- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #8.561
Slm canim nasılsın nasıl gidiyor çocuklu hayat yeni yeni rahatlamaya baslamissindir canimçoğul gebelik ve iki üç bebek bakmak da çok başka bir yıpranma sebebi yalnız. zaten tek embriyo transfer etme nedenleri de bu. çok iyi anlıyorjm biz de çok ısrar etmiştil esra hanıma iki tane transfer edilsin diye ama çok katı başkent bu konuda. sonuçta kanunen uyulması gerekeni uyguluyorlar. ben hatta 3-4 tane transfer yaptıklarını okumuşrum kıbrısta, benim bi tnaetle asla olmadı diyordum tuttu doğdu bile :) her şeyin hayırlısı. kuzenim hamdi karanfile yaptırdı o da bi
hafta önce doğum yaptı memnundu baya.
Slm canim test yaptinmi bugün 10.gun ya10.günden herkese merhaba nasılsınız
Hayır yapmadım korktum salıyı bekliyorumSlm canim test yaptinmi bugün 10.gun ya
Salı neden canim ya 10.gun test yaptırıyorlar değiştimiHayır yapmadım korktum salıyı bekliyorum
Yok canım değişmedi eşim yarın müsait o yüzden dua edermisin şimdiden heyecan bastıSalı neden canim ya 10.gun test yaptırıyorlar değiştimi
canım nerdee güya size de mesaj yazıordum o gün ama tamamlayamadım :dSlm canim nasılsın nasıl gidiyor çocuklu hayat yeni yeni rahatlamaya baslamissindir canim
Yarin guzel haberler alirsin insallah .. uzun zamandir takip edemedim heyecanla okudum sonuc belli oldumu diye ama yarinaymis hadi hayirli haberlerle gel..Yok canım değişmedi eşim yarın müsait o yüzden dua edermisin şimdiden heyecan bastı
Canim insallah hayirli haberler alirsin.nerde yaptirmistin canim senYok canım değişmedi eşim yarın müsait o yüzden dua edermisin şimdiden heyecan bastı
Adana baskent tayfun beyCanim insallah hayirli haberler alirsin.nerde yaptirmistin canim sen
Ya işin çok zormuş allah yardimcin olsun yinede annenler babam yanindaymis biraz rahatlamissindir canim bende nisan da inşallah doğuracağım daha tarihimiz belli değil canim valla özledim seni uzun zaman oldu gorusmeyelicanım nerdee güya size de mesaj yazıordum o gün ama tamamlayamadım :d
bi iki hafta iyiydik sonra 3 aylık oldu. oğlum hiçbir büyüme atağını boş geçmiyor. hala kucakçı hala çok sık emmek istiyor. gece uykusu fena değildi 3 ayds o da bozuldu. hayırlsı artık şimdi umutlar 6. ayda düzelmesinde :d bi aydır annemle babam yanımızda haftaya gderiz diyorlar onlar gidince napcam bakalım. evde gündüz uykusu da yok hava soğuk bile olsa bol bol dışarı çıkıoruz dışarıda kesintisiz güzel uyuyor eve girer girmez uyanıyor /: sen naptın ne zamana şimdi doğum?
Inşallah hamilesindir canim ya dualarım seninleYok canım değişmedi eşim yarın müsait o yüzden dua edermisin şimdiden heyecan bastı
İnşallah Allaha sığındım.O görüyor halimizi O herşeye kadirdir.Inşallah hamilesindir canim ya dualarım seninle
Inşallah güzel haberler alacaksın canim allah emeklerinizi boşa çıkarmasinİnşallah Allaha sığındım.O görüyor halimizi O herşeye kadirdir.
Bir yanım umutlu bir yanım umutsuz bende karmakarışık oldum.dua edip duruyorum.Allah razı olsun.sabah 8.30 da orda olacam
Canim ya cok uzuldum haklisin nasip isi ama sanirim acibadem baskentten daha iyi bu konuda.Kızlar negatif.birdaha ki sefere artık nasip değilmiş
Gecmis olsun canim ilk denemenmiydiKızlar negatif.birdaha ki sefere artık nasip değilmiş
Dedigin gibi nasip degilmis demekki üzuldüm ama diyecek söz yok Rabbim hayirlisiyla nasip etsin en kisa zamanda ..Kızlar negatif.birdaha ki sefere artık nasip değilmiş
Merhaba tesadufen forumda dolasirken gordum mesajini.senin mesajda yazdiklarina suan benim aklim takiliyo.transfer sonucun ne oldu canim forumu okuyamadim suan isteyim.bu hic yatirmamalari az ilac vermeleri cok kurcaliyo kafamiMrb arkadaşlar benim kışlada transferim oldu 4 gün önce yanlız transfer sonrası yürüterek çıkardılar transferden hic dinlendirme diler direk taburcu ettiler bu beni strese soktu rutin bir uygulamami burada bu ben diğer merkezlerde sedyeyle yatağa getiriyorlar ve enaz 3 saat yaptırıyorlardı ben çok şaşırdım birde kaç olarak JEL ve folik asit verdiler bir kerelikte lucrin verdiler buda bana çok yetersiz geldi ve moralin çok bozuk
Canim bulent beye nasil ulasiyosun.benimde ulasmam lazim ama ulasamiyorum farkli bir numarasimi var sizde acaba ozelden yazarmisin banaTamamen tesadüf diyeyim kimsenin tavsiyesi üzerine gitmedim yanlız netten bakmıştım biraz birde ne bileyim kadermi bilmem birde telden herhangi bir dr için aramıştım aklıma gelen ilk isim bülent beyin oldu ben memnunun yani bi sıkıntım yok sağolsun ne zaman arasam ulaşıyorum soru olursa soruyorum yardımcı oluyor yani DR ismi tam olarak BÜLENT HAYDARDEDEOĞLU cnm aslında başkentin bütün dr iyi bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?