Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız esra hanimada iyi diyorlar ikisini soruyorum surekli

Inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız esra hanimada iyi diyorlar ikisini soruyorum surekli
Ben daha önce balcali ya gidiyordum. Bülent beyi hem burdan hem de arkadaşlarımdan çok duydum ve gideyim ne kaybederim dedim. Yalnız şöyle bir şey var randevu almak çok zor. Regl olunca arayın demislerdi. Regl olduğumda da o ay full dolu dediler. Sonra ben reglim gecikti (düzensizdi zaten) regl olmuş gibi aradım ve tesadüf randevu alabildim.

Bende aradım en yakin nisana var dediler ama hala doktoru karar veremedim ondan bekliyorum

Peki erkeğin sperm sayısı 5 milyon altı olunca rapor çıkıyormuş dediler doğru mu acaba bilginiz varmi

Tup bebekle gebe kalanlar adana da hangi doktora gidiyorsunuz gebelik takibi icin?
Hayırlı olsun gebeliğin canim. Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin inşallah. Hangi tup bebek merkezine gitmiştin bize de fikir olsun?? Bir de tup bebek doktorun yönlendirmiyor mu bir yere? Ya da kendisi takip etmiyor mu? Çok soru oldu biliyorum ama ben de yaza düşünüyorum ondan sordum

Amin inşallah baskent hastanesin de esra hanım seyhan başkent hastanesine yönlendirdi kendisi gebe takibi yapmiyor bi doktor ismi de söylemedi

Amin inşallah baskent hastanesin de esra hanım seyhan başkent hastanesine yönlendirdi kendisi gebe takibi yapmiyor bi doktor ismi de söylemedi
Gebeligin hayirli olsun allah sağlıkla kucağına aldırsin canim benim takibini tayfun bey yapmıştı benim doğumumuda yaptırmıştı ben memnundum bide orada hakan bey var eger tup bebek diye yonlendirmezse oda yapabilir

aynen ben de tayfun beyi veya hakan beyi öneririm. saece tayfun bey cumaları yarım gün oluyor. hakan bey 4 gün orada. uygunluğunuza göre tercih edebilirsiniz. ben de esra hanımın hastasıydım tüp bebekle hamile kaldım. ben de doktor önerisi sorduğumda seyhana fa gidebilirsiniz dilediğiniz başka hastanelere de gidebilirsiniz demişti. seyhanda tayfun beye itiraf ediyorum sadece doçent olduğu için gitmiştim ama çoook yerinde bir karar almışım benim hayatımda gördüğüm en düşünceli doktor. ama şu da var artık hamike kaldıktan sonra istediğiniz doktora hastaneye gidebilirsiniz eğer gebeliğinizde bir sorun yoksa. sizin hamileliğiniz de herkesinki gibi :)

gülşah nasılsın canım oğlun da büyümüştür benim pek zamanım olmuyor buralara bakmaya... aklıma geldi birden bakayım dedim :)

Kizlar bende baskent esra hanimin hastasiyim 4.denemedede kimyasal oldu cok uzgunum cok yiprandik artik umurumda tükendi galiba hic olmicak bizim çocuğumuz

merhaba kızlar sene dönmüş topiğe girmeyeli Al_pi G gulsahhh01 B breakfast diğer kızlar nasılsınız nasıl gidiyor
nuffiun ben :)
Merhaba canim cok sukur hersey cok guzel harika bir 9 ay gecirdim kizimla az kaldi yasina girecek nerdeyse vakit o kadar hizli akiyor ki yetisemiyorum hizina..
Sen nasilsin nasil gidiyor hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…