• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Adana'da tüp bebek doktoru ve merkezi

Sevinçlerinizi kendi sevincim gibi seviniyorum, üzüntü ve sıkıntılarınızı kendi sıkıntım gibi kederleniyorumvdualarım hepimiz için
Rabbimden isteyen hiç kimsenin yuvasından evlat seslerini gülüşmelerini hayırlısıyla eksik etmesin inşallah
Amin canim allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Slm canim bebek kucağa alisti mi kötü olmuş canim evde sana yardım edecek kimse var mi en azından sen sadece bebekle ilgilenirsin bebek nasıl iyimi süt emiyor demi gaz sıkıntısı var mi
canım sadece kucak olsa, emmediği her an ağlıyor. kucaktan çok meme bağımlılığı yani... sadece kucakta tutmak da susması için yetmiyor hoplatıp zıplatmak falan gerekiyor... baya zor geçiyor yani.. canım kayınvaldem hala gitmedi ama pek yardımı olduğu da söylenemez. işleri yapmak için çocuğu tutmasını istiyorım beş dk tutuylrsa 3 saat kolum koptu kolum ağrıdı diyor... sürekli seslenior bu durmuor al dior... benim çocuğu tutturup yaptığım işleri bana yaptırmasa kendi yapsa zaten ben de keyfi çocuğuma baktırmıyorum... ama işte... yalnız kalsak daha kolay geçecek günümüz. haftaya gider sanırım sen napıosun? nasıl gidior? :)

Canım Bi de birşey soracağım ,sen orda histereskopi yaptırdın mı ? Aynı gün hastaneden çıkılıyor mu
biraz geç olacak ama evet aynı gün çıkılıyor. benim ameliyatımı esra hanım yapmıştı. öğleden önce ameliyat oldu. 3 gibi falan da doktor viziteye çıkıyor. hastayı görüp çıkanilirsiniz diyor. beklediğin sürede doktlru bekliorsun yani... ağrı sızı olmuyor uyandıktan sonra

B breakfast birşey soracağım cnaım
ameliyatlar kışla da değil de seyhanda yapılıyomruş,
bir d e her dr un ameliyat günü belli anladığım kadarı ile, hist adet sonrası yapılmıyor mu?
gün denk gelmezse diğer hafta da yumurtlama dönemine yaklaşmış olmuyor muyuz,
neden bu kadar zor herşey yaaa,
bir d eben histereskopiye eşimle gitsem yeterli mi?yani yanımda bayan götürmesem
kadın doğum katında yatış yapılıyor falan yazmışsın da canım,
özel oda va r mı acaba?
bebim yanımda hem yakın arkadaşım hem kızkardeşim hem eşim gelmişti. eşim sadece bi bakıp çıkabildi. yine arkadaşımı da yolladık çünkü bi kişiye izin vardı. güvenlik gelip gidip odaya bakıordu. aynı şekilde aşağıda asansöre de almıorlar. çıkarken sadede bi kişiyi çıkarttıkar benimle.

yatışlı bi operasyon olmadığı için biz özel oda istemeye gerek yok dedik. zaten 2-3 saat uzanıp çıkıyorsun hastaneden. eğer özel oda istersen eşinin gelmesi yeterli. ama iki kişilik odada eşin yanında olamaz. sen de orda öyle yatarken yanında yatan kişinin eşi gelsin dursun istemezsin rahatsız olursun sonuçta böyle düşün.

evet her doktlrun ameliyat günü belli ve birbirinden de farklı genelde sanırım. ameliyat seyhanda oluyor aynen kadın doğum katında yatıorsun. o açıdan zaten özel oda istesen de bulamayabilirsin. doğum yapanları bile yoğunluktan özel odaya geçişlerini anca akşama veya ikinci güne yapabiliyorlarmış. doğum için baya gidp gelip sorduğum için...

canım sadece kucak olsa, emmediği her an ağlıyor. kucaktan çok meme bağımlılığı yani... sadece kucakta tutmak da susması için yetmiyor hoplatıp zıplatmak falan gerekiyor... baya zor geçiyor yani.. canım kayınvaldem hala gitmedi ama pek yardımı olduğu da söylenemez. işleri yapmak için çocuğu tutmasını istiyorım beş dk tutuylrsa 3 saat kolum koptu kolum ağrıdı diyor... sürekli seslenior bu durmuor al dior... benim çocuğu tutturup yaptığım işleri bana yaptırmasa kendi yapsa zaten ben de keyfi çocuğuma baktırmıyorum... ama işte... yalnız kalsak daha kolay geçecek günümüz. haftaya gider sanırım sen napıosun? nasıl gidior? :)
Iyi gidiyor canim benim bel fıtığı var ya zorlanmaya başladım ama bu duygu çok güzel çocuğa bu dedikleri zaman çıldırıyorum canim adını soyle bu ne demek kadın bari iş yapsa evini düzeltse sonuçta bebis var artık sana destek olması gerekiyor çok gıcık oldum annen kalmasını yanında canim bari o sana yardımcı olur gaz sikintiniz devam ediyormu canim

maşallah canım .kaynanan nasılmış öyle eşinle paylaşsan gitmesini söylersen tepki verir mi sana ?

Slm canim iyi ışte sen nasılsın tedaviye basladinmi var mi bir gelisme
kanaman olmuştu bir sıkıntı yok umarım.teatrio kullandırdı bize de 2,5 aydır yarın randevum var adetin 21.günü normalde gidecektik cumrtesiye denk geldiği için yarına randevu aldık . bir astrolog haritama baktı gçen haftalarda moralimide çok bozdu aslında senin çocuğun genetik problem ile doğacak dedi senin için hayırlı olanı hiç yapmamak demişti beni alt üst etti tedaviye başlamaktanda çocuk doğurmaktanda korkuyorum şuan açıkçası

kanaman olmuştu bir sıkıntı yok umarım.teatrio kullandırdı bize de 2,5 aydır yarın randevum var adetin 21.günü normalde gidecektik cumrtesiye denk geldiği için yarına randevu aldık . bir astrolog haritama baktı gçen haftalarda moralimide çok bozdu aslında senin çocuğun genetik problem ile doğacak dedi senin için hayırlı olanı hiç yapmamak demişti beni alt üst etti tedaviye başlamaktanda çocuk doğurmaktanda korkuyorum şuan açıkçası
Genetik problem derken nasıl yani canim inşallah öyle birşey olmaz ya başlamaya karar verdinizmi doktor herşeyi söylemek yuzden söylemiştir moralini bozma canim

Genetik problem derken nasıl yani canim inşallah öyle birşey olmaz ya başlamaya karar verdinizmi doktor herşeyi söylemek yuzden söylemiştir moralini bozma canim
Doktor değil canım astrolog bakmıştı . mesela anemi olabilir engelli olabilir gibi .halen bir korku var tüm çabam sağlıklı bir çocuk .başlamaya engel bir durum olmaz ise başlıcaz canım

P
Doktor değil canım astrolog bakmıştı . mesela anemi olabilir engelli olabilir gibi .halen bir korku var tüm çabam sağlıklı bir çocuk .başlamaya engel bir durum olmaz ise başlıcaz canım
Pardon canim hakkınızda hayırlısı onların dediğine bakma allah bilir ne olacağını canim moralini bozma

Canim biz ilk medline cem beye gittik o teşhisi koydu en son başkent hastanesi cevahir hocaya gittik bana soracak olursan cevahir hocaya gidin özel poliklinigide var oraya da gidebilirsin hormon bozukluğu bence en kolayı hiç korkma bizim değerler 1.5 yılda düzeldi iğneyle bayağı düzeliyor bence yine aynı iğneleri verirler aslında endokrinoloji ye gidin bizi oraya yonlendirmislerdi iğne tedavisini onlar vermişti hormonla ilgili ya ama önce cevahcevahir hocaya gidin büyük ihtimal testleri bidaha ister sonra ya tedavi verir yada endokrinoloji ye yönlendirir canim
razı geç

Adana da da çok yağış var. Bir kadın ölmüş sanırım selden Mersin çok kötü durumdaymış,Allah yardımcıları olsun..
Evet kötüydü mersin en kötüsü de sel uyarısı yapılmaması olmuş bitmiş sonra sokağa çıkmayın uyarısı veriliyor. Ölen olmuş allah rahmet eylesin. Saat 2 3 gibide seyhan başkent civarı tıkanmış allah beterlerinden korusun

Back