Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Kizlar merhaba adanada bulent haydardedeogluna gittim cok memnum kaldim cok guzel konusuyor ve ikna edici bir yapisi var olumlu veya olumsuz birsey dememesine ragmen o doktorda karar kildim... soylenenin aksine cok guler yuzlu... esimde problem olabilecegini sperm tahlili istedigini soyledi. Bende tup bebek istiyorum esimin sperm tahlili bisey degistirecekmi dedim hayir ddi. O zaman direk tup bebek yapalim dedim. Allah nasip ederse ocakta yaptiriyoruz. Birde benden rahim filmi istedi. Neyse sormak istedigim birsey var. Tup bebek yaptiranlar odemeyi hangi sekilde yaptilar. Mesela adana 5bin istiyor. Ilk gidiste pat diye 5 bini mi veriyoruz. Cunku kizlar benim ocak 12 de adet gorecegim ve paranin buyuk bir kismi ocagin 25inde elime gececek o yuzeen soruyorum yardimci olursaniz sevinirim.

Oncelıkle gecmıs olsun ve tedavınız hayrlı olsun..ıkı parcada ıstıyorlar parayı..birini yumurta toplama günü diğer kısmı ise transfer günü..

Herkesin tedavisi hayırlı olsun ve olumlu sonuçlar alırsınız inşallahhh .. Benim size bir sorum da histereskopi yaptırdınız mı hiç ve acaba ne kadar alıyorlar ücret olarak ? Aradım ama o doktora bağlı dediler ne alaka anlamadım

Hayir cnm yani kackere odeme yaptigimizi yazdim toplam 3 kere :) bin lira ilaclar , 2 bin yumurta toplama 2bin de transfer desek daha mantikli
Anladm canm ama işte hastanaeye verilern parayı sormus ya arladas ondan oyle soyledım:))ben bunca zaman normal tedavi oldm ilk kez raporlu oluyorum:)senn raporlumu?

yakın zamanlarda kışla başkentte tüp bebek tedavisiyle hamile kalan yok mu tedaviye başlayacağım ama hiç pozitif yorumları göremiyorum ve endişeniyorum bu yüzden

yakın zamanlarda kışla başkentte tüp bebek tedavisiyle hamile kalan yok mu tedaviye başlayacağım ama hiç pozitif yorumları göremiyorum ve endişeniyorum bu yüzden
Canm bende cok merak edıyorm bu sayfada kimseler yok unarım vardırda yazmıyodur..

Anladm canm ama işte hastanaeye verilern parayı sormus ya arladas ondan oyle soyledım:))ben bunca zaman normal tedavi oldm ilk kez raporlu oluyorum:)senn raporlumu?

Raporlu olabilmem icin bir kere asilama daha yaptirmam gerekiyormus ona da zamanim yok canim cunku bu ay baslasam ocaga doktor dinlen dicek o yuzden raporsuz. Kaldiki adanaya git gel zateb raporsuz fiyatina denk gelicek bu adetimde rahim filmi icin cagirdi onun icin gidecegim. Bakalim kismet su odemeleri tam ogrenebilseydm ocak 8 de baslicam tup bebege. Ama ogrenemedigim icin subata sarkacak

Evet yaa şöyle olumlu yorumlar okusam rahat edicem ama

Merhaba canim ben kadere inaniyorm tutacagi varsa tutar zamani gelmediyse en iyi doktorda bile tutmaz. Bu sure zarfinda bi ablamla gorustum ilk tup bebegini turkiyede cok unlu bir doktora 30bine yaptirmiş. Tutmuş... ayni doktora ikinci kez yaptirmis tutmamiş... ve esine hic bakmamislar halbuki variokseli varmis esiiin 10 senenin sonunda ogrendiler ameliyat oldu. Yani diyecegim su ki evet burdaki yorumlar guzel yorumlar bizi cok etkiliyor ama onemli olan guvenmek baskasinin laflariyla degil kendi gozunle gonlunle guvenmek hepimize sans diliyorum... ne zaman baslicaksiniz tup bebege

Anladm canm benm de hep raporsuzdu hiç aşılama denemenştk hep rapırsuz yaptrdk..amelıyat sonrası amh 0.7olınca rapor cıktıgnı ogrendm..valla raporlumu normalmi pek farkı yok...yol parası muayne ücreti filan derken..raporlu 3000 canm normal 5000.. ama birde embriyoskop öneriyor dr oda +1000tl daha..yani ılacsız 6000e denk gelıyo raporsuz

Merhaba kızlar . Bende gittim başkent e ama bizim durumumuz çok farklı oldu . Eşimde azosperm çıktığı için tese ameliyatı oldu ve canlı sperm bulunmadı . Tam sonuç çıkmadan muayene saatim geldiği için girdim doktorun yanına . Bülent Haydar Dedeoğlu . Sonucumuzu öğrenmeden muayene etmeyelim seni dedi . Sonucu öğrenince muayene etmedi hatta direk muayene ücretini geri iade ettirdi . Şimdilik tüp bebek hayalim yokoldu. İkinci bir tese ameliyatı olsa bile %10 şans verildi. Ama inanıyorum rabbim ol der olur . Hayırlısını istiyorum hep kaderim böyleyse ne yapabilirim ki Rabbim isteyen herkesi kucağını doldursun. Hayırlı evlat versin .

Amiin inşallah. Çok zor bir süreç bir kere doktor seçmek merkez seçmek hepsi ayrı düşündürüyor insanı. Bir türlü karar veremiyorum hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inşallah

Canim peki embriyo dondurmaya adana baskentte ne kadar diyolar bilgin varmi

Canm bende bılmıyorum tam..şuan embrıyoları beklemedeyım ..eger dondurulacak embriyon kalırsa 4-5güne belli olur ozaman ogrenır sana yazarım canım..

Canm bende bılmıyorum tam..şuan embrıyoları beklemedeyım ..eger dondurulacak embriyon kalırsa 4-5güne belli olur ozaman ogrenır sana yazarım canım..

Cnm ben 10 gun sonra gidecem ama sen daha erken sahit olacaksin :) embriyo transferinde rahime cizik atarakmi tutunmasini sagliyorlar. Yoksa normal birakiyorlarda embriyonun rahime tutunmasini mi bekliyorlar. Bu cok onemli yardimci olursan sevinirim allah sana tatlis evlatlar nasip eder insalllah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…