• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanalı veya eşi Adanalı olanlar bir bakabilir mi

Adana candır,Adanalı Allahın adamıdır'! ben de adanalı olmaktan gurur duyanlardanım,her şehirde iyi-kötü insan vardır elbette,genelleme yapmamak lazım.ADANA PLAKASI GİBİ, 1 NUMARA BİR MEMLEKETTİR :)

Canım öncelikle inşallah evlilik hayalin gerçek olur :)

Ben doğma büyüme Adanalıyım,sevgilim de Adanalı,tüm çevremiz,işimiz,arkadaşlarımız hep burada.
Adana çok büyük bir şehir diyemem,ama çok da küçük değil,hem küçük hem büyük şehir havası var anlayacağın.

Gazipaşa taraflarında oturuyorum ben,her şey elimin altında,marketler,mağazalar,kuaförler vs. şehrin merkezi burası yani,ama şehir yavaş yavaş yukarı diye tabir ettiğimiz Süleyman Demirel,Mavi Bulvar,Kenan Evren(duymuşsundur belki) taraflarına doğru taşınıyor.
Oralar daha geniş daha ferah,yeni gelişen ve çok da güzel olan yerler.

Adana insanı da gayet iyidir,sıcakkanlı ve yardımseverdir.Dünyanın her yerinde arıza var,Adana'da da var tabi,onların önüne geçemiyoruz maalesef :)

Bir Antepli olarak çok da yabancılık çekeceğini zannetmiyorum,artık Adana-Mersin kadar yakın oldu Antep ile Adana birbirine.

Aklına takılan bir şey olursa buradan diğer Adanalı arkadaşlar ile beraber yardımcı olmaya hazırım :)

Sevgiler.

daha önceki iş yerimde adanalı biriyle çok sık tartışırdım ama öyle böyle değil..
ister istemez antipati oluştu bende ve adanalı mıı amannn derdim ..

büyük kouşmuşum,ama İYİKİ büyük konuşmuşummmm...

adanalı bir sevgilim var...adana seyhanlı ...dünya bir yana o bir yana..
ailesi nasıl daha iyi bir birey yapabilirdi bilmiyorum,minnettarım onlara..:17:

büyük konuşan ben şuan istese adana da yaşarım doğma büyüme bir İSTANBULLU olarak..:31::16:

daha önceki iş yerimde adanalı biriyle çok sık tartışırdım ama öyle böyle değil..
ister istemez antipati oluştu bende ve adanalı mıı amannn derdim ..

büyük kouşmuşum,ama İYİKİ büyük konuşmuşummmm...

adanalı bir sevgilim var...adana seyhanlı ...dünya bir yana o bir yana..
ailesi nasıl daha iyi bir birey yapabilirdi bilmiyorum,minnettarım onlara..:17:

büyük konuşan ben şuan istese adana da yaşarım doğma büyüme bir İSTANBULLU olarak..:31::16:

Mutluluklar canım :) İnşallah buraya gelin olarak gelirsin :)

Mutluluklar canım :) İnşallah buraya gelin olarak gelirsin :)

teşekkür ederim..:17: kısmet gerçekten..ama olmasa bile onun gibi birini tanıdığım için,
bana adana insanını bu kadar iyi tanıttığı için minnet borcum var ona..:31:

bu arada göçmen çok benimde bildiğim orada..sevgilim de nogay göçmenii:12:

Back