Adana'da veya Gaziantep'te önerebileceğiniz bir doktor var mı ?

SonDakika

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2010
67
0
86
Diğer
Merhaba arkadaşlar
Adana'da veya Gaziantep'te hymen ameliyatı için
güvenilir bir doktor arıyorum
Lütfen bana yardımcı olur musunuz
Ankaraya İstanbula yakın olsam oralarda yaptırcam ama
çok uzağım.
O yüzden antepte veya adanada güvenilir doktor var mı acaba ?

canım inanır mısın bende gaziantepdeyim ve benim de güvenilir bi doktora ihtiyacım var can biligner die bi doktor var onnunla görüşmüştüm bende 1000 euro ya yaparım dedi ama bana çok pahalı geldi başka da tanıdıgım doktor yok ciddi anlamda bende çok zor durumdayım 1.5 sene nişandan sonra ayrıldım yaza düğünüm olacaktı halbuki allahın belası ama tavsiyelere benim de ihityacım var eger yardımcı olan olursa çok sevinirim özelden de konuşabiliriz seninle lütfen bağlantıya geçelim

kızlar.. kdr_56 isimli arkadaş Gaziantep'te yaptırdı ve düğünü oldu olumlu sonuç aldı. onun msjlarını okuyun dr u bulacaksınız.sevgiyle kalın...

yok canım onun bütün mesajlarına baktım ankarada ki doktor isimlerinden bahsediyor bi isim göremedim eger görürseniz lütfen yardımcı olun ya onun bütün mesajlarına baktım yok yok yok bende sevinmek istiyorum oda üyeliğini iptsl etmiş ulaşamıyorum da kafayı yicem

dilekcim öncelikle geçmiş olsun sana

kdr gaziantepte yaptırmış
dr özkan aydın leylek e yaptırmış

dilekcim öncelikle geçmiş olsun sana

kdr gaziantepte yaptırmış
dr özkan aydın leylek e yaptırmış

evet dilekçim sondakika arkadaşımızın yazdığı gibi Dr Özkan Aydın Leylek. bi görüş bilgi al canım dr dan. umarım herşey gönlünce olur. şimdiden geçmiş olsun

tamam canlartırm çok tşk ederim şuan ne kadar mutluyum anlatamam sondakika istersen beraber de gideriz sonuçtaa bu yakınındaki insanlarla paylaşabilcegimiz bişey değil arayıp konuşalım ve birbirimizi haberdar edlim lütfen çok mutluyum :) en azından biir umut ben niaşnlımdan yeni ayrıldım ama ne zamn evlenirim bilmiyorum olsun bu psikoloji ile yaşayamam

tabi ben de çok mutlu oldum

ben e mail attım kendisine cep numarasını bulamadım çünkü nette sadece muayene nosu var tatlım özelden mesaj atamıyorum malesef daha yeniyim ama sen bana ulaşabiliyorsan mesajını beklerim tabi ben kendisinden gelen mesaja göre gene yaazarım buraya yada gidip görüşünce

son dakika görüştüm klinikle pazartesi on görüşme için gidecegim ve ön görüşme için ücret istemiyorlar istersen o güne kadar mesajımı görürsen haberleşelim ben kdr nin olayını okuyunca acayip rahatladım şahsen pazartesi gidince kaam daha da rahatlaycak inş

dilekcim bu çok iyi bir haber ya çok sevindim
ben de mesaj atamıyorum nasıl özlden konuşcaz
mailimi mesaj atcaktım sana
moderatörden rica ediyim olacak mı bakalım

bi baakalım ben çok bilmiyom ama ii olur die düşündüm sonuçta birbirimizi tanımıyoz ilerisi için bi şüpemiz olmadan birbirimize destek olacagız kader sanırım 1500 tl ye yaptırmış bende sadece bi görüşüp kesin tarih alacagım nisan yada mayıs da yaptıracagım ne zamn evlenirim bilmiyorum ama yeterki tutsun kafam rahatlasın kadınla kouştum telde bi sorun oluyormu dedim gayet rahat bi şekilde yok şimdiye kadar olmadı dedi royal otelin karşısındaymış

şanslısınız kızlar hem doktor referansınız var hemde birbirinizi hiç tanımıyorsunuz ama belki kader arkadaşı olacaksınız.insan bunu en yakınlarıyla bile paylaşamıyor çünkü

canım sen sekreterle görüştün dimi çünkü dr erkek
inş bir sorun olmayacak ya
evet etrafımızda< kimse bilmiyo birbirimize destek olmalıyız
ben de korkuyodum tek nasıl yaptırabilirim diye
keşke antepte yaşıyor olsaydım senle hemen gelirdim muayeneye
ama ben hataydayım 3-3.buçuk saat bi mesafe var aramızda
acaba illa muayene olmak şartmıymış önceden
yani direk gittiğimde hem muayenemi olsam hem de o zaman karar verip operasyonu yapamaz mı acaba doktor
benim için de bunu öğrenebilir misin dilekcim ?

şanslısınız kızlar hem doktor referansınız var hemde birbirinizi hiç tanımıyorsunuz ama belki kader arkadaşı olacaksınız.insan bunu en yakınlarıyla bile paylaşamıyor çünkü

evet ya gerçekten öyle
seviniyorum yalnız olmıycam antepe gittiğimde
üzülüyorum arkadaşımızın da başına böyle bir şey gelmiş
kader işte

tamam ben pazartesi sorarım bi arkadaş daha var gelecek die ama anlatırım durumunu başşka şehirden gelecek hemen olup gidecek die sen paranı da alır gelirsin ameliyatı olup paranı veriri gidersin bir kere de olur bence ama bi sormam lazım gene de ben kafamdaki soruları soracagım zaten muayene olmayacagım

peki canım
çok iyi olur
ah keşke özelden mesajlaşabilseydik mail adresimizi ve tlf numaralarımızı yazardık
50 mesaj olmadan özelden mesajlaşamıyoruz işte
ikimiz de yeni üyeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…