ki saygı çerçevesi içinde ağzının payını verdim yaşına hürmeten
Allah çocuklarımızı çağdaş laik bir yönetim anlayışıyla büyütmemizi nasip etsin...
Umarım cumhurbaşkanı olmaz yoksa başkanlık sistemiyle ülkemiz paramparça olacak,2023 ise hedefledikleri Cumhuriyet'imizi yıkma politikası neden 2023 ?!!
Bugün yolda yürürken yaşlı sadece burnu gözüken yaşlı bir teyze yolumu kesti oruçlu olup olmadığımı,namaz kılıp kılmadığımı sordu beni hafta sonu yapacakları hocaefendi söyleşisine davet etti tişörtümün kollarından çekerek"kızım uzun giyin kapan yabancı erkekler bakar" diye de zırvaladı bu şekilde Allah'a karşı geliyorsun diye de saçmaladı( ki Allah'ıma kitabıma sonsuz inanan biriyim)
Siz söyleyin kim fırsat veriyor sizce bu din tüccarlarına?
Sen ne hakla benim kılığımı kıyafetimi namazımı orucumu sorgularsın ne hakla?!!ben Allah'tan başka kimseye hesap vermem !!
Sabahtan beri o kadar gerginim ki saygı çerçevesi içinde ağzının payını verdim yaşına hürmeten
Allah çocuklarımızı çağdaş laik bir yönetim anlayışıyla büyütmemizi nasip etsin...
Erdoğan adayım değil çünkü;
Bir yüzüğüm var başka da servetim yok diyen, bir gün zengin olursam bilin ki haram yemişimdir diyen birinin geçen seneler içerisinde en zengin 8. lider konumuna gelmesi. Oğullarının gemi filoları market zincirleri sahibi olması, kızının aile üyesi olmasına rağmen danışmanlık adı altında devletten fahiş ücretler alması.
Asgari ücret yerinde sayarken yoksulluk sınırının sürekli yukarılarda olması insanların yoksulluk değil açlık sınırının bile yanına yaklaşamaması, verilen zammın yeni yapılan zamlarla aynı ay eriyip gitmesi, kredi kartlarının yaygınlaşması bitmeyen taksitlerle insanların tüketime özendirilerek ekonomide sorun yokmuş gibi gösterilmesi.
Ülkenin kurumlarının işletmelerinin birer birer satılması, ormanlık alanların şahsi villa imarlarına açılması, yeni zenginlerin türemesi Ali Ağaoğlu, Rıza Sarraf vs..
İnsanları ayrıştırması, benim % 50 im sözleriyle sadece kendine oy veren halkı tanıdığını göstermesi ben bana oy vermeyenlerinde başbakanıyım sözlerini unutması, halkı birleştirmekten bütünleştirmekten uzak söylemlerde bulunması, kızların etek boylarına, ailelerin maddi durumlarına bakmadan kaç çocuk yapacaklarına karar vermesi, kızlı erkekli kalınan öğrenci evlerinin ihbar edilmesini istemesi öğrencileri yaftalaması, o çocukların aileleriymiş gibi baskı kurması, özel hayata müdahale etmesi.
Yapılan eylemlerde birleştirici olmak, uzlaşmaya gitmek yerine sadece parkta çadır kurup kitap okuyan şarkı söyleyen gençlere sabaha karşı müdahele ettirmesi, çadırları yaktırması, dozerlerle ağaçları yıkması bunun sonucu olarak çıkan eylemlerde polise kendisinin de itiraf ettiği üzere her türlü müdahaleyi yapmaları için emirler vermesi gençlerimizin ölmesi, yaralanması. Ölen 14 yaşında bir çocuğun üzerinden siyaset yapılıp teröristlikle yaftalanması, cebinde ispat olmadığı halde Molotoflar sapanlar olduğu iddia edilmesi, cenazesine gidenlere kendi bakanı tarafından nekrofili ifadesi kullanılması, meydanlarda acılı annenin halka yuhatılması, bir ölünün arkasından gıybet, karalama, suçlama yapılması ve bir çocuğunun ölümünün türlü bahanelelerle haklı çıkarılması.
(3 Haziran günü, Mehmet Ayvalıtaş göstericilerin otoyol kapatma eylemi yaptığı sırada bir aracın ezmesi sonucu aldığı ağır darbeler sonucu hayatını kaybetmiştir. kaybeden Abdullah Cömert'in Jandarma fezlekesinde yakın mesafeden gaz bombası ile vurulduğu iddia edilmiştir Ankara'da silahla kafasından vurularak öldürülen Ethem Sarısülük'ün katil zanlısı olan polis tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştır
Haziran 2013'te göstericilere müdahale sırasında köprüden düşerek ağır yaralanan komiser Mustafa Sarı hayatını kaybetmiştir Olayların olduğu günlerde 7 polis intihar etmiş, bu polislerin olayların etkisiyle intihar ettiği iddiası Emniyet Müdürlüğünce yalanlanmıştır.
Eskişehir Anadolu Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği bölümünde öğrenci olan 19 yaşındaki Ali İsmail Korkmaz, 2 Haziran 2013de uğradığı saldırı sonucu beyin kanaması geçirmiş ve 10 Temmuz 2013 günü öğle saatlerinde hayatını kaybetmiştir.
16 Haziran 2013'de polis tarafından atılan göz yaşartıcı gaz kapsülünün başına isabet etmesi sonucu komaya giren 14 yaşındaki Berkin Elvan 11 Mart 2014'de hayatını kaybetti.
15 günde 150.000 adet gaz bombası atıldığı, 3.000 ton su sıkıldığı, OC Gas, CS Gas ve CR Gas olmak üzere 3 çeşit gaz sıkıldığı, göz gibi hassas organlarda kalıcı hasarlar verebilen FN-303 adlı silahtan göstericileri boyamak için bizmut içeren kapsüller atıldığı medyada yer aldı. )
Bedelli askerlik çıkmayacak, parası olan ile parasız olan arasında Allah karşısında ayrım yapmayacağını söyleyip daha sonra ise bedelli askerliği çıkarması, zenginin, cebi dolgun olanın askerlikten muaf olması, yoksulun hakkının yenmesi, kul hakkı, eşitlik diyen başbakanın en büyük ayrımcılığı yapması.
23 nisanın, 19 Mayısın stadlarda kutlanmasını yasaklaması, 10 kasımda dikilmeye gerek yok demesi ve Atamızı anma gününün gereksizliğini dile getirmesi, çözüm süreci adı altında andımızı kaldırması, seçimlerde Batı'da milleyetçi bir partiyiz derken, Doğu'da milliyetçiliği ayaklar altına aldık demesi. Tc ibaresinin kurumlardan kaldırılması, yapılan protestolar sonucunda bazı yerlerde tekrar devam ettirilse de hala olmayan kurumlarım yer alması. Hiçbir zaman Atatürk ibaresini kullanmaması, Atamızdan Gazi Mustafa Kemal diye sözederek herhangi bir asker yerine koyması.
Atamızın "Demirağlarla ördük" kim örmüş biz ördük biz diyerek yine Cumhuriyet yıllarına atıfta bulunması her fırsatta o dönemi karalaması, Demirağlar sözünü sadece demiryolları gibi algılaması gelişmişliğin, modernliğin, çağdaşlığın, muasır medeniyetin de bir demir ağlar olduğunu görmemesi ve laiklik düzenini çokta gerekli bir şey değil diyerek küçümsemesi. Din üzerinden siyaset yapması insanların manevi duygularıyla oy toplamaya çalışması.
Atamızın kendi malı olan ve bu halka miras bıraktığı Atatürk Orman Çiftliğine kendi malıymış gibi Başbakanlık konutu yapması, bunu da göğsünü gere gere söylemesi, meydan okuması, halkın kendi oylarıyla seçtiği ve bu halka hizmet için gelen bir insanın herhangi halktan bir insan sıfatından elinden güçle herşeyi yapabilecek istediği yere neresi olduğunun, kimin olduğunu bakılmaksızın konut yapması bu hareketiyle de bir kez daha Atamızın değerlerini çiğnemesi, yok sayması, silmek istemesi kendini Atamız ile bir tutarak 12 senede yaptığı icraatlarda Atamızın bu ülke için yaptıklarını bir tutması karşılaştırması ve kendini onun yerine koyup yaptığı inkılapları, laikliği yıkma girişimleri, söylemleri, davranışları oysa ki o koltukta oturup, Atamızın getirdiği demokrasiyi kullandığı halde Cumhuriyete açıkça karşı olması.
Çözüm süreci adı altında teröristleri, binlerce şehidimizin katillerini affetmesi, davullarla zurnalarla karşılanmasına göz yumması, gezi olaylarında Türk bayrakları polislerce ellerden alınırken aleni PKK bayraklarının açılması, kendi ülkemizde seneler önce belirlenmiş olan sınırlarımızda pkk teröristlerinin kimlik kontrolü yapması durmayan arabalara silah açması, polisimizin askerimizin Doğu'da ki tüm yetkilerinin alınması, ilk iş Diyarbakır'da Ne Mutlu Türküm Diyene yazısının kaldırılması, Apoya özgürlük eylemlerinde hiçbir müdahale yapılmaması, her türlü isteklerine boyun eğilmesi onların lehine olan bir çözüm süreci ve Türkiye Cumhuriyetinin ve vatandaşlığının ayaklar altına alınması. En sonunda bayrak indirme cüretinin gösterilmesi.
Her ortamda her daim Kürdistan sözünü yineleyen, Türklüğü ayaklar altına alan, zamanında Erdoğan'ın kafa tuttuğu Barzani le bir araya gelmeleri, kürtçe şarkı eşliğinde ağlamaları bu ülkenin yitip giden gençliğinin baharında yok yere hayatını kaybeden çocuklarına gram gözyaşı dökmemeleri hatta övünmeleri.
Denetledik dedikleri Soma maden ocağında 301 kişinin hayatını kaybetmesi, ihmaller zinciri belgelerinin karartılması, yayınlarının yasaklatılması, patronun ve yöneticilerinin hiçbir ceza almaması, taziye için gittiği Soma'da bir vatandaşı protesto ettiği için yumruklaması, özel müşavirinin araba tekerini tekemeledi diye o kişiyi yerlerde tekmelemesi, Hüseyin Çelik'in bu kişiyi savunması rapor aldı demesi ama raporun tekme atarken incinen ayağından dolayı aldığının tespit edilmesi sözde işten çıkarılması ama hala işine devam ediyor oluşu.
Oğluyla birlikte götürdükleri paraların ortaya çıkması, cemaat ile eleleyken saklanan gerçeklerin bu ortaklığı bozulmasıyla ortaya çıkması ve montaj denilen ses kayıtlarının montaj olduğunun aylardır ispat edilememesi. Cemaat ile birlikte içinde oldukları siyasi ve yargı ortamında darbeci denilerek içeri asılsız belgelerle tıkılan iftiralara maruz kalan, seneleri çalınan askerlerimizin cemaat ile ipler kopunca sanki hiç kendi parmağı yokmuşçasına, senelerce haberi olmamışçasına askerleri beraat ettirmesi ve bunu paralel yapının oyunu gibi göstermesi. Oysa zamanında paralel yapının devletin ve yargının içine girmesine bizzat kendisinin ön ayak olması.
vs.. vs.. vs... daha yazsam sayfalar almaz ama bu kadarı hatta birkaç maddesi bile benim oy vermemem için yeterli. Vicdanımın kabul etmediği, izin vermediği hiç kimseye oy vermedim, vermem. Sorgulamadan, düşünmeden vereceğim bir oyun ülkem adına yapılanlara iştirak etmek olacağının bilincinde olan bir vatandaş olarak benim adayım Erdoğan değildir olmayacaktır.
Kahretsin yine okuduklarımdan sonra oy veresim geldi ERDOGAN'a
alll hepsini al oyların :)
Yolun açık olsun..C.başkanı ol ya da olma bana göre keşke başbakan olarak kalsaydın..
Umarım başbakan olarak kalırsın![]()
Şehitlerimin kemikleri sızlarken..
Ananıda al git derken..
Terör itiyle masa başında pazarlık yaparken..
Vatanı dişile tırnağıyla kurtaran şehittlerimiz ve gazilerimize inat,bu vatanı hiç düşünmeden satarken..
Askerlik yan gelip yatma yeri değil dersen,oğlunu askere yollamazken..
Esma için ağlarken,şehit haberlerine ağlamayan, 3-5 kelle dersen,geziciler için çapulcu dersen,somada şehit olan madencilere fıtrat denirken..
Ben seni o kutsal makamda,o koltukta görmek istemiyorum..
Laik,demokratik,çağdaş bir reis istiyorum..
Bu o sen değilsin....
.
Var mı bu kriterleri göğüsleyecek adayın abla?
İpekcim,bu kriterleri göğüslemek o kadar zormu yani..
Bu ülkede olması gereken şartlar belli değilmi..
Adayım vardı ama olmadı ...
Yoo değil elbette. Zaten olmazsa olmazlar. Ama olanlar arasından hangisi üstesinden gelir sence şu anki durumun?
İsim verebilir misin?
Tercihim İlker Başbuğ paşa idi,Metin Feyzioğlu da olabilirdi..
Bence son dönem asker kökenli olanlar başarılı değildi. En azından Özkök öyle değildi.
Başbuğa haksızlık yapıldı ama o adamın duruşu çok soğuk.
Necdet Sezer de benim favorimdi.
Tercihim İlker Başbuğ paşa idi,Metin Feyzioğlu da olabilirdi..