• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Yeni bitti hatta son embriyonun bugün gelişimi durdu... 3 tedavim boşa gitti elimde embriyo kalmadı bir daha başlıcak gücüm de yok param da yok üstelik yumurta donasyonu önerilmişken!
:( Ne denir ki bilmiyorum ama inanki çok üzüldüm .. Neden su tüp bebek masraflarini devlet karsilamaz anlamam sanki keyfimizden tüp bebek yaptiriyoruz .. Manevi durum bu kadar agirken birde maddi durumumuzu dusunmek zorunda kaliyoruz ..

:KK43: Ne denir ki bilmiyorum ama inanki çok üzüldüm .. Neden su tüp bebek masraflarini devlet karsilamaz anlamam sanki keyfimizden tüp bebek yaptiriyoruz .. Manevi durum bu kadar agirken birde maddi durumumuzu dusunmek zorunda kaliyoruz ..
ben neye üzüleceğime şaşırdım kısmet deyipte geçemiyorum

Hadi bakalim canim insallah 2017 yili sana ugur getirsin .. Duacinim keske hep guzel haberler alsak anne olmayan kalmasa ..
Hadi bakalim canim insallah 2017 yili sana ugur getirsin .. Duacinim keske hep guzel haberler alsak anne olmayan kalmasa ..[/QUOTE
Allah razı olsun canım. İnşallah emeklerimiz boşa gitmesin. RABBİM isyan ettirmesin inşallah

ben neye üzüleceğime şaşırdım kısmet deyipte geçemiyorum
Insan ister istemez niye diyor iste .. Ama diyecek birsey yok demekki hayirlisi böylemis canim .. Insallah birgun Rabbim nasip edecek ve insallah daha fazla yipranmadan nasip eder ..

Insan ister istemez niye diyor iste .. Ama diyecek birsey yok demekki hayirlisi böylemis canim .. Insallah birgun Rabbim nasip edecek ve insallah daha fazla yipranmadan nasip eder ..
diyecek çok şey var aslında ama boşver en kötüsü yumurta donasyonu önerilmesi konuyu bir süreliğine kapattık

Negatif sonuclulara Allah im yardim etsin,pozitif sonuclu arkadaslari Allah im tamamina erdirsin insallah.ne olursa olsun isyan etmeyin arkadaslar.hayatta ne mucizeler var.

Yeni bitti hatta son embriyonun bugün gelişimi durdu... 3 tedavim boşa gitti elimde embriyo kalmadı bir daha başlıcak gücüm de yok param da yok üstelik yumurta donasyonu önerilmişken!
Hadi ya canim çok üzüldüm peki neden donasyon dediler tayfun bey mi söyledi canim

Hadi ya canim çok üzüldüm peki neden donasyon dediler tayfun bey mi söyledi canim
yumurta kalitesizliğinden canım 3.tedavide söylemek herkesin aklına geldi nedense .. 7 dondurulmuş vardı çözüldü 2si ilerleme kaydetti ama iyi değil tabiki kalite 2 taze embriyo oluştu kalite kötü değil dendi ama çok iyi bir kalitesi de yoktu sonr onunda gelişimi yavaşlamış anlayacağın 5. güne gitsin derken eldeki 9 embriyodan olduk tüm emeğim param zamanım boşa gitti doğal yollada olmadı zaten tüm tahlillerimi burd yenilicem yumurta takibi yaptırcam baklım ne çıkacak .... eşim ne yapabiliriz diye sordu başka mrkez ist. ankara birde kıbrısta yumurta donasyonunu önerdi hayal kırıklığı resmen

yumurta kalitesizliğinden canım 3.tedavide söylemek herkesin aklına geldi nedense .. 7 dondurulmuş vardı çözüldü 2si ilerleme kaydetti ama iyi değil tabiki kalite 2 taze embriyo oluştu kalite kötü değil dendi ama çok iyi bir kalitesi de yoktu sonr onunda gelişimi yavaşlamış anlayacağın 5. güne gitsin derken eldeki 9 embriyodan olduk tüm emeğim param zamanım boşa gitti doğal yollada olmadı zaten tüm tahlillerimi burd yenilicem yumurta takibi yaptırcam baklım ne çıkacak .... eşim ne yapabiliriz diye sordu başka mrkez ist. ankara birde kıbrısta yumurta donasyonunu önerdi hayal kırıklığı resmen
Yumurta rakibi nasıl yaptiracaksin canim umudunu hiç kaybetme canim allah verecek ten sonra bir şekilde oluyor allah büyük biraz bekle canim bak benim eşimde neler çıktı biz hiç beklemiyorduk ve tedaviye baslayacakken doğal oldu biraz kafandan at canim bebeği düşünme belki doğal olur nerden biliyorsun

Canim kalite icin hic kür yaptinmi bitkisel biseyler falan incir iyi geliyor diyolar arisutu corek otu vb.

Yumurta rakibi nasıl yaptiracaksin canim umudunu hiç kaybetme canim allah verecek ten sonra bir şekilde oluyor allah büyük biraz bekle canim bak benim eşimde neler çıktı biz hiç beklemiyorduk ve tedaviye baslayacakken doğal oldu biraz kafandan at canim bebeği düşünme belki doğal olur nerden biliyorsun
aslında içime oturan çok şey varmış 1 sene denedik ilk önrei geldiğinde bana olacağını sanmıyorum dedi ama deneyin demişti düşünsene çok duygusuz şeklide pat pat söylenmesi bu beynime kodlanma yarattı üstüne birde donasyon denmesi sen eksiksin işte başka yolun yok denmesi gibi birşey bir umut vrecek kapı bırakmadı embriyolog ile konuştum biraz vazgeçme dedi burda çok şey görüyoruz dedi .. tayfun hoca sağolsun hiç transfer olmadığım halde şans verilmediği halde donasyon diyebildi ki boşanma noktasına geldik biliyor musun ?
yumurta takibi her ayın adetin belli gününde yapılıyor arkadaşım bir senedir diyor bana hiç yaptırmamıştım

qenzim kullandık 2,5 ay kadar başka bir şey yapmadık onuda dr vermişti
Canim ayni durumlardayiz.drlarin esinin yaninda donasyonu onermesi cok zor bir durum cok kez yasamis biri olarak diyorum.ama vazgecmemek lazim.bu bekleme surecinde bitkisel yumurtalara iyi gelecek besinleri arastir.hayatinda onlara yer ver bence.sadece bebek icin degil saglik icin.ve moralini herzaman yuksek tutmaya calis canim.

aslında içime oturan çok şey varmış 1 sene denedik ilk önrei geldiğinde bana olacağını sanmıyorum dedi ama deneyin demişti düşünsene çok duygusuz şeklide pat pat söylenmesi bu beynime kodlanma yarattı üstüne birde donasyon denmesi sen eksiksin işte başka yolun yok denmesi gibi birşey bir umut vrecek kapı bırakmadı embriyolog ile konuştum biraz vazgeçme dedi burda çok şey görüyoruz dedi .. tayfun hoca sağolsun hiç transfer olmadığım halde şans verilmediği halde donasyon diyebildi ki boşanma noktasına geldik biliyor musun ?
yumurta takibi her ayın adetin belli gününde yapılıyor arkadaşım bir senedir diyor bana hiç yaptırmamıştım
Canim çok zor bir süreç biliyorum ama lütfen sakin olun birbirinizle kavga etmeyin biliyorum çok zorlandiniz maddi manevi çok yiprandiniz ama biraz uzaklasin bebekten canim ikinizde tayfun bey neden böyle söyledi bilmiyorum böyle soylememesi lazım o kötü olmuş ne denir bilmiyorum canim inşallah en yakın zamanda hamile kalirsin canim

Back