- 8 Kasım 2018
- 5.735
- 13.828
- 248
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #9.141
Iyi günler canim ben tayfun bey de gebelik takibimi ve dogumumu yaptım ve çok memnun kaldimKIzlar, baskent hastanesinde tup bebek yaptirdim. Su anda gebelik takibi icin doktor arayisindayim. Onerebileceginiz doktor var mi?
Onu sorusturdum. Ablam da cok memnun kalmis ama su anda cok yogunmus ve hastalarla cok ilgilenemiyormus. Hakan Kalayci onerdiler. Bilginiz var mi acaba?Iyi günler canim ben tayfun bey de gebelik takibimi ve dogumumu yaptım ve çok memnun kaldim
Bende başkentte tüp bebek yaptırdım henüz kan verme aşamasındayım Bülent Bey'in hastasıyım gebelik takibini başka doktor mu yapar yoksa kendi devam edermi acabaIyi günler canim ben tayfun bey de gebelik takibimi ve dogumumu yaptım ve çok memnun kaldim
Kendileri yapmiyor. Sadece Tayfun bey yapiyormus ama o da cok doluymus.Bende başkentte tüp bebek yaptırdım henüz kan verme aşamasındayım Bülent Bey'in hastasıyım gebelik takibini başka doktor mu yapar yoksa kendi devam edermi acaba
Tayfun bey yapıyor canim ama çok kalabalik ve sadece cuma günü bakıyor oda 9 ile 12 arası öğleden sonra kışlaya geri dönüyorBende başkentte tüp bebek yaptırdım henüz kan verme aşamasındayım Bülent Bey'in hastasıyım gebelik takibini başka doktor mu yapar yoksa kendi devam edermi acaba
Merhabalar bu forumu bastan aşağı okudum ve nelerle ugrastigina tek tek şait oldum. Suan bende 2.tup bebk icin hazırlanıyorum. İlkini Gökhan ciragil de yaptırdım. İkincisi için kararsızım başkentide çok elrsrildi bana. Ne yapacam bilemiyorum sen hangi merkezleri onerirsinTayfun bey yapıyor canim ama çok kalabalik ve sadece cuma günü bakıyor oda 9 ile 12 arası öğleden sonra kışlaya geri dönüyor
Slm canim ben başkenti öneririm sana orada her türlü tahlil yapılıyor ekip çok iyi doktora ulasamazsan hemşireler var onlar sana yardımcı oluyor doktora söylüyorlar birşey soyleyeyimmi eğer tayfun bey eşime sperm dna hasarı tahlili yaptirmasaydi bizim hala bebegimiz olmazdı ve bizi çok iyi bir doktora yönlendirdi allah razı olsun ondan yuzden iyi araştır canim ben baskentten cok mMerhabalar bu forumu bastan aşağı okudum ve nelerle ugrastigina tek tek şait oldum. Suan bende 2.tup bebk icin hazırlanıyorum. İlkini Gökhan ciragil de yaptırdım. İkincisi için kararsızım başkentide çok elrsrildi bana. Ne yapacam bilemiyorum sen hangi merkezleri onerirsin
benim ikizlerin ayrintili ultrasonuna gimisti cok ilgili bir dr du ben memnun kaldim tayfun bey benim dr umdu ikiside cok iyi dr larOnu sorusturdum. Ablam da cok memnun kalmis ama su anda cok yogunmus ve hastalarla cok ilgilenemiyormus. Hakan Kalayci onerdiler. Bilginiz var mi acaba?
evet adetliyken gitmene fayda varBende bülent beyden randevu almak istiyorum bu arada ilk defa gidecem tup bebek icin baskentte kizlar adetliykenmi gitmek gerekiyor ban randevuyu bugun aradım 2 nisana veriyorlar
iyiyiz cnm cok sukur kizlar 2 yaşaini dolduracak cnm sen nasilsin baskente devam ediyormusunkızlar nasılsınız bayağı oldu buraya yazmayalı
allah bağışlasın canım . yok artık tedavi düşünmüyorum bıraktıkiyiyiz cnm cok sukur kizlar 2 yaşaini dolduracak cnm sen nasilsin baskente devam ediyormusun
tesekkurler cnm hayirlisi olsun daha gencsin oyle demeallah bağışlasın canım . yok artık tedavi düşünmüyorum bıraktık
Amin canım ya olacağı varsa olur . Olmayacaksa da yapacak birşey yok maleseftesekkurler cnm hayirlisi olsun daha gencsin oyle deme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?