• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adapazarı İstanbul arası

Picecake

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2016
73
87
18
45
Merhaba kızlar. Kız kardeşim için konu açıyorum lütfen bilenler cevap yazarsa çok sevinirim. Kız kardeşim Adapazarı'nda oturuyor İstanbul'da bir üniversiteye gidecek haftada 3 gün günü birlik zor olur mu diye soruyor.sizler olsanız çekilir mi o yol haftanın üç günü,pazartesi, Çarşamba, ve cuma günleri gidecek. Adapazarı İstanbul günü birlik gidik geleniniz varmı otobüsle

bizim okulda kocaelinden falan gidip gelenler vardı, ama bizde devam zorunluluğu yoktu, uygulamalı dersleri takip etmek ve sınav öncesi haftasında gelip not kovalamakyetiyordu.
devam zorunluluğu yoksa çok kasmasın.

Biraz uzak sanki.. çok yorucu olur gibime geldi..

Benim bi arkadaş var haftanın 5 günü sakaryadan avrupa yakasına gidiyor iş için. Servis varmış. 3 gün ne ki. Bi de devam zorunluluğu olmayan okulsa mis

Istanbul'un neresi?
İmkansız değil ama çok yipratici. Haftanın bir günü günübirlik çekilir ama üç günü... Ben kaldiramazdim sanirim
Hendekliyim. 21 yildir İstanbuldayim. Yıllardir gider gelirim. Yolları karış karış bilirim.

Valla bence çok zor olur ama kendi bileceği şey. İş için falan mecbur gidiliyor ama okul bu, şimdiden bu kadar yola falan değer mi.. Bende okul için uzun yol yapanlardanım, servis olunca sıkıntı olmuyor tabi uyuyoruz nihayetinde ama Adapazarı'ndan İstanbula bence yormayın kardeşinizi şimdiden. Yurda yerleşsin rahat etsin. Ben şuan şehir içinde yaptığım uzun yoldan bıkmış durumdayım şahsen. Tabi devam zorunluluğu olmayan bir bölümse bu dediklerim önemli değil.

Kısa süreli olsa idare edilebilir fakat okul olduğu için uzun süreli bir durum ve zamanla yıpratıcı gelir.

5 gün trenle gidip gelen kizlar vardı bizim dönem . 3 gün otobüsle bişey değil.

Çok teşekkürler kızlar. Avrupa yakasında okul. Saat sabah 7 de otobüse binersem 10 gibi okulda olurum diyor derslerde 11 gibi başlıyormuş yolda giderken ders falan çalışırım diyor 2 senelik bir okul esasında önerileriniz için çok teşekkürler bu arada

Çok teşekkürler kızlar. Avrupa yakasında okul. Saat sabah 7 de otobüse binersem 10 gibi okulda olurum diyor derslerde 11 gibi başlıyormuş yolda giderken ders falan çalışırım diyor 2 senelik bir okul esasında önerileriniz için çok teşekkürler bu arada

İyi de bu aşamada ne okulu

Yani yıl ortasında bir başka okuldan geçiş mi yapacak

Öyle ise şimdi nerede okuyor

Nerede kalıyor

Hiçbir sorun olmaz. Haftanın 3 günü çok değil. Sakarya’dan gidip gelen arkadaşlarım vardı benim.

Bu donem haftada 3 gun ama gelecek donem nasil olacak?

Benim istanbuldan izmite her gun giden arkadaslarim vardi.

3 gunse gidilebilir
Bazen kadikoyden umraniyeye 2.5 saatte gidiyorum. Isin icinde istanbul varsa inanin yakinda da olsaniz uzun suruyor

İyi de bu aşamada ne okulu

Yani yıl ortasında bir başka okuldan geçiş mi yapacak

Öyle ise şimdi nerede okuyor

Nerede kalıyor
Annemler Adapazarı'na taşınacaklar 1 aya kadar daha önce İstanbul'da oturuyorlardı hali ile kız kardeşimde onlarla beraber Adapazarı'na gidecek. Ve haftanın 3 günü gidip gelecek artık. Daha önce okulu,annemlere baya yakındı. Şimdi Adapazarı'na taşınacak olmak onu çok mutlu ediyor. Bıkmıştı İstanbul'dan

Back
X