Merhaba bizde tüp bebek icin tavsiye üzerine Esra hocaya gittik. Ben cok memnun kaldim, daha fazla sessizce yorum okuyup yazmadan duramadim.ilgisi, alakasi, yaklasimi, sabri o kadar iyi geldi ki bana.Muayene ederken canımın yandigini sanip öyle güzel telkinde bulundu ki ve muayene bitene kadar hep konustu ekranda bana göstererek anlatarak etti muayeneyi.Daha önce hicbir doktor da böyle hisler olusmadi bnde.Sordugum en sacma soruya bile sabirla cevap verdi.Biz sgkdan destek alabiliyormusuz daha biz sormadan size rapor cikiyor dedi ve evrak listesi verdiler.Bizde sorun eşimden kaynakli.Eşimi de ürolojiye yönlendirdi doktor Cevahir Özer.Malesef bu platformda hep tüp bebek doktorlarindan bahsediliyor sorun erkek kaynakli olsa bile ürologlar unutuluyor.Bence bu bir takım işi.Eger sorun erkek kaynakliysa Tüp bebek doktoru kadar ürologun da cok iyi olmasi lazim.Bence ürologlari da cok iyi.Bize hicbir ürologun anlatmadiklarini anlatti, bizi cok rahatlatti.Sorularimi soramadim cünkü aklimdaki tüm sorulari kendi anlatti zaten.Simdi Cevahir hoca da esim tedavi oluyor.Biz hastaneden de doktorlarimizdan da cok memnun kaldik.Hele esim ilk defa umutlu.Hepimizin hakkinda hayirlisi olsun, Rabbim bizlere hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.