Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Iyi günler canim ben tayfun bey de gebelik takibimi ve dogumumu yaptım ve çok memnun kaldim
Onu sorusturdum. Ablam da cok memnun kalmis ama su anda cok yogunmus ve hastalarla cok ilgilenemiyormus. Hakan Kalayci onerdiler. Bilginiz var mi acaba?

Bende başkentte tüp bebek yaptırdım henüz kan verme aşamasındayım Bülent Bey'in hastasıyım gebelik takibini başka doktor mu yapar yoksa kendi devam edermi acaba
Tayfun bey yapıyor canim ama çok kalabalik ve sadece cuma günü bakıyor oda 9 ile 12 arası öğleden sonra kışlaya geri dönüyor

Tayfun bey yapıyor canim ama çok kalabalik ve sadece cuma günü bakıyor oda 9 ile 12 arası öğleden sonra kışlaya geri dönüyor
Merhabalar bu forumu bastan aşağı okudum ve nelerle ugrastigina tek tek şait oldum. Suan bende 2.tup bebk icin hazırlanıyorum. İlkini Gökhan ciragil de yaptırdım. İkincisi için kararsızım başkentide çok elrsrildi bana. Ne yapacam bilemiyorum sen hangi merkezleri onerirsin

Slm canim ben başkenti öneririm sana orada her türlü tahlil yapılıyor ekip çok iyi doktora ulasamazsan hemşireler var onlar sana yardımcı oluyor doktora söylüyorlar birşey soyleyeyimmi eğer tayfun bey eşime sperm dna hasarı tahlili yaptirmasaydi bizim hala bebegimiz olmazdı ve bizi çok iyi bir doktora yönlendirdi allah razı olsun ondan yuzden iyi araştır canim ben baskentten cok m

Ben de kesinlikle başkenti öneririm şuan da transfer oldum sonucu bekliyorum. Esra hocanın gelişmiş yumurta bulduğunda yapmacıksız sevinmesi , benimle gibi rezervi yerlerde olan biriyle uzun süre ilgilenmesi, hemşirelerin bitmek bilmeyen sabrı ve hastanenin paradan çok başarı politikası...

G gulsahhh01 slm cnm nasilsin oglus nasil opuyorum sizi....ne gunler gecirdik burda baskent hastanesine kosulsuz guvenebilirsiniz butun dr lar cok iyi ekip super bu yolda olanlarin rabbjm yardimcisi olsun

Onu sorusturdum. Ablam da cok memnun kalmis ama su anda cok yogunmus ve hastalarla cok ilgilenemiyormus. Hakan Kalayci onerdiler. Bilginiz var mi acaba?
benim ikizlerin ayrintili ultrasonuna gimisti cok ilgili bir dr du ben memnun kaldim tayfun bey benim dr umdu ikiside cok iyi dr lar

Bende bülent beyden randevu almak istiyorum bu arada ilk defa gidecem tup bebek icin baskentte kizlar adetliykenmi gitmek gerekiyor ban randevuyu bugun aradım 2 nisana veriyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…