Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende adanadan arıyorum baglantıya geçelim hepbirlikte yaptıracak kisiler olarakk.. yardımlarınıza ihtiyacım varrr
arkadaşlar sinirlerim acayip bozuk birkaç gündür rahatsızdım giremiyodum kkya
bu izin işi beni sinir ediyo
bana adanada mersinde antepte bu işi yaptırabileceğim başka bir dr bulsak çok ii olur napcam ben
gidip yaptırıp dönmek istiyorum psikolojim hiç ii değil
neden vazgeçtinki o drdan?bende şehir dışına gidicem mecburen senin dr güvenilir bir dr bence vazgeçme
kızlar çok yorum yazmışsınız çok şey kurcalıyor kafanızı kıyamam size ya.benim doktorum hiç kayıt altına almadı direkt operasyonu oldum paramı peşin verdim çıktım ama siz de kendinizi yiyip bitirmeyin. bir dahaki gittiğinde violen sölersin açıkça kayıda almayın diye. sondakika chesme siz de öle dersiniz. denize girmek konusuna gelince nisanda operasyonu yaptırıp temmuzda denize girilmeyebilir canım benim düğünüm mayısta ben düğüne 2 ay 10 gün kala yaptırdım deniz sorunum yok ama sizin için sorucam Ebru hanıma bu konuyu. operasyonu biraz anlatayım. chesme özellikle senin için söylüyorum akıntın varsa bile zaten operasyon öncesinde iyice heryerini tentürdiyotla siliyor taa içine kadar pamukla. sonra ince uçlu bir iğneyle hani diş çektirirken vururlar ya öyle bir iğneyle vajinanın taa içlerine ilaç gönderiyor tabi iğnenin acısı biraz hissediliyor ilk girişte sinek ısırığı gibi. sonra kesiyor kırt kırt sesleri duyuyorsun kan akıyor tabi bu arada. kansız ameliyat olmaz.o da nekadar diyeyim bir yemek kaşığı kadar toplasan. neyi kesiyor nerden kesiyor bilemem sonra misine olur ya onun gibi şeffaf ve kalın bir ip diyim artık eriyen ip ile dikiyor diktiğini hissediyorsun. düğüm atıyor ucunu kesiyor tamam bitti.sonra otururken filan içinde bi gerginlik hissediyosun tabi.ben şuan eskisinden farklı olduğunu hissediyorum tuttuğunu hissediyorum.canlarım hiç korkmayın sadece acı veren yeri dediğim gibi uyuşması için iğne vururkenki iğnenin acısı başka bi acı yok
dream ne zamandır yok nerdesinn dream
kızlar geldimmmmm interneti kapattırdım cafelerden de girilmiyor foruma korumalı site sanırım. karapapatya ceshme sondakika ve diğer arkadaşlarım şuan kendimi çok iyi hissediyorum 25 şubatta yaptırmıştım operasyonu. karapapatya senin sorunu cevaplıyorum ameliyat 20 dk filan sürdü ama anlamadım 5 dk gibi geldi Ebru Hanımla muhabbet ettik operasyon sırasında. ayağa kalktığımda içimde bi gerginlik olduğunu hissetmeye başladım tuttuğunu da dikişler gerilmez duruma geldiğinde yaklaşık 2 hafta sonra hissetmeye başladım canım. önceden muayene olayına gelince her dr yapmaz herkese bu ameliyatı. Ebru Hanım bence insan psikolojisinden konuşmandan vs çok ii anlıyor. test vs de yamadığı için 1 günde gittim geldim ben. nisanın sonu mayısın başı gibi Ankaraya kontrole gidicem tutmuşmu diyeEbru hanım gel dedi. gelmek isteyen varsa hbrleşelim yanınızda olurum bi destek hiç olmazsa. özelden msj atan arkadaşım özel yazamıyorum. kanama daha olmadı düğünüm 3,5 hafta sonra. haberdar edicem sizi kızlar
cnm peki sen nerede ve hangi doktora yaptırdın? Ne kadar ücret ödedin. Eski msjlara baktımda bulamadm bisey. Gözümden kacmsta olabilirkızlar sizin adınıza çok sevindim. sondakika canım önceden muayeneye gerek yok ben direkt gittim ve yaptırdım. chesme arkadaşımın da dediği gibi doktorunuz önceden bu operasyonu başarıyla gerçekleştirmiş. herşey yolunda gitmeye başladı bile. içiniz rahat olsun artık geceleri rahat uyuyun.operasyonla ilgili sormak istedikleriniz varsa da sorun bana
dreamcim inş hayırlısıyla atlacaksın
bakalım biz nasıl atlatcaz bu durumu
evet artık ben de evleniyorum
benim için bir süpriz oldu
bu evlilik
hayırlısı bakalım
evet bayanlar antepte adanada yok mu bu yöntemi yapacak güvenilir bir doktor
var canım var ben hem de izlemiştimoperasyonu o kız arkadaşımın dünya güzelleri 2tane kızı var şuan mutlu mesut 7 yıllık ewli
HASAN İPEK arama motoruna adını yaz çıkar bogaziçi tıp merk çalışıyo
var canım var ben hem de izlemiştimoperasyonu o kız arkadaşımın dünya güzelleri 2tane kızı var şuan mutlu mesut 7 yıllık ewli
canım seni allah gönderdi.....okadar mutlu oldumki .benim şöyle bir sorum var ve çokk önemli.şimdi o arkadaşın yapmış ya herşey yolundada gitmiş çok şükür.ben sonrasını merak ediyom diyelim evlşendikten sonra başka dr gittin yada doğumda hamlelik esnasında yani daha önce böyle bir amaliyat yaptığın anlaşılırmı benim iiçin hayati önem taşıyor sorarmısın evlendikten sonra dr gitmişmi ve o başka drlar anlamışmı yada doğum esnasında çünkü meraktan çıldırcam.canım alllah rızası için beni net bişekilde bilgilendir.
canım seni allah gönderdi.....okadar mutlu oldumki .benim şöyle bir sorum var ve çokk önemli.şimdi o arkadaşın yapmış ya herşey yolundada gitmiş çok şükür.ben sonrasını merak ediyom diyelim evlşendikten sonra başka dr gittin yada doğumda hamlelik esnasında yani daha önce böyle bir amaliyat yaptığın anlaşılırmı benim iiçin hayati önem taşıyor sorarmısın evlendikten sonra dr gitmişmi ve o başka drlar anlamışmı yada doğum esnasında çünkü meraktan çıldırcam.canım alllah rızası için beni net bişekilde bilgilendir.
ya yok ne anlaşılması o kadar kolay ki bu yazdıgım kadar sürmüyor bile işlem uyu uyan max 30dakika ben hem kürtaj hem zar dikimini izlemiştim dr arkadaşım oldugu için biraz yüzgöz olmuştuk yani aynı kızın daha önceden 3de kürtajı vardı onu dikip çatır çatır kanattıktan sonra
hem meslek etigi olarak (resmi,adli durumlar hariç) hiçbiri böyle bir konuda eşe /babaya herneyse bilgi vermiyor anlasa dr bile sorun yok artı mümkün degil anlaşılmaz dra gitmez olur mu iki kızını evde kendı kendine dogurmadı degil mi ???
aaa çok sevindim canım
peki önceden muayene olmak gerekiyor mu
yani benim izin sorunum var
ben istiyorum ki gidergitmez işlemi yapsın
peki doktor nasıl ve arkadaşın flep yöntemini mi yaptırdı nolur bana yol gösterir misin
walla benim bu dedigime 7yıl oldu o zaman uöntem neydi degildi bilemem muayene vs gerek yok telde kendisiyle görüş randevu al yeter böyle boyuna eriyen iplikle dikti çat çut kanadı bu kadar dr güler yülü inanılmaz sempatik canım,gülüm diye konuşur espirik yapar azıcık o da kırıktır yani çok sewerim kendisini işin psikolojik yönü de çok mühim
cnm sen yaptırdınmı olumlu sonuçlandı heralde..kime oldugunu yazarmısın geçicimi oldu kalıcımı..bence sonrasını düşünüyorsan korkuların yersiz.o zamana kadar dokudan eser kalmaz bile..
cnm sen yaptırdınmı olumlu sonuçlandı heralde..kime oldugunu yazarmısın geçicimi oldu kalıcımı..bence sonrasını düşünüyorsan korkuların yersiz.o zamana kadar dokudan eser kalmaz bile..
SİZ BENİM MSJLARIMI OKUMADAN SALLAMAYA YAZMIŞSINIZ ANLAŞILAN !!! cümleleriniz oldukça alakasız olmuş
yani okusanız operasyonu benim degil arkadaşımın yaptırmış oldugunu,gayet başarılı geçtigini sonrası korkusunun olmadıgını ,nerde kime yaptırıldıgını anlamış olurdunuz..........