• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Malesef bende durumlar aynı canım. Bikac sıkıntı var moral olarak pek iyi degilim

Başka yumurta toplanacakmi havuz yontemine devam mi yoksa transfer mi olacaksin yakin zamanda ?
Allah sonumuzu hayır etsin inşallah kuzum inşallah ciddi bir sıkıntın yoktur. Önümüzdeki ay kist erimiş olursa tekrar toplanır embriyo oluşursa transfer olacam çok yoruldum gidip gelmelerden

eşimden kaynaklı olmuyor dedim doktor öyle saçmaladı yani ben 30 yaşıma girdim eşim de 32 eşim azfcli sperm sayısı düşük bayağı
Slm canim ya allah ol dedikten sonra olur hiç moralinizi bozmayın bak ben hep diyorum bize 2 tane sperm çıksa yeter dediler 2 defa tüp bebek yaptırdık ikiside tutmadı sonra tayfun bey bizden sperm dna hasarı istedi eşimin çok yüksekti üstüne birsürü Vitamin verildi tam tüp bebek yapacaktık normal yolla geldi çok şükür yani biz imkasimkasizdik çok şükür şimdi oğlum kucagimda inşallah sizde sağlıklı bir şekilde bebeginize kavusursunuz umudumuzu kaybetmeyin

Merhabalar herkese.. Kızlar ben iki aşılama sonrası tüp bebek düşünüyorum artık. Sebepsiz. Bana da esra hanımı çok önerdiler. Sanırım ona gideceğim birkaç ay sonra.

Yalnız çok korkuyorum :( Yumurta toplama işlemi ve transfer nasıl oluyor? Anesteziyle uytup mu alıyorlar ya da ağrı oluyor mu? Benim rahim ağzı dar olduğu için aşılamada da sıkıntı yaşamıştım biraz canım acımıştı. Bu daha ciddi bi işlem çok korkuyorum o yüzden. Hele ki anestezi almadım hiç hayatımda, o da beni çok korkutuyor :(

Merhabalar herkese.. Kızlar ben iki aşılama sonrası tüp bebek düşünüyorum artık. Sebepsiz. Bana da esra hanımı çok önerdiler. Sanırım ona gideceğim birkaç ay sonra.

Yalnız çok korkuyorum :KK43: Yumurta toplama işlemi ve transfer nasıl oluyor? Anesteziyle uytup mu alıyorlar ya da ağrı oluyor mu? Benim rahim ağzı dar olduğu için aşılamada da sıkıntı yaşamıştım biraz canım acımıştı. Bu daha ciddi bi işlem çok korkuyorum o yüzden. Hele ki anestezi almadım hiç hayatımda, o da beni çok korkutuyor :KK43:
Canim zaten gider gitmez hemen tup bebeğe baslamiyorlar önce hitereskopi sonra sulu usg yapiliyor kan tahlilini bakıyorlar eşinin spermiyogrami na bakılıyor sonra herşey normalse tüp bebegbebege başlıyorlar zaten toplamada anestezi veriyorlar öyle toplanıyor embriyo konulurken uyutmuyorlar canim usg sen herşeyi izliyorsun korku falan kalmıyor öyle korkma canim inşallah allah biran önce sana bir bebis verir canim

Benim doktorum Erhan bey, ben cok memnunum kendisinden. Ikinci transferde hamileyim. Cok ilgili bir doktor. Genel olarak merkezi begeniyorum. Hemsireler de deneyimli.

Tavsiyesi olan varmi bende tup bebek yptrcgm dr gökhan ciragilde yptrcktm fkt bazi yorumlrdn snra vazgctm suan acil bir dr arıyorum yrdmci olurmsnz

Arkadaslar, tup bebek sureci basariya ulastiktan sonra gebelik takibinizi hangi doktor yapti? Surec nasil isliyor? Kullanmaniz gereken ilaclari (crinone, clexan gibi) nasil takip ediyor doktorunuz?

Arkadaşlar yakın zamanda adana başkentte histeroskopi olan var mı? Fiyat nedir ve sonrası ağrı vs çok oluyor mu? Cevap verirseniz sevinirim. Çok korkuyorum :(

Arkadaşlar yakın zamanda adana başkentte histeroskopi olan var mı? Fiyat nedir ve sonrası ağrı vs çok oluyor mu? Cevap verirseniz sevinirim. Çok korkuyorum :KK43:
Ben yazin oldum. Narkozlu oldugu icin bir sey hissetmedim. Sonrasinda bir iki gun hafif kanama oldu. Hic korkulacak bir operasyon degil.

Fiyati 750ydi galiba ama tam hatirlamiyorum.
İyiymiş fiyat olarak da ben çok gerginim ya gelecek ay yaptıracağım büyük ihtimalle. Peki doktorunuz kimdi? Hamile kalmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. :dua: Tüp bebekle mi oldu yoksa histeroskopiden sonra doğal yolla mı?

İyiymiş fiyat olarak da ben çok gerginim ya gelecek ay yaptıracağım büyük ihtimalle. Peki doktorunuz kimdi? Hamile kalmışsınız Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebeğinizi. :dua: Tüp bebekle mi oldu yoksa histeroskopiden sonra doğal yolla mı?
Doktorum Erhan beydi. Evet cok sukur hamileyim, tup bebekle oldu. Ikinci deneme.
Bu arada histeroskopi rahim filmi degil di mi? Gerci onu da oldum, o cok aciliydi malesef. Hatirlamak bile istemiyorum. Benim tuplerim kapali oldugu icin cok aci cekmis olabilirim tabi, bi kac kez denediler cunku. Onun da fiyati 500 civariydi.

Doktorum Erhan beydi. Evet cok sukur hamileyim, tup bebekle oldu. Ikinci deneme.
Bu arada histeroskopi rahim filmi degil di mi? Gerci onu da oldum, o cok aciliydi malesef. Hatirlamak bile istemiyorum. Benim tuplerim kapali oldugu icin cok aci cekmis olabilirim tabi, bi kac kez denediler cunku. Onun da fiyati 500 civariydi.
Yok rahim filmi değil onu ben de çekildim. Benim rahim t şekli olduğu için histeroskopi ile düzeltmek şansı artırır dedi doktor belki tüp bebeğe gerek kalmaz dedi. T rahim tutsa bile düşüpe sebep olabiliyormuş çünkü. Benim doktorum da esra hanım, ilk kez gittim. Histeroskopi demesini bekliyordum zaten ama bana istersen tüp bebek yapıp tutmazsa histeroskopi de yapabilirz, sen bilirsin dedi. Mantıklı olan önce histeroskopi gibi geliyor bana o yüzden gelecek ay yaptırıcam galiba :(

Yok rahim filmi değil onu ben de çekildim. Benim rahim t şekli olduğu için histeroskopi ile düzeltmek şansı artırır dedi doktor belki tüp bebeğe gerek kalmaz dedi. T rahim tutsa bile düşüpe sebep olabiliyormuş çünkü. Benim doktorum da esra hanım, ilk kez gittim. Histeroskopi demesini bekliyordum zaten ama bana istersen tüp bebek yapıp tutmazsa histeroskopi de yapabilirz, sen bilirsin dedi. Mantıklı olan önce histeroskopi gibi geliyor bana o yüzden gelecek ay yaptırıcam galiba :KK43:
Bence de yaptirmak lazim. Doktorun soyledigi biraz garip geldi bana. Tup bebegin tutmamasinin bir suru nedeni olabilir. Kolay bur surec de degil ki deneyelim olmazsa hsg yapariz. hsg daha basit bir islem. Hic korkulacak bir tarafi yok. Gecmis olsun simdiden.

Bence de yaptirmak lazim. Doktorun soyledigi biraz garip geldi bana. Tup bebegin tutmamasinin bir suru nedeni olabilir. Kolay bur surec de degil ki deneyelim olmazsa hsg yapariz. hsg daha basit bir islem. Hic korkulacak bir tarafi yok. Gecmis olsun simdiden.
Çok teşekkür ederim, inşallah :dua:

Back