- 23 Ekim 2017
- 465
- 359
- 23
- 37
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.821
Mersin’deki doktorum da Volkan Noyan ın ismini verdi ama Acıbadem başkent hastanesine göre biraz pahalı geldi . Muayene bile öyle . Bide raporu kendiniz çıkaracaksınız dediler.Bende gayet saygılıyım.hikayeme ve yaşadıklarıma inancınız olmaması beni ilgilendirmiyor.burada birçok yeni üye var.özellikle benimle uğraşmayın lütfen
Ne zaman başlayacaksınızmerhaba arkadaşlarım daha önce Bülent Haydar Dedeoğlunda tedavi olan var mı ?Buraya daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bi tane negatifim var ikincimi bülent hocada denemek istiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim
Yaşanve deneme sayısına bağlı..yaşınız kac?daha once denemeniz varmı?Merhaba başkent hastanesinde tüp bebek yaptırmaya karar verdim de son olarak kaç embrio transfer ediyorlar.
Başladmı tedaviniz?devam ederken sorarsınız..zaten tayfun beyin oyle katı kuralları olacagını sanmıyorm..bende tayfun beyın hastasymPolikistik over Tayfun bey. Sormayı unutmuşum kaç embrio transfer edildiğini
Canım ben de başkente başlıcam 4900 galiba raporsuz fiyat bir de 2 embriyo koyulmuyormuş maalesef. O yüzden kararsızımRaporsuz fıyat ne kadar bılen varmı ????? Başkentte?
Birde iki embryo koyulmasını istyrm koyarmı doktor?
Bülent beye gitcem nasıpse
Yasım 25 7 senlık evli 1 düşük bir aşılama (negatıf)
YaaaCanım ben de başkente başlıcam 4900 galiba raporsuz fiyat bir de 2 embriyo koyulmuyormuş maalesef. O yüzden kararsızım
Raporsuz hepsi maliyetli oluyorYine de doktorla görüş istersen. Başkent olmazsa nereyi düşünüyorsun ben de çok kararsız kaldım
Evet raporsuz çok pahalı oluyormuşRaporsuz hepsi maliyetli oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?