- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.581
Çok üzüldüm canim ya inşallah diğer tedavi nde pozitif sonuç alırsınKızlar negatif.birdaha ki sefere artık nasip değilmiş
Malesef olumsuz canımMerhaba tesadufen forumda dolasirken gordum mesajini.senin mesajda yazdiklarina suan benim aklim takiliyo.transfer sonucun ne oldu canim forumu okuyamadim suan isteyim.bu hic yatirmamalari az ilac vermeleri cok kurcaliyo kafami
Aynen benimde aralikta negatif olmustu.sana ozelden mesaj atamadim nedenkiMalesef olumsuz canım
Kapalı o yuzdenAynen benimde aralikta negatif olmustu.sana ozelden mesaj atamadim nedenki
Tekrar denemeyi dusunuyomusun.bir de sizdeki sorun neydi canimKapalı o yuzden
Canim bizde de eşim.azosperm bize çıkmıştı ama bizde durum farklıydı eşimdeşimde hormon düşüklüğü var onun tedavisini oldu O yuzden hemen çıktı bixeKizlar sorun esinde sperm azligi olan varmi baskentte rapor cikarmak istiyoruzda bende bir sorun yok ama
Günaydın canim nasılsın ben hiç bilmiyorum kusura bakma canim@Aysemm01 G gulsahhh01 kızlar nasılsınız. Yardım lazım real civarı acil kiralık ev lazım bilginiz varmı acaba
Canim benimde bilgim yok ama muhakkak vardir ya@Aysemm01 G gulsahhh01 kızlar nasılsınız. Yardım lazım real civarı acil kiralık ev lazım bilginiz varmı acaba
Ben kullanmadim ama sizde sorun nedir?Başkent üniversitesinde tüp bebek tedavisi sırasında prednol ya da deltakortil gibi kortizon ilaçları başlanıyormu. Tüp bebek tedavisi görenler yardımcı olursanız sevinirim
Mrb sizin genetik tahlillerinizde herhangibir sorun cikmismiydi eainizde ve sizinkinde.yoksa hersey normal olup bu gen mutasyonu sadece bebeginizdemi ciktiEvet iki bebegimi kaybedince ogrendim maalesef kısmet iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?