- 3 Şubat 2018
- 6.459
- 24.875
- 348
- 28
- Konu Sahibi sorrandess
-
Doğruları çat çat söylemek ankarada kurs olduğunu söylemek miBen rahatsız değilim ki niye gözardı edeyim? Siz rahatsızsanız edersiniz, ben yazarım görmezsiniz.
Bir şeye sinirlenmiyorum, çok sakin bir insanım. Şu anda da sinirli değilim aksine sakinliğin de dibine vurmuş vaziyetteyim. Siz sadece doğruları çat çat söyleyen insanlara alışkın olmadığınız için sinirli olduğumu sanıyorsunuz.
Aynen bizim hobimiz yemek yemek şırdan kebap falanBir kez Adana'da misafir oldum. Öğleden sonra gittik rosto ve patates püresi yapmışlardı. Her halde akşam yemeği bu dedim. Yedik ve akşam erken vakit dışarı çıktık. Şırdan söylediler ben yiyemedimSonra eve geldik balkonda evin babası kıyma kavuruyordu bu ne? Dedim gece yeriz dediler Sanırım hobi olarak yemek yiyorlar.
Ama çok eğlenceli insanlar. Allah var yemekleri aşırı güzeldi
Ziyapaşa biraz geride kalıyor. Duygu kafenin oraya git Sana eşlik etmek isterdim barayoluna 15 dk yürüme mesafesindeyim ama işler güçler anksiyeteler falanmacera istemiyorum teşekkürleray barajyolunda gerçekten güzel yerler var iki üç yer mesken edindim hatta sanırım ziyapaşa tarafı mı oluyor tam emin değilim ama akustik kültür var orası da şahane ama tek olmuyo işte bir yerde tıkanıyor
Ben ankarada yaşıyorum en dandik kursun 4 saati 4.500 Bir ay önce sordum ben de.4k bana normal gelmedi ama yine de gittim bu arada şan eğitimineay 1 saat olsa içim yanmıcak 30-40 dakika ya
halk eğitimin hem saatleri hem de kitlesiyle uyuşamadım yok ya karar verdim bebiş yapmam lazım acilen
evet insan vakit de bulamıyor işte insanlar anlamıyor bunuZiyapaşa biraz geride kalıyor. Sana eşlik etmek isterdim barayoluna 15 dk yürüme mesafesindeyim ama işler güçler anksiyeteler falan
Allah razı olsun, devam demeseniz ne yapardımDoğruları çat çat söylemek ankarada kurs olduğunu söylemek mivayy bee acayip dobra bir insansınız hayatımda böylesini hiç görmemiştim gerçekten hdhdhd
Siz kendi içinizde çok garip bir dünya yaşıyosunuz anladım ben sizi. Böyle devam.
Bilmem site yöneticisi olmadığınız halde bdv lik olmayan konuları bu kadar dert etmezdiniz belkiAllah razı olsun, devam demeseniz ne yapardım
bu agresif yorumları teşkilat üyeleri olarak mı yolluyorsunuz? evet akşam dans dersleri oluyor kaç yerle görüştüm işten çıkan insanlar akşam derslerine rağbet gösteriyor kontenjan bulamıyorum ya da hiç akşam dersi olmuyor bu dans akademilerine göre değişiklik gösteriyor. seramik için de geçen gün bir yere gittim 7de kapatıyorlardı rica ettim yarım saat uzattırlar hanımefendiAnnemin bilgisayar kasası dağıtıp toplamayı bile öğrendiği şehirde sizin kendinize göre bir kurs bulamamanız çok ilginç. Özel veya belediyenin açtığı milyon tane kurs var çünkü.
Dans dersleri genelde akşam oluyor zaten. İnsanlar işten çıkıp gidiyor. Vardiyalı çalışmıyorsanız 4267 tane dans kursunun hepsinde uygun saat bulursunuz. Gittim, oradan biliyorum.
Bunlar dışında hafta sonu gidebileceğiniz workshoplar yapılıyor seramik, yemek vs bir sürü alanda.
İlgim olmadığı için pek bilgim yok ama eminim günlük geziler yapan gruplar da vardır.
Biraz arama yapsanız sonrasında instagramda 500 tane farklı kurs ve etkinlik düşer zaten önünüze.
Madem evden çalışıyorsunuz ve arkadaş edinmek istiyorsunuz, o zaman paranıza kıyacaksınız biraz.
Sokaktan insan çevirip arkadaş olalım mı diyemeyeceğinize göre yapacak başka bir şey yok.
Düzen seviyorum ben, düzeni bozan insan sevmiyorum. Dert etmedim zaten, eleştirdim. Ufak şeyleri dert edemiyorum üzgünüm. Size de tavsiye ederim çogzel.Bilmem site yöneticisi olmadığınız halde bdv lik olmayan konuları bu kadar dert etmezdiniz belki
Valla ben dert de etmiyorum eleştirmiyorum da. Forumu da bu kadar önemsemiyorum, biri bdv de dert olmayan bir konu açtı diye düzenim bozulmuyor. Bunu adminler düşünür gereğini yapar zatenDüzen seviyorum ben, düzeni bozan insan sevmiyorum. Dert etmedim zaten, eleştirdim. Ufak şeyleri dert edemiyorum üzgünüm. Size de tavsiye ederim çogzel.
Bence istanbul harici hep bir sosyalleşme sorunu var ben ankaradayım ve pastacılık kursuna yazılayım hem öğrenirim hem sosyalleşirim diye düşündüm ama bırakın pastacılığı doğru düzgün yemek kursu bile bulamadım hem de başkent yani. Adanayı severim ama bence orası da sosyallik açısından cafe restoranttan ibaret maalesef.
Ee bana ne bundan peki? Sordum mu?Valla ben dert de etmiyorum eleştirmiyorum da. Forumu da bu kadar önemsemiyorum, biri bdv de dert olmayan bir konu açtı diye düzenim bozulmuyor. Bunu adminler düşünür gereğini yapar zaten
Yahu asıl ben size en başında fikrinizi sordum mu beni ilk alıntılayan sizsiniz zatenEe bana ne bundan peki? Sordum mu?
bu agresif yorumları teşkilat üyeleri olarak mı yolluyorsunuz? evet akşam dans dersleri oluyor kaç yerle görüştüm işten çıkan insanlar akşam derslerine rağbet gösteriyor kontenjan bulamıyorum ya da hiç akşam dersi oluyor bu dans akademilerine göre değişiklik gösteriyor. sermamik için de geçen gün bir yere gittim 7de kapatıyorlardı rica ettim yarım saat uzattırlar hanımefendiyani yalan söyleyecek halimiz yok bu soruyu sorduğuma göre gerçekten bulamıyorum demektir annenizi tebrik ederim ancak ilgilenmiyorum.
paraya kıymakla ne ilgisi var bir sürü kursa katıldım ancak bireysel oluyor diyorum nesini anlatamıyorum anlamadım
Ankarada mı anneniz bana da pastacılık kursları önerir misiniz özelden mümkünsebence siz bilmiyorsunuz annem baya sosyallesiyor kurslar kadın dernekleri falan araştırsaniz daha neler vardır. Küçük bir şehirden bahsetmiyoruz
Mesajınıza yanıt verdim ben. Forum ya hani burası, alıntıla butonu falan var.Yahu asıl ben size en başında fikrinizi sordum mu beni ilk alıntılayan sizsiniz zaten
Kudranin hiç işi gücü yok zatensanırım ss alıp twittera atmalık bi sohbet dizayn etmeye çalışıyor prim yaptırmayalım ciddiye alıp çok bile cevap verdim
teşekkürlerYorumun neresi agresif tam olarak? Gayet normal yazıp çıktım. Evde oturmaktan iletişim sıkıntıları yaşamaya mı başladınız nedir anlamadım.
Tamam siz yok diyorsanız yoktur. Bin yıldır bildiğim şehri sizden öğreneceğim ya.
Şu var bu var diyoruz, yok diye diretiyorsunuz.
Yoksa yoktur. Bi kek çırpıp komşuya gidin o zaman tanışmaya. Daha ne diyebiliriz?
Dışarı çıkarken sizi mi çağıralım anlamadım ki
Valla ben sizin hayata bakış açınızla da düzen sevip sevmemenizle de ilgilenmiyorum deminden beri şu hakkım bu hakkım diyip anlatıp duruyorsunuz. Şükür iyi ki sıkıldınız benden sıkılmasanız akşama kadar yazardınız herhalde. Haydi iyi forumlar.Mesajınıza yanıt verdim ben. Forum ya hani burası, alıntıla butonu falan var.
Ama sizin hayata ve foruma bakışınızla ilgilenmiyorum. İlgilenseydim sorardım.
Sıkıldım sizden biraz, hadi selametle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?