Merhaba kızlar ben de Ağustos’da Esra bulgana gittim Mersin’de yaşıyorum git gel kolay oldu 2-3 günde 1 gittim 15 olgun yumurta toplandı benim eşimden kaynaklıydı zaten embriyolar iyi gitmedi 15 embriyo oldu ama 4. Güne sadece 1 tane kaldı o konuldu transfer’den sonra hemen kaldırıyorlar bu arada bu 2. Denemem
Esra Bulgan hayatınızda görebileceğiniz en kibar kadı. Muayene ederken sürekli affedersiniz diyor tatlı dilli biri ve genelde güleryüzle ama odasına girinceye kadar sanki c.başkanın yanına gidiyorsun inanılmaz bir hastane çok korumalı gibi ama allah var herşey sırayla tıkır tıkır işliyor fazla soğuk hasta kayıtlardaki kadınlar her neyse ben ilk hafta transferden sonra bayağı dikkat ettim sonra rahat davrandım ilk testi bir gün erken yaptım hamileydim ama değerim çöl düşüktü bunun sonucunu söyledim sonra 2 günde 1 istediler ben de yaptırdım hep aradım 100 ü geçince hamilesin artık dediler sonra kendim yine yaptırdım 5 gün geçti 250 olmuştu çok düşük ilerlemiş aradım onları böyle böyle sonuç diye biz size randevu verdik niye gelmediniz dediler ben şok oldum yok diyorum öyle bişey demediniz sonra sekreteri aradım hemşire hanım 12 etlül de randevunuz var dedi hayır dedi öyle bir randevu yok meğer ki doktor randevu vermiş hemşireler artık sekretere vermeyi unutmuş buna çok sinirlendim çünkü neden hem kendileri hatalı hem bana atıyorlar sonra kan diğerim düştü ben Adana ya gittim Esra hanıma sizi zorla getirtiyoruz sesi , bilşey demedim kan değerin hiç hoş değil dedi evet dedim sonra da muayenede çıktık kese yok dedi çıktık Esra Bulgan bana moral verdi yani “ herkesin çocuğu olacak diye bişey yok “ dedi inanılmaz çöktüm o an hiç bişey demedim 10 gün boyunca sabah kalktım bu sözü tekrarladım aklıamda sürekli tekrarlıyor ağlıyorum,akşam uyuyamadım bu sözü tekrarladım , Ve ben o an hiç bişey demedim bunu olur da okursa Esra Bulgan sen orda
tüp bebek merkezinin Prof olarak zaten “ Herkesin çocuğu olsun diye oradasın” umarım bunu farkedersin çünkü senin işin bu tüp bebek demek herkesin çocuğu olabilir bi şansı var demek kendinle çalıştın sevgili Esra Bulgan unutma mucizeler hep vardır ve allah varsa olur . Kötü olduğundan yazmıyorum beni üzdün