Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kızlar bende Adana Başkent’te başlayacağım inşallah . Diğer arkadaşların dediği gibi kimse başlarsan onda devam etmek zorundasın dediler çok saçma dedim . En azından şimdi muayene olaydım sonra istediğim doktor var ona gitmek isterim dedim olmaz dediler . Eşimde azosperm çıktı ve tese ameliyatı olacak Cevahir hoca da . Soerm bulunursa bende Bülent haydar dedeoğlunda başlamak istiyorum . Yakın zöamada aynı durumdan tüp bebek tedavisi ılan arkadaş var mı ?bu Arda’da genetik tarama testi istendi onu da yaptırdık iyi çıktı

Bende gayet saygılıyım.hikayeme ve yaşadıklarıma inancınız olmaması beni ilgilendirmiyor.burada birçok yeni üye var.özellikle benimle uğraşmayın lütfen
Mersin’deki doktorum da Volkan Noyan ın ismini verdi ama Acıbadem başkent hastanesine göre biraz pahalı geldi . Muayene bile öyle . Bide raporu kendiniz çıkaracaksınız dediler.

merhaba arkadaşlarım daha önce Bülent Haydar Dedeoğlunda tedavi olan var mı ?Buraya daha önce yazdım mı bilmiyorum ama bi tane negatifim var ikincimi bülent hocada denemek istiyorum biraz yardımcı olursanız sevinirim

Merhaba başkent hastanesinde tüp bebek yaptırmaya karar verdim de son olarak kaç embrio transfer ediyorlar.

Tam sınırda yaşınız..istedegnizi soylersenız belkı kabul ederler..problem ne acaba??dr kım?

Kızlar merhaba mersinde yasıyorum şimdilik..
Mersin üniv. Fakültesinde aşılama yaptırdım malesef tutmadı şimdi tüp bebek için doktor arayısındayım dayım BÜLENT beyi önerdi ..
Ortama raporsuz tüp bebek fıyat nedir ?
7senelik evliyim 25 yasım..

Raporsuz fıyat ne kadar bılen varmı ????? Başkentte?
Birde iki embryo koyulmasını istyrm koyarmı doktor?
Bülent beye gitcem nasıpse
Yasım 25 7 senlık evli 1 düşük bir aşılama (negatıf)

Raporsuz fıyat ne kadar bılen varmı ????? Başkentte?
Birde iki embryo koyulmasını istyrm koyarmı doktor?
Bülent beye gitcem nasıpse
Yasım 25 7 senlık evli 1 düşük bir aşılama (negatıf)
Canım ben de başkente başlıcam 4900 galiba raporsuz fiyat bir de 2 embriyo koyulmuyormuş maalesef. O yüzden kararsızım

İstanbulda aret kamer istiyodum aşırı pahalı serdar koça gitcem büyük ihtımal kızlar çok övdü hamıle kalnada cok bakalım bırde sımdı ikinci aşılamamı yaptrcam daha rapor alacam oyle yaptırabılrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…