dreamcim ben mayıs gibi yaptırmayı düşündüğümü söylemiştim acaba sonrasınd sürekli olarak dikkatli olmamız mı gerekiyor spor oynama vb aktivitelerde sonuçta ne zamn evlenirim belli bide hemen bu yaz denize girmem de bir sakınca olur mu acaba ya sen kendinden bahsetsen biraz nasıl oldu tuttumu mutlu musun için rahat mı yani kaası rahtlıyor mu insanın nasıl bir durum bu ya aslınd çok üzlüyorum ama benden başkasıda bana üzülmez o yüzden başımın çaresine bakmam lazım sanırım
ceshme senin yazılarını gördüm de sen ne yaptın bu ameliyat işini
hallettinmi ben yarın görüşmeye gidecegim çok heyecanlıyım ve korkuyorum
dream ben ebru hanıma mail attım akıntı için saolsun cevap vermiş hemen cep telefonunu vermiş haftasonu diye arayamadım haftaiçi aramayı düşünüyorum hem merak ettiklerimide sorarım sanırım önce bu akıntı sorununu çözmem lazım
kızlar gittim konuştum doktorla buugün baya bi rahtlaattı beni ve muayene etti bide testler verdi onları yaptır gel dedi sanırım ameliyat için sorun yok gibi gözüküyo sadece ilk ikki ay denize kaplıca falan giremiyorsun olsun o kadar da zaten sandakika seni de söledim muayene etmem görmem lazım dedi gidip direk yaptırmak olmaz dedi iki saat operasyon sürer dedi iki satte burda dinlenirsin ondan sonra tamam ddedi bide bir ay sonra kontrol var tabi mayıs gibi gidecegim işte ben herlde daha önceye de alabilirim maddi duruma baglı ama belki daha da büyük bi derdim çıktı aerkadaşlar dedi ki yumurtalıkların zayıf biran önce evlen çocuk yap beynimden vurulmuşa döndüm asıl şimdi düşünüyorum hemn ameliyat oldum diyelim para verip koca alamzsın ki uf ya nasıl zor bi hayat
canım 2 gündür nete giremiyorum naptın aradınmı ebru hanımı konuştunmu? o akıntı için ne önderdi sana
kızlar gittim konuştum doktorla buugün baya bi rahtlaattı beni ve muayene etti bide testler verdi onları yaptır gel dedi sanırım ameliyat için sorun yok gibi gözüküyo sadece ilk ikki ay denize kaplıca falan giremiyorsun olsun o kadar da zaten sandakika seni de söledim muayene etmem görmem lazım dedi gidip direk yaptırmak olmaz dedi iki saat operasyon sürer dedi iki satte burda dinlenirsin ondan sonra tamam ddedi bide bir ay sonra kontrol var tabi mayıs gibi gidecegim işte ben herlde daha önceye de alabilirim maddi duruma baglı ama belki daha da büyük bi derdim çıktı aerkadaşlar dedi ki yumurtalıkların zayıf biran önce evlen çocuk yap beynimden vurulmuşa döndüm asıl şimdi düşünüyorum hemn ameliyat oldum diyelim para verip koca alamzsın ki uf ya nasıl zor bi hayat
ben öle herkese yapmıyorum görmem lazım muayene etmem lazım dedi keşke şu özelden bi yazabilsek de işte muayene etmeden herkese yapmıyorum dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?