Adana'da veya Gaziantep'te önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

ben öle herkese yapmıyorum görmem lazım muayene etmem lazım dedi keşke şu özelden bi yazabilsek de işte muayene etmeden herkese yapmıyorum dedi

cnm ya muayene dediğin sadece bakıyor yani değilmi?hani elle filan yapılan değil yoksa ben naparım bilmiyorum cesaret edemem heralde:26: gerçi gideceğim dr yapmıyomuş dream yazmış ama öyle birşey varsa hazırlayayım kendimi şimdiden

Son düzenleme:

chesme canım ben önceden muayene olmadan gittim.istersen operasyonu başından sonuna anlatayım ama yok kafama takarım istemem anlatma dersen anlatmayım. zor bişey değil korkma bu kadaaaaarrr

doktorun muayene etmek istemesini sebebi aynen dreamin dediği gibi ban da haklı geldi dogrusu ücrette aynen kdr nin dediği gibi 1500 tl dedi ya işte dr bana iki ay denize kaplıcaya gitmemen lazım dedi sanırım mikrop falan kapmamak için ya ben mayıs gibi yaptıracaktım işte ama öle deyince sanırım nisan da olabilirya bekleyip aklımızda sorun olarak kalcagına yaptıralım bitsin bence ben bir an önce yaptırmak istiyorum doğrusu

ben de erken yaptırmak istiyorum aslında
hatta bu hafta sonuna muayene için randevu alsam iyi olur işte beni izin düşündürüyor
canım peki ameliyat için testler istedi demiştin
hangi testler bunlar
ben burda yaptırsam
bu arada muayene için de ücret alıyor mu

violen canım adını değiştirmişsin öncelikle iyi yapmışsın. denize kaplıcaya girlmemesinin sebebi o bölgenin kuru kalması gerektiği için. bana banyo yaparken ayakta yap demişti oturarak yapma. tuvaletten sonra o bölgeyi yıkamıyorum bile Ebru hanım öyle dedi. nazikçe kurulayıp ıslak mendille siliyorum. ki deniz, kaplıca fazlasıyla o bölgeye su temas edecek o yüzden sakıncalı. paranı denkleştirebilirsen bir an önce yaptır canım hem psikolojin düzelecek hem de iyileşme süreci daha çabuk olacak

dreamcim ameliyattan sonra kanama oldu mu hiç ve
spor da yasak öyle değil mi

dreamcim ameliyattan sonra kanama oldu mu hiç ve
spor da yasak öyle değil mi

2-3 gün çok az bikaç damla şeklinde oldu canım kanamam. spor tabi sakıncalı canım oturup kalkmana dikkat edeceksin bacaklarını ayırmayacaksın asla. ama onun dışında günlük hayatına devam edebiliosun yani hep yatacaksın diye birşey yok

2-3 ay giibi bir süre yeterli mi peki bunlar için
yani ne zaman evleneceğimi bilmiyorum
uzun bir süre de sürekli dikkat etmek zor olabilir

evt bende onu merak etmiştim dedim sürekli mi dikkat edicem yoksa bi kaç ay mı ban dediği yok sadece bi kaç ay dikkat et sonra normal hayatına dön mesele bu yaz denize girme ama sonrasında istediğini yap
demişti dogru demi dream yanlış anlamamışlım yoksa benim de önümde düğün felan yok

testleri sormuşsun ama ne oldugunu ayrıntılı bilmiyorum ki bide yani adam bi kagıda işaretledi verdi yaptrı gel dedi muayene ücreti alıyor tabi i görüşme sadece para almıyo ama ben sigortalı oldugumdan muayene ücreti sadece normal hastane ücreti ödedim anlaşmalıymış zaten yani yoksa 140 tl muayene ücreti

bu yaz denize girme demişsin canım
ben denize girmezsem ailem şüphelenir benden
sürekli yüzen aktif biriyim
diyelim nisanda yaptırsam
temmuzda denize girebiliriz heralde yani inş
ama yaza yakın yaptırırsak denize giremeyiz öyle degil mi doğru mu anladım canım

belki testler kişiden kişiye değişiyo olabilir şimdi bu geldi aklıma yani benden de farklı testler isteyebilir
sigorta dedin de ismimiz her şeyimiz hastanede kayıt altına alınıyo muayene ettikten sonra hasta muayene defteri açtı mı dktor açtıysa hymenle ilgili bişi yazdı mı yoksa normal bir kontrol mu yazdı canım yani sonradan bir sorun yaşamayalım bu konuda hymen ameliyatı yazmaz inş ne bilim off paranoyak mı oldum ne

evt muayene oldum ama hiç düşünmedim tabiki sana dosya acıyorlar
ama ne kadar resmi bilemem hem ben oralarını düşünmüyorum kim nerden bilecekki
onlar ne yapacaklarını biliorlardır bence bir sürü insan yaptırıyo ben muayenen oldum ve ücreti de devlet ödicek ama ne yazdılar flan hiç bilmiyom inan kafama da takmıyorum sonuçta kimseye ne oldugunu acıklamak zorunda değilsin sen üstelik farklı şehirdesin kim nerden bilecek bence öle ben oralarını takmıyorum bu kadar detaylı düşünürsen huzursuz olursun önemli olan doktora güvenmek degilmiydi bilmiyorum kızlar yanlış mı düşünüyorum

güvenlik açısından sorun olmaz kızlar doktor mutlaka önlemini alıyordur sonuçta çok hassas bir konu.birde kadın dogum doktoruna sadece kadınlar gitmiyorki hormon bozukluğu tüylenme vs. bir sürü bahane var.aslında deniz meselesi benide düşündürüyor yaz sonuçta denize girmemek dikkat çekebilir.acaba eylül gibimi yaptırsam bilemedim

ya benim öle deniz olmasa da olur yani bu sene ama bende beklesemmi acaba ama arkadaşlar doktorla iritbata geçmişken yaptırıp bir an önce rahtlamak istiyorum açıkçası katlanırım diorum bir yazımızda böle mahfolsun hergün kahrolacagıma bilmiyom ki fikriniz ne kızlar ya ufff

kızlar çok yorum yazmışsınız çok şey kurcalıyor kafanızı kıyamam size ya.benim doktorum hiç kayıt altına almadı direkt operasyonu oldum paramı peşin verdim çıktım ama siz de kendinizi yiyip bitirmeyin. bir dahaki gittiğinde violen sölersin açıkça kayıda almayın diye. sondakika chesme siz de öle dersiniz. denize girmek konusuna gelince nisanda operasyonu yaptırıp temmuzda denize girilmeyebilir canım benim düğünüm mayısta ben düğüne 2 ay 10 gün kala yaptırdım deniz sorunum yok ama sizin için sorucam Ebru hanıma bu konuyu. operasyonu biraz anlatayım. chesme özellikle senin için söylüyorum akıntın varsa bile zaten operasyon öncesinde iyice heryerini tentürdiyotla siliyor taa içine kadar pamukla. sonra ince uçlu bir iğneyle hani diş çektirirken vururlar ya öyle bir iğneyle vajinanın taa içlerine ilaç gönderiyor tabi iğnenin acısı biraz hissediliyor ilk girişte sinek ısırığı gibi. sonra kesiyor kırt kırt sesleri duyuyorsun kan akıyor tabi bu arada. kansız ameliyat olmaz.o da nekadar diyeyim bir yemek kaşığı kadar toplasan. neyi kesiyor nerden kesiyor bilemem sonra misine olur ya onun gibi şeffaf ve kalın bir ip diyim artık eriyen ip ile dikiyor diktiğini hissediyorsun. düğüm atıyor ucunu kesiyor tamam bitti.sonra otururken filan içinde bi gerginlik hissediyosun tabi.ben şuan eskisinden farklı olduğunu hissediyorum tuttuğunu hissediyorum.canlarım hiç korkmayın sadece acı veren yeri dediğim gibi uyuşması için iğne vururkenki iğnenin acısı başka bi acı yok

dream çok saol yazdıkların için herşeyi çok güzel anlatmışsın ben inanıyorum sende bize güzel haberi vereceksin akıntıyıda kafaya takmıyım o zaman zaten tentürdiyotla temizleniyomuş boşu boşuna kafamı kurcalıyodu

arkadaşlar sinirlerim acayip bozuk birkaç gündür rahatsızdım giremiyodum kkya
bu izin işi beni sinir ediyo
bana adanada mersinde antepte bu işi yaptırabileceğim başka bir dr bulsak çok ii olur napcam ben
gidip yaptırıp dönmek istiyorum psikolojim hiç ii değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…