- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.901
Merhaba benim de doktorum bulent bey. ben de ekim ayında ameliyat oldum laparoskopi ve histereskopi bir arada 1500 tl ödedim. Tek başına histereskopi sanırım 750- 1000 tl arası bişeydi.Maddi durumdan dolayi canim isi bırakmıştım evdeydim gidemedim maalesef oyle olunca ama artık canıma tak etti kimse bülent hoca kadar bilgili olamıyor maalesef devlette denedim ama olmadi tekrar o yuzden bulent hocaya gideceğim
Çok tesekkur ederim arkadaşım verdiğin bilgiler içinMerhaba benim de doktorum bulent bey. ben de ekim ayında ameliyat oldum laparoskopi ve histereskopi bir arada 1500 tl ödedim. Tek başına histereskopi sanırım 750- 1000 tl arası bişeydi.
Rica ederim. Sen ne yaptın. Baya olmuş. Operasyon oldu mu?Çok tesekkur ederim arkadaşım verdiğin bilgiler için
Canım aşılama yaptırdın mi? Sıkıntı ne olduğu belli mi? Bunlar önemli. Başkent kisla da tup bebek bölümü gayet iyi ama direk tup bebek yapmazlar.başka care yoksa yaparlar. Ben bulent haydardedeoglu na gittim. Bana asilama ya bile gerek kalmayacak inşallah dedi. Beklemedeyim suan.Adana da tüp bebek yaptırmak istiyorum .Tavsiyeniz hangi merkez ,hangi doktor olabilir.Lütfen yardıma ihtiyacım var .
Evet canım var ama şartları var 2 aşılama yapılması gerekiyor bide 3-4 yıllık evlilik eğer esin rapor alabiliyorsa koşul aramiyorlar direk tup bebek yapılıyor bizdedir esimde sorun vardı hemen yaptirdikBaşkent Kışlanın ssk antlaşması var mı acaba . Bizim kesin tüp bebek olacak .Başka çaremiz yok. Sıkıntı eşimde.
..
Seyhan baskent tayfun çokAdana da tüp bebek yaptırmak istiyorum .Tavsiyeniz hangi merkez ,hangi doktor olabilir.Lütfen yardıma ihtiyacım var .
Kisla baskent ya pardonSeyhan baskent tayfun çok
3 defa yaptirdim tutmadi ama iki tanidigim da yaptirdi ilkinde hamile kaldilar ben kisla baskentte de yaptirdim kislayi tercih ederim.Kızlar adanada turan Çetinde tüp bebek yaptıran var mı nasıl o merkez acaba ben De çikolata kisti var ve tüp bebeğe geçilecek yardımcı olur musunuz
En iyisi kışla adamlar herşeyi araştırıyor benim hamile kalmam imkansızdı eğer tayfun bey o testi yaptirmasaydi daha uğraşıyor olurduk bizi çok güzel yönlendirdi allah razı olsun ondan3 defa yaptirdim tutmadi ama iki tanidigim da yaptirdi ilkinde hamile kaldilar ben kisla baskentte de yaptirdim kislayi tercih ederim.
Bende suna oryi araştırıyorum aradım fiyatlar 6.500 dedi muayenede 150 yanlış olmasa yada 130 du ben daha doktora karar veremedimAdana başkentte tedavi gören arkadaşlar yeni uygulanan bir yöntem veya kelime varmı acaba bilen yaptıran varmı.burde fiyatlar ne oldu bilgisi olan varmı?
Bülent bey nasıl acaba memnunmusunuzCanım aşılama yaptırdın mi? Sıkıntı ne olduğu belli mi? Bunlar önemli. Başkent kisla da tup bebek bölümü gayet iyi ama direk tup bebek yapmazlar.başka care yoksa yaparlar. Ben bulent haydardedeoglu na gittim. Bana asilama ya bile gerek kalmayacak inşallah dedi. Beklemedeyim suan.
Bülent bey rahimfilminde kimsenin onemsemedigi veya görmediği bir şeye müdahele etti. Rahmimin t şeklinde oldugünü söyledi. Ve onu histereskopi ile düzeltti. Bunun gebeliğe engel olabileceğini ve gebelik olsa da düşük olacağını söyledi. Ama diğer Dr. Lardan böyle bir şey hiç duymamistim. Şimdi bana ilaç verdi ve beni 6 ay serbest bıraktı. O ilaçla gebe kalabileceğimi başka bir şey gerekmeyecegini söyledi. Şuan 2. Ayimdayim merakla bat günümü bekliyorum. Umarım daha fazla beklemeden müjdeli haberi duyururum. Yani anlayacağın henüz asilama veya tup bebek yaptırmadım başkentte. Ama bulent bey tedavide nokta atış yaptı gibi duruyor.Bülent bey nasıl acaba memnunmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?