• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana'da veya Gaziantep'te önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

az kaldı 50 mesaja kadar zaten ben görüştükten sonra ya kadar dolar mesaj hakkımız o zamana kadar burdan yazarız ben sana haber veririm sonra da özelden yazışırız bende zaten hemen olmayı düşünmüyorum ama bu yaza kadar halledecegim yani o zamna kadar her türlü irtibata geçeriz bakarsın yüzyüze blie konuşuşruz insan bi zamn sonra duyarsızlaşıyo acıya sadece halletmenin peşine düşünüyo neyse kib görüşürüz

tamam canım zaten ben de hemen yaptırmıycam
benim de önümde evlilik yok henüz
ama yine de psikolojik olarak yaza kadar yaptırmalıyız
inş evlenene kadar bu bi problem yaşamayız bu konuda

kızlar sizin adınıza çok sevindim. sondakika canım önceden muayeneye gerek yok ben direkt gittim ve yaptırdım. chesme arkadaşımın da dediği gibi doktorunuz önceden bu operasyonu başarıyla gerçekleştirmiş. herşey yolunda gitmeye başladı bile. içiniz rahat olsun artık geceleri rahat uyuyun.operasyonla ilgili sormak istedikleriniz varsa da sorun bana

dreamcim ben mayıs gibi yaptırmayı düşündüğümü söylemiştim acaba sonrasınd sürekli olarak dikkatli olmamız mı gerekiyor spor oynama vb aktivitelerde sonuçta ne zamn evlenirim belli bide hemen bu yaz denize girmem de bir sakınca olur mu acaba ya sen kendinden bahsetsen biraz nasıl oldu tuttumu mutlu musun için rahat mı yani kaası rahtlıyor mu insanın nasıl bir durum bu ya aslınd çok üzlüyorum ama benden başkasıda bana üzülmez o yüzden başımın çaresine bakmam lazım sanırım

dreamcim ben mayıs gibi yaptırmayı düşündüğümü söylemiştim acaba sonrasınd sürekli olarak dikkatli olmamız mı gerekiyor spor oynama vb aktivitelerde sonuçta ne zamn evlenirim belli bide hemen bu yaz denize girmem de bir sakınca olur mu acaba ya sen kendinden bahsetsen biraz nasıl oldu tuttumu mutlu musun için rahat mı yani kaası rahtlıyor mu insanın nasıl bir durum bu ya aslınd çok üzlüyorum ama benden başkasıda bana üzülmez o yüzden başımın çaresine bakmam lazım sanırım

canım kafan çok rahatlayacak emin ol bundan. aslında özelden filan üzüntümüzü yaşadıklarımızı paylaşabilirdik burdan herşey yazılmıo maalesef. nasıl yapabiliriz bilemiyrum msjlar 50 olduğunda artık. şimdilik sana söyleyeceğim yalnız değilsin ve hayatta insanın başına olmaz dedikleri gelebiliyor. ve insan kaderini kendisi belirliyor. bunu unutma üzülme bunların geçeceği günü mutlu olacağın seneleri düşün. bi şekilde hbrleşiriz seninle bakalım canım

dream ben ebru hanıma mail attım akıntı için saolsun cevap vermiş hemen cep telefonunu vermiş haftasonu diye arayamadım haftaiçi aramayı düşünüyorum hem merak ettiklerimide sorarım sanırım önce bu akıntı sorununu çözmem lazım

ceshme senin yazılarını gördüm de sen ne yaptın bu ameliyat işini
hallettinmi ben yarın görüşmeye gidecegim çok heyecanlıyım ve korkuyorum

ceshme senin yazılarını gördüm de sen ne yaptın bu ameliyat işini
hallettinmi ben yarın görüşmeye gidecegim çok heyecanlıyım ve korkuyorum

cnm ben henüz halledemedim araştırıyorum benimde şimdi evlilik planım yok ama rahatlamak açısından evliliği beklemicem yaza yaptırmayı düşünüyorum dreamin doktorunu düşünüyorum oda benim yaşadıgım yere uzak tabi ama artık halledicem bi şekilde başımızın çaresine bakıcaz sen hiç korkma daha önce sonuç alınmış bir doktora gidiyorsun.gelişmelerden bizi haberdar et

kızlar gittim konuştum doktorla buugün baya bi rahtlaattı beni ve muayene etti bide testler verdi onları yaptır gel dedi sanırım ameliyat için sorun yok gibi gözüküyo sadece ilk ikki ay denize kaplıca falan giremiyorsun olsun o kadar da zaten sandakika seni de söledim muayene etmem görmem lazım dedi gidip direk yaptırmak olmaz dedi iki saat operasyon sürer dedi iki satte burda dinlenirsin ondan sonra tamam ddedi bide bir ay sonra kontrol var tabi mayıs gibi gidecegim işte ben herlde daha önceye de alabilirim maddi duruma baglı ama belki daha da büyük bi derdim çıktı aerkadaşlar dedi ki yumurtalıkların zayıf biran önce evlen çocuk yap beynimden vurulmuşa döndüm asıl şimdi düşünüyorum hemn ameliyat oldum diyelim para verip koca alamzsın ki uf ya nasıl zor bi hayat

dream ben ebru hanıma mail attım akıntı için saolsun cevap vermiş hemen cep telefonunu vermiş haftasonu diye arayamadım haftaiçi aramayı düşünüyorum hem merak ettiklerimide sorarım sanırım önce bu akıntı sorununu çözmem lazım

canım 2 gündür nete giremiyorum naptın aradınmı ebru hanımı konuştunmu? o akıntı için ne önderdi sana

kızlar gittim konuştum doktorla buugün baya bi rahtlaattı beni ve muayene etti bide testler verdi onları yaptır gel dedi sanırım ameliyat için sorun yok gibi gözüküyo sadece ilk ikki ay denize kaplıca falan giremiyorsun olsun o kadar da zaten sandakika seni de söledim muayene etmem görmem lazım dedi gidip direk yaptırmak olmaz dedi iki saat operasyon sürer dedi iki satte burda dinlenirsin ondan sonra tamam ddedi bide bir ay sonra kontrol var tabi mayıs gibi gidecegim işte ben herlde daha önceye de alabilirim maddi duruma baglı ama belki daha da büyük bi derdim çıktı aerkadaşlar dedi ki yumurtalıkların zayıf biran önce evlen çocuk yap beynimden vurulmuşa döndüm asıl şimdi düşünüyorum hemn ameliyat oldum diyelim para verip koca alamzsın ki uf ya nasıl zor bi hayat

canım çok sevindim kafan rahatladı ne güzel en azından neyin neolduğunu başına nelerin geleceğini öğrenmiş oldun.öncesini sonrasını...umarım parayı en kısa zamanda denkleştirirsin canım şu bebek olayını şimdilik düşünmemeye çalış önce bi bu olayı halledelim dimi ama

canım 2 gündür nete giremiyorum naptın aradınmı ebru hanımı konuştunmu? o akıntı için ne önderdi sana

evt canım konuştum bugun sorular sordu bende söyledim akıntıyla ilgili sorun olmaz dedi içim rahatladı ama yinede operasyona gideceğim zaman tekrar aramayı düşünüyorum artık:59:

cnm şu an bu işi halletmek daha önemli artık tıp çok ilerledi bebek için bir sürü tedavi yöntemi var inş gerek kalmadan kendiliğinden olur.2 saat operasyon için çok uzun değilmi?bide testler neyle ilgiliki kan testimi?off kadın olmak ne kadar zor herşey sorun

birazı ameliyatla ilgili testler ama diğerleri ne bilmiyorum ya o kafayla hiç sormadım kendisi dedi şunlar ameliyat için die ama diğerlerini sormadım evt iki saat uzun olabilir ama güveniyorum doktoruma ve güvenmek de zorundayım en azından baştan savma bişey olmaz başka seçenegim var mı ama üzüleyimmi sevineyimmi bilemiyorum bugüün duyduklarımda beni çok üzdü nişanlımdan ayrıldım die bunalıma girriyordum şimdi tek derdim bu olsun yeter diorum gerçekten kadın olmak zor ben uzun bi süre evlenemem diyordum doktor bana hemen evlen dedi ufff gene çıkmazlardayım olacak işmi ne demek çocuk sahibi olamama ihitimali kafayı yerim ben ölürüm ben ya :2:

dilekcim ne güzel doktora gitmişsin
rahatla bence artık
güvenilir bir doktor bulduk sonuçta
çocuk konusunda da çok fazla takma canım ya
tıp ilerledi chesmenin de dediği gibi içini ferah tut bu konuda
lütfen üzme tatlı canını

dilekcim kontrol olmadan neden olmuyomuş peki bunu söyledi mi doktor
ya ben işyerinden nasıl izin alcam puff özelde çalışıyorum

ben öle herkese yapmıyorum görmem lazım muayene etmem lazım dedi keşke şu özelden bi yazabilsek de işte muayene etmeden herkese yapmıyorum dedi

dilekcim ücret konusunu da konuştunuz mu
erken yaptırsak iiyi olur aslında çünkü yaz geliyo denize de girmemiz daha tehlikeli olmasın

ben öle herkese yapmıyorum görmem lazım muayene etmem lazım dedi keşke şu özelden bi yazabilsek de işte muayene etmeden herkese yapmıyorum dedi

defalarca ilişki yaşamış laçkalaşmış doğum yapmış ve hymenoplasti yaptıran insanlar var canım. dr da haklı olarak tabi muayene etmek istemiş olabilir ki çok haklı. onlar anlar kimin zevk için kimin mecburiyetten bu ameliyatı yaptırdığını. bana hiç test yapılmadı ve 15 -20 dk sürdü operasyon canım 2 saati ben de anlamadım neden ama dr un başarılarını duydum için rahat olsun

Back