dilekcim öncelikle geçmiş olsun sana
kdr gaziantepte yaptırmış
dr özkan aydın leylek e yaptırmış
tamam canlartırm çok tşk ederim şuan ne kadar mutluyum anlatamam sondakika istersen beraber de gideriz sonuçtaa bu yakınındaki insanlarla paylaşabilcegimiz bişey değil arayıp konuşalım ve birbirimizi haberdar edlim lütfen çok mutluyum :) en azından biir umut ben niaşnlımdan yeni ayrıldım ama ne zamn evlenirim bilmiyorum olsun bu psikoloji ile yaşayamam
son dakika görüştüm klinikle pazartesi on görüşme için gidecegim ve ön görüşme için ücret istemiyorlar istersen o güne kadar mesajımı görürsen haberleşelim ben kdr nin olayını okuyunca acayip rahatladım şahsen pazartesi gidince kaam daha da rahatlaycak inş
bi baakalım ben çok bilmiyom ama ii olur die düşündüm sonuçta birbirimizi tanımıyoz ilerisi için bi şüpemiz olmadan birbirimize destek olacagız kader sanırım 1500 tl ye yaptırmış bende sadece bi görüşüp kesin tarih alacagım nisan yada mayıs da yaptıracagım ne zamn evlenirim bilmiyorum ama yeterki tutsun kafam rahatlasın kadınla kouştum telde bi sorun oluyormu dedim gayet rahat bi şekilde yok şimdiye kadar olmadı dedi royal otelin karşısındaymış
şanslısınız kızlar hem doktor referansınız var hemde birbirinizi hiç tanımıyorsunuz ama belki kader arkadaşı olacaksınız.insan bunu en yakınlarıyla bile paylaşamıyor çünkü
tamam ben pazartesi sorarım bi arkadaş daha var gelecek die ama anlatırım durumunu başşka şehirden gelecek hemen olup gidecek die sen paranı da alır gelirsin ameliyatı olup paranı veriri gidersin bir kere de olur bence ama bi sormam lazım gene de ben kafamdaki soruları soracagım zaten muayene olmayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?