• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adana’da tüp bebek yaptıranlar?

Merhaba canim..bulent haydardedeoglunun hastasiyim..cok degerli bir hoca..bence hicbir yeri arastirma..kendisinin ozel mueyenehansi var..ziyapasa ozsutunn yan taraflarinda..acibademle anlasmali..acibadem zaten bana gore adananin suan en iyi labina ve embriyologuna feray hanima sahip..bulent beyinde uyguladigi tedavi en azindan bana o sekilde uyguladi...farkli bir redavi..ışık protokolu..bende yumurta rezerv azligi vqr bu arada..suan transferimin 3. Gunu..sana sukadar diyevilirim..allah korusun negatif bile olsa..kesinlikle icim okadar rahatki..elinden geleni yaptilar..adanada birde volkan noyan var..onuda tavsiye edebilirim..adanada bulen haydardededoglu gibi biri olmasaydi..2. Olarak tercih edebilecegim bir doktordur..ama buralarda tedavide rapor kullanamiyosun..bilgin olsun..adanada baskent hastanesi devlet hastanesi gibii..esra hoca iyi ama cok yogun ve dolu..birde baskent hastanesinin lab ve embriyoloklarinin iyi olduklarini cok dusunmuyorum..tup bebek bana gore ekip isi..biraz uzun oldu ama..bu dedigim kisileri arastir..canim.
Ben de geçen ay gittim Bülent Beyden çok memnun kaldım. Onunla devam edeceğim inşallah. Eşim de hasar çıktı. 3 ay ilaç kullanacağız. Başka şehirden geldim hem de. İyi ki gelmişim

Ben de geçen ay gittim Bülent Beyden çok memnun kaldım. Onunla devam edeceğim inşallah. Eşim de hasar çıktı. 3 ay ilaç kullanacağız. Başka şehirden geldim hem de. İyi ki gelmişim
Canim tedavin hayirli olur..insallah...🙏🙏💕💕benimde yeni bitti.tedavim.sonuc bekliyorum..keciboynuzuda diyorlar..harnupta..hic kullandinizmi canim..erkekler icin iyi oldugunu duymustum..

Canim tedavin hayirli olur..insallah...🙏🙏💕💕benimde yeni bitti.tedavim.sonuc bekliyorum..keciboynuzuda diyorlar..harnupta..hic kullandinizmi canim..erkekler icin iyi oldugunu duymustum..
Evet doktor önerdi canım. Yemeye başladı eşim. Sen transfer oldun mu? En yakın zamanda güzel sonuçlar alman dileğiyle ❤️

Erkekleride mi tedavi ediyor
Benim 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Şuana kadar doktorum hiç hasar vs demedi. Ben de rahimde problem vardır düşüncesiyle buradan da arkadaşların tavsiyesiyle ona gittim. O da rahimde problem bulmadı. Eşimden test istedi ve hasar çıktı canım. Hasar azalmayana kadar 2. Tüp bebeğe başlamam dedi. Hatta istersen düzelsin şehrinde yaptır dedi. Paragöz biri olsa emin ol bunu demezdi

Evet doktor önerdi canım. Yemeye başladı eşim. Sen transfer oldun mu? En yakın zamanda güzel sonuçlar alman dileğiyle ❤️
Evet canim oldum..bugun 3. Gunuydu transferimin ..ama cok umutlu degilim..embriyom. 1 tane gitti 5. Gune..onada sukurler olsun tabi..daha once 3. Gun kalitesiz embriyoyu transfer ediyolardi..sukurler olsun bu sefer 5. Gune gitti embriyom🙏ama kalitesiz embriyo elde edildi..benim kalite problemim var.ve az oluyo zatrn yumurtam.yani cok umudum yok acikcasi..ama allahtan umit kesilmez tabi.amin canim..🙏🙏cok tesekkur ederim..💕💕cumlemize insallah🙏🙏

Evet canim oldum..bugun 3. Gunuydu transferimin ..ama cok umutlu degilim..embriyom. 1 tane gitti 5. Gune..onada sukurler olsun tabi..daha once 3. Gun kalitesiz embriyoyu transfer ediyolardi..sukurler olsun bu sefer 5. Gune gitti embriyom🙏ama kalitesiz embriyo elde edildi..benim kalite problemim var.ve az oluyo zatrn yumurtam.yani cok umudum yok acikcasi..ama allahtan umit kesilmez tabi.amin canim..🙏🙏cok tesekkur ederim..💕💕cumlemize insallah🙏🙏
Güzel düşünelim güzel olsun canım. Heyecanla sonucunu bekliyorum. Ben ilk tedavimi şehrimde üniv. Hastanesinde yaptırdım. 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tane yaşadı. Onu transfer ettiler tutmadı. Ama ilaç dozu da az kullanmışlar. Bülent Beye ilaçların çıktısını götürdüm. Bunla zaten yumurta oluşmaz ki dedi. Ayrıca embriyo yaşamamış spermlere de bakalım dedi. Şimdi de iyi bir üroloğa görünsün eşin dedi. 3 ay sonra eşim tekrar hasar testi yaptıracak. Ona göre hareket edeceğiz

Benim 2 aşılama, 1 tüp bebek negatif. Şuana kadar doktorum hiç hasar vs demedi. Ben de rahimde problem vardır düşüncesiyle buradan da arkadaşların tavsiyesiyle ona gittim. O da rahimde problem bulmadı. Eşimden test istedi ve hasar çıktı canım. Hasar azalmayana kadar 2. Tüp bebeğe başlamam dedi. Hatta istersen düzelsin şehrinde yaptır dedi. Paragöz biri olsa emin ol bunu demezdi
Ya emin ol kuzum demissin ya rahmimde problem bulmadi..en ufak bir pruz olsaydi rahminde..risk almamak icin kesin sana operasyon yapardi..okadar detaycii bir doktor.sansi artirmak icin her turlu onlemi aliyor..benim gozlemledigim..

Güzel düşünelim güzel olsun canım. Heyecanla sonucunu bekliyorum. Ben ilk tedavimi şehrimde üniv. Hastanesinde yaptırdım. 7 yumurta toplandı. Sadece 1 tane yaşadı. Onu transfer ettiler tutmadı. Ama ilaç dozu da az kullanmışlar. Bülent Beye ilaçların çıktısını götürdüm. Bunla zaten yumurta oluşmaz ki dedi. Ayrıca embriyo yaşamamış spermlere de bakalım dedi. Şimdi de iyi bir üroloğa görünsün eşin dedi. 3 ay sonra eşim tekrar hasar testi yaptıracak. Ona göre hareket edeceğiz
Super canim.sanada takviye verdimi peki..bende 4 ay bekledim..ilk gittigimde ben sana yapmam dedi tup bebek..sen dogalda hamile kalabilirsin dedi..amh dusuklugu gebelige engel degil dedi..aonradan hakkaten arastirdim..amh dusuklugunu bi cok doktor boyle kabul ediyor..yani engel olarak cokta gormuyorlar..

Super canim.sanada takviye verdimi peki..bende 4 ay bekledim..ilk gittigimde ben sana yapmam dedi tup bebek..sen dogalda hamile kalabilirsin dedi..amh dusuklugu gebelige engel degil dedi..aonradan hakkaten arastirdim..amh dusuklugunu bi cok doktor boyle kabul ediyor..yani engel olarak cokta gormuyorlar..
Bana da takviye verdi canım. Benim de amh 0.79.ama değere göre folikül fazla sen takma amh değerini dedi. Bana da normal de olabilir dedi. Ama o zaman eşimin sonucu çıkmamıştı. Şimdi zor sanırım

Amin tesekkur ediyorum canim..ben aslinda bu transferden de cok umitli degilim..cunki embriyolarim hem az hemde kalitesiz oluyo..malesef bunu kimse degistiremedi..dondurma yapamadim ben cunki yumurtam hep az cikti..ve transfer oldumm..cok yumurtam ve embriyom olussaydi dondururudumda tabikide..dondurmada yuzde 5 cozdururken bozulma ihtimali var diyolar..ama eminim sende problem yoksa..cok yumurtan cikicaktir.ve bicok embriyon gelisecektir..dondurma muhakkak yaptirisin...esine harnup pekmezi icirebilirsin..ozellikle ozunu..sende hatta kullanabilirsin..dondurma islemi sanirim 1950 liraydi..veya 1850 ikisinden biri..ben hic dondurmadigim icin net aklimda kalmadi..
Merhaba durumunuzu çok merak ettim inşaAllah gebesinizdir 🤲🏻🙏

Back