Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben öle herkese yapmıyorum görmem lazım muayene etmem lazım dedi keşke şu özelden bi yazabilsek de işte muayene etmeden herkese yapmıyorum dedi
cnm ya muayene dediğin sadece bakıyor yani değilmi?hani elle filan yapılan değil yoksa ben naparım bilmiyorum cesaret edemem heralde:26: gerçi gideceğim dr yapmıyomuş dream yazmış ama öyle birşey varsa hazırlayayım kendimi şimdiden
doktorun muayene etmek istemesini sebebi aynen dreamin dediği gibi ban da haklı geldi dogrusu ücrette aynen kdr nin dediği gibi 1500 tl dedi ya işte dr bana iki ay denize kaplıcaya gitmemen lazım dedi sanırım mikrop falan kapmamak için ya ben mayıs gibi yaptıracaktım işte ama öle deyince sanırım nisan da olabilirya bekleyip aklımızda sorun olarak kalcagına yaptıralım bitsin bence ben bir an önce yaptırmak istiyorum doğrusu
violen canım adını değiştirmişsin öncelikle iyi yapmışsın. denize kaplıcaya girlmemesinin sebebi o bölgenin kuru kalması gerektiği için. bana banyo yaparken ayakta yap demişti oturarak yapma. tuvaletten sonra o bölgeyi yıkamıyorum bile Ebru hanım öyle dedi. nazikçe kurulayıp ıslak mendille siliyorum. ki deniz, kaplıca fazlasıyla o bölgeye su temas edecek o yüzden sakıncalı. paranı denkleştirebilirsen bir an önce yaptır canım hem psikolojin düzelecek hem de iyileşme süreci daha çabuk olacak
dreamcim ameliyattan sonra kanama oldu mu hiç ve
spor da yasak öyle değil mi
2-3 gün çok az bikaç damla şeklinde oldu canım kanamam. spor tabi sakıncalı canım oturup kalkmana dikkat edeceksin bacaklarını ayırmayacaksın asla. ama onun dışında günlük hayatına devam edebiliosun yani hep yatacaksın diye birşey yok
evt bende onu merak etmiştim dedim sürekli mi dikkat edicem yoksa bi kaç ay mı ban dediği yok sadece bi kaç ay dikkat et sonra normal hayatına dön mesele bu yaz denize girme ama sonrasında istediğini yap
demişti dogru demi dream yanlış anlamamışlım yoksa benim de önümde düğün felan yok
testleri sormuşsun ama ne oldugunu ayrıntılı bilmiyorum ki bide yani adam bi kagıda işaretledi verdi yaptrı gel dedi muayene ücreti alıyor tabi i görüşme sadece para almıyo ama ben sigortalı oldugumdan muayene ücreti sadece normal hastane ücreti ödedim anlaşmalıymış zaten yani yoksa 140 tl muayene ücreti