Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Canim şans ya işte gecen hafta 52ydi. Gecen hafta gidememiştim. Bu hafta aradim fiyat degistigini 500kusur oldugunu soylediler. Bende yanls anladigimi dusunup birdaha sordm evet oyleymis
Canm bu fiyatı nerde aldın?başkenttemi?ben ıkı ay once 52 tl verdm agrısız guzel bi şekilde cekıldı hemde..acaba sana anestezili fiyatı soylemıs olmasınlar

Teşekkür ederim canım önümüzdeki ay adetimle birlikte gideceğim inşallah histereskopi için biraz korkuyorum ama inşallah hayırlısıyla sonuçlanır
korkulacak hiçbir şey yok. hiçbir şey hissedilmiyor. ben ertesi gün dışarı çıkmıştım arkadaşlarımla kahvaltı ordan alışveriş ordan oraya ordan kahve içmeye falan bütün gün gezmiştim. zaten işlem esnasında da uyuyorsunuz.

iki aşılamayla rapor çıkıyor. raporu da aşılamaya veya tüp bebeğe karar verilirse hastane çıkarıyor. vukuatlı nüfus kaydınfalan birkaç evrak istiyorlar şimdi tam hatırlamıyorum. siz evrak götürmek dışında hiçbir şey yapmıyorsunuz. ama daha önceki iki aşılamanız raporsuz özelde olduysa yeniden 2 raporlu aşılama yapmanız gerek. başkent de ne seyhan ne yüreğir. kışla başkent diye farklı bir yerleşke var randevuyu da oradan telefonla alacaksınız.

2 aşılama da devlette oldu benim

Canm bu fiyatı nerde aldın?başkenttemi?ben ıkı ay once 52 tl verdm agrısız guzel bi şekilde cekıldı hemde..acaba sana anestezili fiyatı soylemıs olmasınlar

Canim bilmiyorum bana anestezili anestesiz demediler direk 500 kusur fiyat verdiler

Canim bilmiyorum bana anestezili anestesiz demediler direk 500 kusur fiyat verdiler
Anestezili vermişler canm cubku ıkı ayda imkansz Fiyatın bu kadar artması.sen bosu bosuna 5dk ıcın anestezi alma canm azcık adet agrısı gibi agrı oluyor o kadar..ben ılk rahım fılmını anestezli oldm bunu anestezisiz oldm..bosuna anestezi almaya gerek yokmuş

Canim ben daha once cektirdim anestezisiz. Evet agri oldu ama gecti...

Doktorum rahim seklimi goremeedigini tekrar cekilmem gerektigini soyledi. 1 hafta once aradigimda 56 tl ddiler. Bu aradigimda ise 500 kusur oldugunu soylediler. O yuzden bulundugum sehirde cekilip oyle gidecegim... hemsire zam geldigini soyledi bende fazla sorgulamadm acikcasi..

Hmmm anladm canm ozaman bunlar yeni makinalardan almış ondan bu kadar fark etmiş..

Hmmm anladm canm ozaman bunlar yeni makinalardan almış ondan bu kadar fark etmiş..

Cnm laparoskobiyle tupleri alacaklarmiş. Ben karar vermedim ama cikarken bana biseyler soyledi fiyatla ilgili. Bilginiz varmi fiyatı ne kadr laparoskobiyle tupleri aldirma

Merhaba Kızlar bu soruyu burda sordum mu bilmiyorum ama yakın zamanda kışla başkentte histereskopi yaptıran var m ı ? Ne kadar ücret ödediniz ısrarla soruyorum söylemiyorlar kendimi ona göre ayarlamak istiyorum da

Merhaba Kızlar bu soruyu burda sordum mu bilmiyorum ama yakın zamanda kışla başkentte histereskopi yaptıran var m ı ? Ne kadar ücret ödediniz ısrarla soruyorum söylemiyorlar kendimi ona göre ayarlamak istiyorum da

Cnm bende laparoskobiyle tuplerimi aldiricam kac gundur ariyorum doktorun kod vermesi lazimmis fiyat vermeleri icin. Bende doktorla gorusecegim doktorun kim

Cnm bende laparoskobiyle tuplerimi aldiricam kac gundur ariyorum doktorun kod vermesi lazimmis fiyat vermeleri icin. Bende doktorla gorusecegim doktorun kim
Ayni şeyi bana da söylüyorlar canim benim doktorum bulent haydar dedeoglu 1 senedir falan bırakmıştım gitmiyordum tekrar oraya karar verdim o yüzden bakalim kismet..senin doktorun kim peki canim ?

Ayni doktora gidiyoruz :) neden biraktin
Maddi durumdan dolayi canim isi bırakmıştım evdeydim gidemedim maalesef oyle olunca ama artık canıma tak etti kimse bülent hoca kadar bilgili olamıyor maalesef devlette denedim ama olmadi tekrar o yuzden bulent hocaya gideceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…