- 26 Mart 2018
- 28.447
- 127.964
- 598
- Konu Sahibi mutluuugizz
Ben de geçen ay gittim Bülent Beyden çok memnun kaldım. Onunla devam edeceğim inşallah. Eşim de hasar çıktı. 3 ay ilaç kullanacağız. Başka şehirden geldim hem de. İyi ki gelmişimMerhaba canim..bulent haydardedeoglunun hastasiyim..cok degerli bir hoca..bence hicbir yeri arastirma..kendisinin ozel mueyenehansi var..ziyapasa ozsutunn yan taraflarinda..acibademle anlasmali..acibadem zaten bana gore adananin suan en iyi labina ve embriyologuna feray hanima sahip..bulent beyinde uyguladigi tedavi en azindan bana o sekilde uyguladi...farkli bir redavi..ışık protokolu..bende yumurta rezerv azligi vqr bu arada..suan transferimin 3. Gunu..sana sukadar diyevilirim..allah korusun negatif bile olsa..kesinlikle icim okadar rahatki..elinden geleni yaptilar..adanada birde volkan noyan var..onuda tavsiye edebilirim..adanada bulen haydardededoglu gibi biri olmasaydi..2. Olarak tercih edebilecegim bir doktordur..ama buralarda tedavide rapor kullanamiyosun..bilgin olsun..adanada baskent hastanesi devlet hastanesi gibii..esra hoca iyi ama cok yogun ve dolu..birde baskent hastanesinin lab ve embriyoloklarinin iyi olduklarini cok dusunmuyorum..tup bebek bana gore ekip isi..biraz uzun oldu ama..bu dedigim kisileri arastir..canim.