- Konu Sahibi gulsahhh01
- #8.401
Az kalmış canim inşallah bebisin tutunmustur dualarım seninleTesekkür ederim inşallah tutunmustur ya haftaya pazartesi test günüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kalmış canim inşallah bebisin tutunmustur dualarım seninleTesekkür ederim inşallah tutunmustur ya haftaya pazartesi test günüm
RESİMDEKİ BELGEYİ TRANSFER OLANA VERİYORLAR SANIRIM :) BENDE PEK ANLAMADIM KALİTEDE İNAN ÖNEMLİ DEĞİL KALİTESİZ OLUPTA TEK EMBRİYO İLE İKİZ DOĞURANI BİLİYORUM BURDA SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALACAZBugün esim başkentte gitti embriyoların hem videosunu hemde kağıdı almak için ama ben bişey anlamadım ne olur yardımcı olun kalitesi nasıl
Bugün kaçıncı günün canim sonuç belli oluncaya kadar umutsuzluk yok pozitif düşünüyoruz adet belirtisiyle hamilelik birbirine benziyor o yuzden şu an bilemeyizEvet transfer cuma günü oldu biz embriyoskop da yaptık eşimi pazartesi hastaneye gitti embriyoların görüntüsünü flasa attırdı hemde bu kağıdı almış valla her an olacakmışım gibiyim bu seferde olmadı hissediyorum kısmet yaaa
Cuma günü oldu cumaya sayacam onu sayarsam altıncı günüm yoksa beşşşBugün kaçıncı günün canim sonuç belli oluncaya kadar umutsuzluk yok pozitif düşünüyoruz adet belirtisiyle hamilelik birbirine benziyor o yuzden şu an bilemeyiz
Daha çok erken belli olmaz canim tutunuyorsa da yeni yeni oluyordur teste kadar bekle canim inşallah tutunmustur bebisinCuma günü oldu cumaya sayacam onu sayarsam altıncı günüm yoksa beşşş
Aminn canım benim sagolll iyi ki varsınDaha çok erken belli olmaz canim tutunuyorsa da yeni yeni oluyordur teste kadar bekle canim inşallah tutunmustur bebisin
Embriyoskop bende yaptircan kalsiyum ve bir işlem daha döllenme sorunu yaşıyoruz biz malesef ... pozitif düşün pozitif enerji gönder embriyolarina ne düşünür nasıl enerji yayarsan onu yaşarsın umutsuzluk yok bak benim 3.tedavim 7 kalitesiz embriyo var elimde 2 tedaviden bunda ne olacağı belli değil bu sefer yumurta sayımEvet transfer cuma günü oldu biz embriyoskop da yaptık eşimi pazartesi hastaneye gitti embriyoların görüntüsünü flasa attırdı hemde bu kağıdı almış valla her an olacakmışım gibiyim bu seferde olmadı hissediyorum kısmet yaaa
Canim hepimiz bu yollar dan geçtik canim tabiki birbirimize destek olacağız canim inşallah tutunur bebisin sanaAminn canım benim sagolll iyi ki varsın
Benimde bu üçüncü tedavim ben mikro çip de yaptırdık Kısmet artık ikimizinde bu son olur inşallah hamileliklerimizi konuşuruzEmbriyoskop bende yaptircan kalsiyum ve bir işlem daha döllenme sorunu yaşıyoruz biz malesef ... pozitif düşün pozitif enerji gönder embriyolarina ne düşünür nasıl enerji yayarsan onu yaşarsın umutsuzluk yok bak benim 3.tedavim 7 kalitesiz embriyo var elimde 2 tedaviden bunda ne olacağı belli değil bu sefer yumurta sayım
Inşallah canım...transfer günü nasıl belirleniyor adet olduktan sonra transfer günü belli olacakBenimde bu üçüncü tedavim ben mikro çip de yaptırdık Kısmet artık ikimizinde bu son olur inşallah hamileliklerimizi konuşuruz
Nasıl yani dördüncü gün. Embriyo nun 4. Günümüydü. Benimkiler 5.güne götürmeye çalışıcaz yumurta toplamadan sonra adetim yaklaşmış olacak .. kafam karıştı iyiceDördüncü gün transfer oldum
Slm canim nasılsın seni merak ettim var mi bir gelişme test yaptirdinmi canimEvet dördüncüzere gün
Güzel haberler alirsiniz insallah .. Her zaman en merak ettigim dua ettigim yer kan verme zamani ..Şimdi verdim geldim canım benim sagol
Sagolll canım benim heyecanla bekliyorumGüzel haberler alirsiniz insallah .. Her zaman en merak ettigim dua ettigim yer kan verme zamani ..