- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi gulsahhh01
-
- #6.341
Uzun protokolse 60 lik olanı kısa prololse 40 lik al canım solgarda olur canim40 ve 60 kapsüllü var hangisini alayım? Eylül sonu tedaviye baslicagim inşallah
Cnm 100 mg olmasına dikkat et önemli olan o solgarda iyi marka olur40 ve 60 kapsüllü var hangisini alayım? Eylül sonu tedaviye baslicagim inşallah
Canm teatrio siparis verdiler depodan gelecekmis. Mgini bilmiyorum inşallah 100 mgdir ya.Cnm 100 mg olmasına dikkat et önemli olan o solgarda iyi marka olur
Canm teatrioo dedim de solar mi olsaydı?Uzun protokolse 60 lik olanı kısa prololse 40 lik al canım solgarda olur canim
Tmm cnm inşallah şifa olsun cnmCanm teatrio siparis verdiler depodan gelecekmis. Mgini bilmiyorum inşallah 100 mgdir ya.
Canm solgarin fiyati daha düşüktü degistirim mi ve sorayım 100 mg mi diyeTmm cnm inşallah şifa olsun cnm
Şimdilik rahatladık evet tekrarlamaz inşallah. Celestone yaptırsaydık daha da rahatlatacaktım ama şeker durumu da ciddi. 34 haftaya gelelim bir o zaman daha rahat olcam :)cnm maşallah maşallah çok sevindim Allah sağlıkla devam ettirsin gözün aydın cnm rahat bir nefes almissindir
Ay ben hiç kullanmadığım için anlamıorum kusura bakmaBen burda bayılazaamm şimdi..
Valla canm kartlarını aldım.260 mg gelecek akşam üstü. Aksi bir durum olursa ararım sizi dedim.Ay ben hiç kullanmadığım için anlamıorum kusura bakma
Al cnm günde bir icersinTeatrio 260 mg mış alayım mı?
Hiç farketmez canım yeterli mg aynı olsun sonuçta aynı işlevi goruyorCanm teatrioo dedim de solar mi olsaydı?
Al cnm günde bir icersin
Teşekkür ederim kızlar. 260 mg teatrio 30 kapsül varmış.Birazdan gelir ilacim.Hiç farketmez canım yeterli mg aynı olsun sonuçta aynı işlevi goruyor
Hadi gozunaydin canı inşallah bu tedavi sana bebisini getirirTeşekkür ederim kızlar. 260 mg teatrio 30 kapsül varmış.Birazdan gelir ilacim.
İnşallah canım öncelikle Allah hayırlısını versin ama emek veriyoruz araya gitmez inşallah.Hepimiz burdan hamiş hamiş yediğimizi içtigimizi,doğum hikayelerimizi konuşsak ne güzel ne müthiş birsey olur.Allah sizlerin yavrularını sağ salim bağışlasın,bizlere de inşallah hamiş haberimizi alıp sağlıcakla doğum etmeyi nasip eder inşallah..Hadi gozunaydin canı inşallah bu tedavi sana bebisini getirir
Amin canım inşallah birgün hepimiz hamilelik nasıl gidiyo doğumu nerde yapacağız yok bebeğin gaziydi falan herşeyi paylaşacağız burda canımİnşallah canım öncelikle Allah hayırlısını versin ama emek veriyoruz araya gitmez inşallah.Hepimiz burdan hamiş hamiş yediğimizi içtigimizi,doğum hikayelerimizi konuşsak ne güzel ne müthiş birsey olur.Allah sizlerin yavrularını sağ salim bağışlasın,bizlere de inşallah hamiş haberimizi alıp sağlıcakla doğum etmeyi nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?