Adana'da veya Gaziantep'te önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

kızlar bende adanadan arıyorum baglantıya geçelim hepbirlikte yaptıracak kisiler olarakk.. yardımlarınıza ihtiyacım varrr

neden vazgeçtinki o drdan?bende şehir dışına gidicem mecburen senin dr güvenilir bir dr bence vazgeçme

neden vazgeçtinki o drdan?bende şehir dışına gidicem mecburen senin dr güvenilir bir dr bence vazgeçme

yoo chesmecim o drdan vazgeçmek değil benim derdim
çalışıyorum, asıl benim sorunum izin konusu
muayene için 1 gün izin
sonra testler için 1 gün izin
ve operasyon için 1 gün izin alacam
sonra özel almam gereken birkaç iznim var
bunları düşünüyorum
operasyon için 1 gün izin almak isterdim o yüzden
ne güzel dream gitmiş hemen operasyonu yaptırmış
ama bizim dr öyle diil
ne olur bana fikir verin kızlar

dream arkadasım baya baya acıklamıssın sağolasın.ay ıcım bı tuhaf oldu ya.sen olduktan ne kadar zaman sonra tuttugunu hıssettın.bıde amelıyat ne kadar surdu cevaplarsan cok sevınırım

dream ne zamandır yok nerdesinn dream

kızlar geldimmmmm interneti kapattırdım cafelerden de girilmiyor foruma korumalı site sanırım. karapapatya ceshme sondakika ve diğer arkadaşlarım şuan kendimi çok iyi hissediyorum 25 şubatta yaptırmıştım operasyonu. karapapatya senin sorunu cevaplıyorum ameliyat 20 dk filan sürdü ama anlamadım 5 dk gibi geldi Ebru Hanımla muhabbet ettik operasyon sırasında. ayağa kalktığımda içimde bi gerginlik olduğunu hissetmeye başladım tuttuğunu da dikişler gerilmez duruma geldiğinde yaklaşık 2 hafta sonra hissetmeye başladım canım. önceden muayene olayına gelince her dr yapmaz herkese bu ameliyatı. Ebru Hanım bence insan psikolojisinden konuşmandan vs çok ii anlıyor. test vs de yamadığı için 1 günde gittim geldim ben. nisanın sonu mayısın başı gibi Ankaraya kontrole gidicem tutmuşmu diyeEbru hanım gel dedi. gelmek isteyen varsa hbrleşelim yanınızda olurum bi destek hiç olmazsa. özelden msj atan arkadaşım özel yazamıyorum. kanama daha olmadı düğünüm 3,5 hafta sonra. haberdar edicem sizi kızlar

cnm ya çok az kalmış inş tutmuştur allah yardımcın olsun.zaten hissettiğin gibiysede tutmuştur ebru hanım gerçekten çok tatlı sorularıma hemen cevap veriyo saolsun artık senden güzel haberi beklioruz

cnm peki sen nerede ve hangi doktora yaptırdın? Ne kadar ücret ödedin. Eski msjlara baktımda bulamadm bisey. Gözümden kacmsta olabilir

dreamcim inş hayırlısıyla atlacaksın
bakalım biz nasıl atlatcaz bu durumu
evet artık ben de evleniyorum
benim için bir süpriz oldu
bu evlilik
hayırlısı bakalım

evet bayanlar antepte adanada yok mu bu yöntemi yapacak güvenilir bir doktor

var canım var ben hem de izlemiştimoperasyonu o kız arkadaşımın dünya güzelleri 2tane kızı var şuan mutlu mesut 7 yıllık ewli
HASAN İPEK arama motoruna adını yaz çıkar bogaziçi tıp merk çalışıyo

aaa çok sevindim canım
peki önceden muayene olmak gerekiyor mu
yani benim izin sorunum var
ben istiyorum ki gidergitmez işlemi yapsın
peki doktor nasıl ve arkadaşın flep yöntemini mi yaptırdı nolur bana yol gösterir misin

walla benim bu dedigime 7yıl oldu o zaman uöntem neydi degildi bilemem muayene vs gerek yok telde kendisiyle görüş randevu al yeter böyle boyuna eriyen iplikle dikti çat çut kanadı bu kadar dr güler yülü inanılmaz sempatik canım,gülüm diye konuşur espirik yapar azıcık o da kırıktır yani çok sewerim kendisini işin psikolojik yönü de çok mühim

cnm düğüne kaç gün kala yaptıgını hatırlıyormusun?sanırım senin arkadaşına geçici yöntem yapılmış doktorlar ona daha çok garanti veriyor

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…