Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Slm canim nasılsın nasıl gidiyor çocuklu hayat yeni yeni rahatlamaya baslamissindir canim

Slm canim nasılsın nasıl gidiyor çocuklu hayat yeni yeni rahatlamaya baslamissindir canim
canım nerdee güya size de mesaj yazıordum o gün ama tamamlayamadım :d

bi iki hafta iyiydik sonra 3 aylık oldu. oğlum hiçbir büyüme atağını boş geçmiyor. hala kucakçı hala çok sık emmek istiyor. gece uykusu fena değildi 3 ayds o da bozuldu. hayırlsı artık şimdi umutlar 6. ayda düzelmesinde :d bi aydır annemle babam yanımızda haftaya gderiz diyorlar onlar gidince napcam bakalım. evde gündüz uykusu da yok hava soğuk bile olsa bol bol dışarı çıkıoruz dışarıda kesintisiz güzel uyuyor eve girer girmez uyanıyor /: sen naptın ne zamana şimdi doğum?

Ya işin çok zormuş allah yardimcin olsun yinede annenler babam yanindaymis biraz rahatlamissindir canim bende nisan da inşallah doğuracağım daha tarihimiz belli değil canim valla özledim seni uzun zaman oldu gorusmeyeli

Merhaba tesadufen forumda dolasirken gordum mesajini.senin mesajda yazdiklarina suan benim aklim takiliyo.transfer sonucun ne oldu canim forumu okuyamadim suan isteyim.bu hic yatirmamalari az ilac vermeleri cok kurcaliyo kafami

Canim bulent beye nasil ulasiyosun.benimde ulasmam lazim ama ulasamiyorum farkli bir numarasimi var sizde acaba ozelden yazarmisin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…