- 29 Mart 2017
- 257
- 153
- 23
- 33
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.921
Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız esra hanimada iyi diyorlar ikisini soruyorum surekliBülent bey rahimfilminde kimsenin onemsemedigi veya görmediği bir şeye müdahele etti. Rahmimin t şeklinde oldugünü söyledi. Ve onu histereskopi ile düzeltti. Bunun gebeliğe engel olabileceğini ve gebelik olsa da düşük olacağını söyledi. Ama diğer Dr. Lardan böyle bir şey hiç duymamistim. Şimdi bana ilaç verdi ve beni 6 ay serbest bıraktı. O ilaçla gebe kalabileceğimi başka bir şey gerekmeyecegini söyledi. Şuan 2. Ayimdayim merakla bat günümü bekliyorum. Umarım daha fazla beklemeden müjdeli haberi duyururum. Yani anlayacağın henüz asilama veya tup bebek yaptırmadım başkentte. Ama bulent bey tedavide nokta atış yaptı gibi duruyor.
Ben daha önce balcali ya gidiyordum. Bülent beyi hem burdan hem de arkadaşlarımdan çok duydum ve gideyim ne kaybederim dedim. Yalnız şöyle bir şey var randevu almak çok zor. Regl olunca arayın demislerdi. Regl olduğumda da o ay full dolu dediler. Sonra ben reglim gecikti (düzensizdi zaten) regl olmuş gibi aradım ve tesadüf randevu alabildim.Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız esra hanimada iyi diyorlar ikisini soruyorum surekli
Bende aradım en yakin nisana var dediler ama hala doktoru karar veremedim ondan bekliyorumBen daha önce balcali ya gidiyordum. Bülent beyi hem burdan hem de arkadaşlarımdan çok duydum ve gideyim ne kaybederim dedim. Yalnız şöyle bir şey var randevu almak çok zor. Regl olunca arayın demislerdi. Regl olduğumda da o ay full dolu dediler. Sonra ben reglim gecikti (düzensizdi zaten) regl olmuş gibi aradım ve tesadüf randevu alabildim.
Peki erkeğin sperm sayısı 5 milyon altı olunca rapor çıkıyormuş dediler doğru mu acaba bilginiz varmiBen daha önce balcali ya gidiyordum. Bülent beyi hem burdan hem de arkadaşlarımdan çok duydum ve gideyim ne kaybederim dedim. Yalnız şöyle bir şey var randevu almak çok zor. Regl olunca arayın demislerdi. Regl olduğumda da o ay full dolu dediler. Sonra ben reglim gecikti (düzensizdi zaten) regl olmuş gibi aradım ve tesadüf randevu alabildim.
Diyorum ya ben o kısımlara geçmedim bilgim yok. Ama burda yazılanlara göre çıkıyorum sorun erkekte ise sanirimPeki erkeğin sperm sayısı 5 milyon altı olunca rapor çıkıyormuş dediler doğru mu acaba bilginiz varmi
Tsk ederimDiyorum ya ben o kısımlara geçmedim bilgim yok. Ama burda yazılanlara göre çıkıyorum sorun erkekte ise sanirim
Rica ederim allah size de en yakın zamanda evlat nasip etsin inşallahTsk ederim
Hayırlı olsun gebeliğin canim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Hangi tup bebek merkezine gitmiştin bize de fikir olsun?? Bir de tup bebek doktorun yönlendirmiyor mu bir yere? Ya da kendisi takip etmiyor mu? Çok soru oldu biliyorum ama ben de yaza düşünüyorum ondan sordumTup bebekle gebe kalanlar adana da hangi doktora gidiyorsunuz gebelik takibi icin?
Amin inşallah baskent hastanesin de esra hanım seyhan başkent hastanesine yönlendirdi kendisi gebe takibi yapmiyor bi doktor ismi de söylemediHayırlı olsun gebeliğin canim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Hangi tup bebek merkezine gitmiştin bize de fikir olsun?? Bir de tup bebek doktorun yönlendirmiyor mu bir yere? Ya da kendisi takip etmiyor mu? Çok soru oldu biliyorum ama ben de yaza düşünüyorum ondan sordum
Gebeligin hayirli olsun allah sağlıkla kucağına aldırsin canim benim takibini tayfun bey yapmıştı benim doğumumuda yaptırmıştı ben memnundum bide orada hakan bey var eger tup bebek diye yonlendirmezse oda yapabilirAmin inşallah baskent hastanesin de esra hanım seyhan başkent hastanesine yönlendirdi kendisi gebe takibi yapmiyor bi doktor ismi de söylemedi
aynen ben de tayfun beyi veya hakan beyi öneririm. saece tayfun bey cumaları yarım gün oluyor. hakan bey 4 gün orada. uygunluğunuza göre tercih edebilirsiniz. ben de esra hanımın hastasıydım tüp bebekle hamile kaldım. ben de doktor önerisi sorduğumda seyhana fa gidebilirsiniz dilediğiniz başka hastanelere de gidebilirsiniz demişti. seyhanda tayfun beye itiraf ediyorum sadece doçent olduğu için gitmiştim ama çoook yerinde bir karar almışım benim hayatımda gördüğüm en düşünceli doktor. ama şu da var artık hamike kaldıktan sonra istediğiniz doktora hastaneye gidebilirsiniz eğer gebeliğinizde bir sorun yoksa. sizin hamileliğiniz de herkesinki gibi :)Amin inşallah baskent hastanesin de esra hanım seyhan başkent hastanesine yönlendirdi kendisi gebe takibi yapmiyor bi doktor ismi de söylemedi
Kacdır degerler kimyasal merak ettım gecmıs olsunKizlar bende baskent esra hanimin hastasiyim 4.denemedede kimyasal oldu cok uzgunum cok yiprandik artik umurumda tükendi galiba hic olmicak bizim çocuğumuz
merhaba ben aşılama yaptırdım gürkan hoca da ilgisinden çok memnun kaldım hastane olarak devlet hastanesi gibi düşün .Merhaba Arkadaşlar. Mersin universitesi tıp fakültesinde tüp bebek yaptıran var mi? Faik Gürkan Yazici da.
mine sen ne durumdasın ersin ünv. vazmıgeçtin ?Kacdır degerler kimyasal merak ettım gecmıs olsun
sagol canim dün 10.günümdü 5.8 cikti yarin testi tekrarlicamKacdır degerler kimyasal merak ettım gecmıs olsun
Merhaba canim cok sukur hersey cok guzel harika bir 9 ay gecirdim kizimla az kaldi yasina girecek nerdeyse vakit o kadar hizli akiyor ki yetisemiyorum hizina..merhaba kızlar sene dönmüş topiğe girmeyeliAl_pi G gulsahhh01 B breakfast diğer kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
nuffiun ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?