• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Merhaba; ben bundan 6 yil once bulent bey asil.dr.um olmak.uzere ekibine tedavi oldum..cokta memnun kaldim.. fiyatlar prosedurler.hep.degismis hicbir bilgim.yok yeniden.sifirdan basliyor gibi baslayacagim gibi gozukuyor...aama gozunuz kapalo guvenin derim onlar ne derse uygulayin gercekten cok iyiler

Maddi durumdan dolayi canim isi bırakmıştım evdeydim gidemedim maalesef oyle olunca ama artık canıma tak etti kimse bülent hoca kadar bilgili olamıyor maalesef devlette denedim ama olmadi tekrar o yuzden bulent hocaya gideceğim
Merhaba benim de doktorum bulent bey. ben de ekim ayında ameliyat oldum laparoskopi ve histereskopi bir arada 1500 tl ödedim. Tek başına histereskopi sanırım 750- 1000 tl arası bişeydi.

Adana da tüp bebek yaptırmak istiyorum .Tavsiyeniz hangi merkez ,hangi doktor olabilir.Lütfen yardıma ihtiyacım var .
Canım aşılama yaptırdın mi? Sıkıntı ne olduğu belli mi? Bunlar önemli. Başkent kisla da tup bebek bölümü gayet iyi ama direk tup bebek yapmazlar.başka care yoksa yaparlar. Ben bulent haydardedeoglu na gittim. Bana asilama ya bile gerek kalmayacak inşallah dedi. Beklemedeyim suan.

Başkent Kışlanın ssk antlaşması var mı acaba . Bizim kesin tüp bebek olacak .Başka çaremiz yok. Sıkıntı eşimde.

..

Kızlar adanada turan Çetinde tüp bebek yaptıran var mı nasıl o merkez acaba ben De çikolata kisti var ve tüp bebeğe geçilecek yardımcı olur musunuz

Başkent Kışlanın ssk antlaşması var mı acaba . Bizim kesin tüp bebek olacak .Başka çaremiz yok. Sıkıntı eşimde.

..
Evet canım var ama şartları var 2 aşılama yapılması gerekiyor bide 3-4 yıllık evlilik eğer esin rapor alabiliyorsa koşul aramiyorlar direk tup bebek yapılıyor bizdedir esimde sorun vardı hemen yaptirdik

Kızlar adanada turan Çetinde tüp bebek yaptıran var mı nasıl o merkez acaba ben De çikolata kisti var ve tüp bebeğe geçilecek yardımcı olur musunuz
3 defa yaptirdim tutmadi ama iki tanidigim da yaptirdi ilkinde hamile kaldilar ben kisla baskentte de yaptirdim kislayi tercih ederim.

3 defa yaptirdim tutmadi ama iki tanidigim da yaptirdi ilkinde hamile kaldilar ben kisla baskentte de yaptirdim kislayi tercih ederim.
En iyisi kışla adamlar herşeyi araştırıyor benim hamile kalmam imkansızdı eğer tayfun bey o testi yaptirmasaydi daha uğraşıyor olurduk bizi çok güzel yönlendirdi allah razı olsun ondan

Adana başkentte tedavi gören arkadaşlar yeni uygulanan bir yöntem veya kelime varmı acaba bilen yaptıran varmı.burde fiyatlar ne oldu bilgisi olan varmı?

Adana başkentte tedavi gören arkadaşlar yeni uygulanan bir yöntem veya kelime varmı acaba bilen yaptıran varmı.burde fiyatlar ne oldu bilgisi olan varmı?
Bende suna oryi araştırıyorum aradım fiyatlar 6.500 dedi muayenede 150 yanlış olmasa yada 130 du ben daha doktora karar veremedim

Canım aşılama yaptırdın mi? Sıkıntı ne olduğu belli mi? Bunlar önemli. Başkent kisla da tup bebek bölümü gayet iyi ama direk tup bebek yapmazlar.başka care yoksa yaparlar. Ben bulent haydardedeoglu na gittim. Bana asilama ya bile gerek kalmayacak inşallah dedi. Beklemedeyim suan.
Bülent bey nasıl acaba memnunmusunuz

Bülent bey nasıl acaba memnunmusunuz
Bülent bey rahimfilminde kimsenin onemsemedigi veya görmediği bir şeye müdahele etti. Rahmimin t şeklinde oldugünü söyledi. Ve onu histereskopi ile düzeltti. Bunun gebeliğe engel olabileceğini ve gebelik olsa da düşük olacağını söyledi. Ama diğer Dr. Lardan böyle bir şey hiç duymamistim. Şimdi bana ilaç verdi ve beni 6 ay serbest bıraktı. O ilaçla gebe kalabileceğimi başka bir şey gerekmeyecegini söyledi. Şuan 2. Ayimdayim merakla bat günümü bekliyorum. Umarım daha fazla beklemeden müjdeli haberi duyururum. Yani anlayacağın henüz asilama veya tup bebek yaptırmadım başkentte. Ama bulent bey tedavide nokta atış yaptı gibi duruyor.

Back