• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Bugün esim başkentte gitti embriyoların hem videosunu hemde kağıdı almak için ama ben bişey anlamadım ne olur yardımcı olun kalitesi nasıl

Eklentiler

• received_1112421498880366.jpeg
    received_1112421498880366.jpeg
    51 KB · Görüntüleme: 73
Bugün esim başkentte gitti embriyoların hem videosunu hemde kağıdı almak için ama ben bişey anlamadım ne olur yardımcı olun kalitesi nasıl
RESİMDEKİ BELGEYİ TRANSFER OLANA VERİYORLAR SANIRIM :) BENDE PEK ANLAMADIM KALİTEDE İNAN ÖNEMLİ DEĞİL KALİTESİZ OLUPTA TEK EMBRİYO İLE İKİZ DOĞURANI BİLİYORUM BURDA SENDEN DE GÜZEL HABERLER ALACAZ

Evet transfer cuma günü oldu biz embriyoskop da yaptık eşimi pazartesi hastaneye gitti embriyoların görüntüsünü flasa attırdı hemde bu kağıdı almış valla her an olacakmışım gibiyim bu seferde olmadı hissediyorum kısmet yaaa

Evet transfer cuma günü oldu biz embriyoskop da yaptık eşimi pazartesi hastaneye gitti embriyoların görüntüsünü flasa attırdı hemde bu kağıdı almış valla her an olacakmışım gibiyim bu seferde olmadı hissediyorum kısmet yaaa
Bugün kaçıncı günün canim sonuç belli oluncaya kadar umutsuzluk yok pozitif düşünüyoruz adet belirtisiyle hamilelik birbirine benziyor o yuzden şu an bilemeyiz

Embriyoskop bende yaptircan kalsiyum ve bir işlem daha döllenme sorunu yaşıyoruz biz malesef ... pozitif düşün pozitif enerji gönder embriyolarina ne düşünür nasıl enerji yayarsan onu yaşarsın umutsuzluk yok bak benim 3.tedavim 7 kalitesiz embriyo var elimde 2 tedaviden bunda ne olacağı belli değil bu sefer yumurta sayım

Embriyoskop bende yaptircan kalsiyum ve bir işlem daha döllenme sorunu yaşıyoruz biz malesef ... pozitif düşün pozitif enerji gönder embriyolarina ne düşünür nasıl enerji yayarsan onu yaşarsın umutsuzluk yok bak benim 3.tedavim 7 kalitesiz embriyo var elimde 2 tedaviden bunda ne olacağı belli değil bu sefer yumurta sayım
Benimde bu üçüncü tedavim ben mikro çip de yaptırdık Kısmet artık ikimizinde bu son olur inşallah hamileliklerimizi konuşuruz

Valla bu üçüncü oldugu için gelişimlerini gördükten sonra doktor bey hic bana denemediğin için besinci gün demişti ama dördüncü karar kıldık

Back