• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adanada yapacak bir şey yok mu

Halk eğitim kurslarına kayıt olun o zaman arkadaş bulursunuz,eşinizin arkadaşları yok mu hiç sizin gibi evli olan onlarla tanışın.
halk eğitim kurslarının saatleri uymuyor bana 18:00 sonrası olan kurslar ise ingilizce a1, diksiyon dersleri hepsini araştırdım diksiyon derslerine katıldım bu arada bildiğiniz türkçe öğretiyorlar hani bana uygun bir kurs değildi malesef, eşimin arkadaşları var ama hepsi çoluklu çocuklu benim tek çarem bi bebek yapmak sanırım 😅

Bence istanbul harici hep bir sosyalleşme sorunu var ben ankaradayım ve pastacılık kursuna yazılayım hem öğrenirim hem sosyalleşirim diye düşündüm ama bırakın pastacılığı doğru düzgün yemek kursu bile bulamadım hem de başkent yani. Adanayı severim ama bence orası da sosyallik açısından cafe restoranttan ibaret maalesef.
Kayinvalidem Kirikkalede yaşıyor.Oğlumun doğumgünü için pasta yaptirmak istedim, birini tavsiye ettiler. Ankara'da belediyenin kursu varmış sanırım, ona katılmış. Şimdi pasta yaparak güzel kazanıyor dediler. Çok yoğundu, benim siparişimi kabul etmedi 😃 siz bulamamissiniz bence

hanımefendi veya beyefendi sanırım adanada yaşamıyorsunuz o yüzden önünüze geleni direkt göndermişsiniz ben açıklayayım öncelikle adanada deniz şehir merkezinde değil dalış olayı için burdan nerdeyse 2 saat gitmem gerek zaten mesaim 6da bitiyor emin olun o dalış dersleri de gündüz oluyor
dans dersleri için de aynı şey geçerli mesaimin bitişiyle uyuşmuyor la noche ile görüşmüştüm
turkuaz akademi veya diğer sanat kursları genellikle çocuk ağırlıklı oluyor yetişkin kurslarında ise kontenjan bulamıyorum 18:00 sonrası için.
fitness bu konuya verilebilecek bir örnek değil her yerde var zaten orda nasıl arkadaş bulucam ne alaka armut piş ağzıma düş siz konuya ayar oldunuz o yüzden yerli yersiz örnekler atmışsınız ama durum bu kadar basit değil malesef 👍🏻
Hanımefendi ben konuyu ilk okuduğumda sizi çalışmayan ve vakti bol olan bir kadın zannetmiştim ama mesainiz zaten geç bitiyormuş.Madem çalışıyorsunuz iş arkadaşlarınız ile plan yapsanız onlarla kaynaşmayı deneseniz

hanımefendi veya beyefendi sanırım adanada yaşamıyorsunuz o yüzden önünüze geleni direkt göndermişsiniz ben açıklayayım öncelikle adanada deniz şehir merkezinde değil dalış olayı için burdan nerdeyse 2 saat gitmem gerek zaten mesaim 6da bitiyor emin olun o dalış dersleri de gündüz oluyor
dans dersleri için de aynı şey geçerli mesaimin bitişiyle uyuşmuyor la noche ile görüşmüştüm
turkuaz akademi veya diğer sanat kursları genellikle çocuk ağırlıklı oluyor yetişkin kurslarında ise kontenjan bulamıyorum 18:00 sonrası için.
fitness bu konuya verilebilecek bir örnek değil her yerde var zaten orda nasıl arkadaş bulucam ne alaka armut piş ağzıma düş siz konuya ayar oldunuz o yüzden yerli yersiz örnekler atmışsınız ama durum bu kadar basit değil malesef 👍🏻
Tabi ki adanada yaşamıyorum. Evinizi de bilmediğim için lokasyon tahmini yapamadım kusura bakmayın. Koskoca şehirde kendinize uygun bir etkinlik bulamıyorsanız yukarıda bir arkadaşa da yazdığım gibi şehrin sorunu değildir bu, siz beceremiyorsunuzdur.

Hanımefendi ben konuyu ilk okuduğumda sizi çalışmayan ve vakti bol olan bir kadın zannetmiştim ama mesainiz zaten geç bitiyormuş.Madem çalışıyorsunuz iş arkadaşlarınız ile plan yapsanız onlarla kaynaşmayı deneseniz
hanımefendi ben remote çalışıyorım istanbul genel müdürlüğe bağlıyım benden başka adanadan çalışan yok

Tabi ki adanada yaşamıyorum. Evinizi de bilmediğim için lokasyon tahmini yapamadım kusura bakmayın. Koskoca şehirde kendinize uygun bir etkinlik bulamıyorsanız yukarıda bir arkadaşa da yazdığım gibi şehrin sorunu değildir bu, siz beceremiyorsunuzdur.
şehrin sorunu demedim zaten bilenler yönlendirsin dedim ben de sizin gibi şehre yabancı birisi olarak ilk iş googledan yardım aldım emin olun hepsiyle de görüştüm ama şartlar gereği uygun aktiviteyi bulamadım bu yüzden de bu konuyu açtım gördüğünüz gibi bu konu hakkında da soru sorulabiliyormuş ilk başta şaşırmıştınız umarım şaşkınlığınız gitmiştir 👍🏻

şehrin sorunu demedim zaten bilenler yönlendirsin dedim ben de sizin gibi şehre yabancı birisi olarak ilk iş googledan yardım aldım emin olun hepsiyle de görüştüm ama şartlar gereği uygun aktiviteyi bulamadım bu yüzden de bu konuyu açtım gördüğünüz gibi bu konu hakkında da soru sorulabiliyormuş ilk başta şaşırmıştınız umarım şaşkınlığınız gitmiştir 👍🏻
Yok hala şaşırıyorum. Yoğun çalışıyorsunuz, her yer uzak, hiç bir yere gidemezsiniz ama etkinlik istiyorsunuz. Ne diyelim umarım bulursunuz.

Abartmasanız mı? Ablam belediyenin pastacılık kursuna gitti evine yürüme mesafesindeydi, üzerine kızılayda bir kur daha aldı, şimdi kendi butik pastalarını yapıyor. Ankarada bulamadıysanız bunun şehirle alakası yoktur.
Hiçbir yer bulamadım demiyorum doğru düzgün bir yer bulamadım diyorum. Kızılaya evim uzak. Siz niye herkese bu kadar gergin yorumlar yazıyosunuz ayrıca konu sahibine de nasıl patlayacağınızı şaşırmışsınız google dan ara bul bilmem ne. Kim nerde ne yapacağını ne zaman konu açacağını size mi soracak yani? Ne tuhaf hareketler.

Hiçbir yer bulamadım demiyorum doğru düzgün bir yer bulamadım diyorum. Kızılaya evim uzak. Siz niye herkese bu kadar gergin yorumlar yazıyosunuz ayrıca konu sahibine de nasıl patlayacağınızı şaşırmışsınız google dan ara bul bilmem ne. Kim nerde ne yapacağını ne zaman konu açacağını size mi soracak yani? Ne tuhaf hareketler.
sanırım ss alıp twittera atmalık bi sohbet dizayn etmeye çalışıyor prim yaptırmayalım ciddiye alıp çok bile cevap verdim

İstanbul dışında yok derseniz var diyen birileri çıkar.

Hayır bana sormayacaksınız. Ama bdv konusu olmayan konuları eleştirmek de hakkımız. Rahatsız oluyorsanız gözardı et butonu çok yakınınızda.

İstanbul dışında yok derseniz var diyen birileri çıkar.

Hayır bana sormayacaksınız. Ama bdv konusu olmayan konuları eleştirmek de hakkımız. Rahatsız oluyorsanız gözardı et butonu çok yakınınızda.
Yahu bdv konusu değilse de sitenin yöneticileri gelir müdahale eder. Neden sitenin tapusu sizdeymiş gibi davranıyosunuz eleştirmek hakkımız bilmem ne garip bir şekilde fazla sahiplenmişsiniz forumu. İstanbul dışında yok demedim doğru düzgün bir yer yok dedim doğru düzgünün kriteri öznel bir şey herhalde değil mi? Ne kadar tuhaf gergin bir üyesiniz yani reel hayatınızda neye sinirleniyorsunuz bilmiyorum ama burada kimseden o siniri çıkaramazsınız. Siz beni gözardı edin mümkünse çünkü yorumuma durduk yere yazan sizsiniz.

yazıyorum arıyorum zaten saçma sapan şan eğitimi resim dersleri var aylık 4k istiyorlar ve sadece 4 ders ayrıca o dersler de bireysel yani benim isteğime hiç hizmet etmiyor sorun bu zaten yapılacak bir şeyler tabiki var ama çevresi olmayan birisi için yapılacak bir şey yok isterseniz tekrar konu açacağım zaman size sorabilirim zaten yabani hayvan gibi arkadaşım yok diyorum şurdan iki üç kişiye soru sormak istedim suç mu skdkskdlf
4bin normal 4 ders için. O zaman halk eğitim kurslarına gidin hem kalabalık hem bedava 😏

Dışarıya çıkmak için arkadaş ya da kurs bulmayı beklemeyin. Evde çalışmaya yeni başlayanların en büyük hatası bu oluyor. Her gün mutlaka giyinip kuşanıp küçük bir yürüyüş birkaç mağaza gezmesi ve bir cafede bir Türk kahves gibi bir rutininiz olsun hem kilonuzu kontrol eder hem de kendinizi o kadar daralmış hissetmezsiniz. Adana’da illa ki kültür merkezleri vardır belediyenin de vardır orada söyleşiler filan olur oralara gidebilirsiniz o sırada da süşük fiyatlı kurslar ararsınız

Yahu bdv konusu değilse de sitenin yöneticileri gelir müdahale eder. Neden sitenin tapusu sizdeymiş gibi davranıyosunuz eleştirmek hakkımız bilmem ne garip bir şekilde fazla sahiplenmişsiniz forumu. İstanbul dışında yok demedim doğru düzgün bir yer yok dedim doğru düzgünün kriteri öznel bir şey herhalde değil mi? Ne kadar tuhaf gergin bir üyesiniz yani reel hayatınızda neye sinirleniyorsunuz bilmiyorum ama burada kimseden o siniri çıkaramazsınız. Siz beni gözardı edin mümkünse çünkü yorumuma durduk yere yazan sizsiniz.
Ben rahatsız değilim ki niye gözardı edeyim? Siz rahatsızsanız edersiniz, ben yazarım görmezsiniz.

Bir şeye sinirlenmiyorum, çok sakin bir insanım. Şu anda da sinirli değilim aksine sakinliğin de dibine vurmuş vaziyetteyim. Siz sadece doğruları çat çat söyleyen insanlara alışkın olmadığınız için sinirli olduğumu sanıyorsunuz.

4bin normal 4 ders için. O zaman halk eğitim kurslarına gidin hem kalabalık hem bedava 😏
4k bana normal gelmedi ama yine de gittim bu arada şan eğitimine 😂 ay 1 saat olsa içim yanmıcak 30-40 dakika ya
halk eğitimin hem saatleri hem de kitlesiyle uyuşamadım yok ya karar verdim bebiş yapmam lazım acilen 😂

Dışarıya çıkmak için arkadaş ya da kurs bulmayı beklemeyin. Evde çalışmaya yeni başlayanların en büyük hatası bu oluyor. Her gün mutlaka giyinip kuşanıp küçük bir yürüyüş birkaç mağaza gezmesi ve bir cafede bir Türk kahves gibi bir rutininiz olsun hem kilonuzu kontrol eder hem de kendinizi o kadar daralmış hissetmezsiniz. Adana’da illa ki kültür merkezleri vardır belediyenin de vardır orada söyleşiler filan olur oralara gidebilirsiniz o sırada da süşük fiyatlı kurslar ararsınız
evet bu yürüyüş olayını yarından itibaren hayatıma dahil edip rutin haline getiricem dediğini gibi. teşekkür ederim ☺️

Macera isterim diyosan hürriyet iyidir hshshshssh :KK53: :olamaz: Mekanlarda takılcam diyosan barajyoluna menderes büyük saat falan aklıma bukadar geldi
macera istemiyorum teşekkürler 😂 ay barajyolunda gerçekten güzel yerler var iki üç yer mesken edindim hatta sanırım ziyapaşa tarafı mı oluyor tam emin değilim ama akustik kültür var orası da şahane ama tek olmuyo işte bir yerde tıkanıyor :(

Back