- 17 Nisan 2012
- 30.410
- 65.398
- 598
Burdan olsa burdan derdim sonuçta. Valla normal değil. Onlar yapınca normal ama başbakana oy veren biri kalkıp kemal kilicdarogluna hakaret etse ve dava açılıp şikayet edilse o da inkar etse burda topa tutulurdu eminim. Başbakanı sevmeyen de Başbakanı örnek almaz haliyle. Ayrıca adam yalan konusmuyor evet başta inandım sonra kandirildigimi öğrendim diyor yani inkar etmiyor.. selametle..Ahaha,ben burda birinden bahssediyorsun sanmıştım,diyorum böyle birşey yok.
Face de tabii ki olabilir.
Şöyle düşün,insanların canını yakan olaylar olmuştur,Başbakana içinden geçenleri yazmıştır sonradan başına gelebilecekleri düşünmeden,
Polis falan görüncede korkmuştur..
Hem bu çok normal değil mi?
Koskoca Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı bile cemaat konusunda 180 derece dönüp kandırıldım demedi mi?
Aynı hesap işte![]()
Ya nasil oldu da bu siteden bahsedildiğini düşündü hayret ettim :)) bu siteden olsa defalarca konusu geçerdi burada başbakana bir şey diyemiyoruz bile bir uyemizin basina boyle bir olay geldi diye her konuda kullanilirdi yani kacmazdi :) her neyse yani bazen merak eden kendi arastirmali diye düşünüyorum
Ben de anlamadım valla. Evet merak eden arastirmali kesinlikle ;-) ya işlerine geleni arastiriyorlar işte. ..